Home » Hardware » Προσφορές » TV Box Xiaomi 4K 60FPS HDR, 64-bit Με Ταχεία Αποστολή από EU

TV Box Xiaomi 4K 60FPS HDR, 64-bit Με Ταχεία Αποστολή από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Οι εταιρείες της ασιατικής χώρας επιδίδονται σε κούρσα παραγωγής ολοένα και περισσότερων αξιόλογων συσκευών οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε το βραβευμένο και premium Xiaomi Mi 3S, με ταχύτατο Dual Wi-Fi και Bluetooth τηλεχειριστήριο φωνητικών εντολών, σε χαμηλή τιμή και με ταχεία αποστολή από την Ευρώπη χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ, και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Γιατί να αποκτήσω TV Box της Xiaomi

Οι ηλεκτρονικές συσκευές της Xiaomi διαθέτουν εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές. Επιπλέον το TV Box της εταιρείας έχει ποιοτική κατασκευή που συνοδεύεται από καλαίσθητη και βραβευμένη εμφάνιση.

Εκτός των άλλων, το κορυφαίο Xiaomi Mi Box διακρίνεται για τα πολύ αξιόπιστα χαρακτηριστικά του, σύμφωνα με τους περισσότερους χρήστες που το αγόρασαν, για την πολύ καλή απόδοση με το Kodi, αλλά και για το καινοτόμο τηλεχειριστήριο του.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Πως μπορώ να αγοράσω το Mi Box

H Xiaomi είναι δημοφιλής πλέον στην χώρα μας. Ως εκ τούτου, υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που εισάγουν συσκευές της εταιρείας.

Tη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Xiaomi Mi Box θα το βρούμε στα ελληνικά καταστήματα σχεδόν στη διπλάσια τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από τις ευρωπαϊκές ή κινέζικες αποθήκες. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Original Xiaomi Mi TV Box

Τo Xiaomi 4K Mi Box τρέχει το Andoid 6.0 Marshmallow, και είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Αν του προσθέσουμε και το Kodi, τότε είναι βέβαιο ότι η οικιακή μας ψυχαγωγία θα αλλάξει επίπεδο.

Η μικρή και πολύ χρήσιμη συσκευή της Xiaomi συνοδεύεται από φωνητικό Bluetooth τηλεχειριστήριο. Απλά του μιλάμε και το Mi Box θα ψάξει για ό,τι θέλουμε.

Το κινεζικό TV Box έχει μνήμη DDR3 στα 2GB, και eMMC αποθηκευτικό στα 8GB. Η μικρή και πολύ χρήσιμη συσκευή διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες, που την καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστη.

Η κομψή συσκευή της Xiaomi υποστηρίζει 4Κ ανάλυση στα 60fps μαζί με HDR, και είναι συμβατή με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Το TV Box διαθέτει επεξεργαστή υψηλής απόδοσης, τον τετραπύρηνο Amlogic S905X στα 2.0GHz. Μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα των παιχνιδιών.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι. Υποστηρίζει το ταχύτερο ίντερνετ μέσω Dual band Wi-Fi.

Η τιμή της εξαιρετικής κινέζικης συσκευής θα βρίσκεται στα €45.59. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με γρήγορη αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς κανένα κίνδυνο τελωνείου.

Για να επιτύχουμε την έκπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

ChunJie02

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής 64-bit Amlogic Amlogic S905X 2.0GHz
  • GPU: Mali-450
  • RAM: 2GB DDR3
  • Αποθηκευτικός : 8GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Bluetooth 4.1 + EDR
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB2.0
  • Dual band Wi-Fi 2.4G / 5.8G WiFi
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0
  • Διαστάσεις: 10.10 x 10.10 x 1.95 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 176 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, ένα τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, 1 x HDMI καλώδιο αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το Mi Box?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά του Gearbest στο όμορφο TV Box της Xiaomi. H μικροσκοπική συσκευή της κινέζικης εταιρείας μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της οικιακής μας ψυχαγωγίας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει το TV Box της Xiaomi, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps