Home » Hardware » Προσφορές » VFM TV Box με Android 7.1, USB 3.0 Ταχεία Αποστολή Από EU €30.67

VFM TV Box με Android 7.1, USB 3.0 Ταχεία Αποστολή Από EU €30.67

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις από το GearBest συνεχίζονται ακάθεκτες και τον Φεβρουάριο και το διεθνές e-shop φέρνει σε προσφορά μια συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε το οικονομικό και Mid-range TV Box SCISHION V88 Mini III, με τηλεχειριστήριο και μνήμες 2GB + 8GB, USB 3.0, HDR και Android 7.1, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και με ταχεία και φθηνή (€0.67) αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες, χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί να αποκτήσω το V88 Mini

Το κινέζικο TV Box έχει αξιοπρεπέστατες προδιαγραφές που το καθιστούν ιδανικό για να μετατρέψουμε την τηλεόραση μας σε μια Smart TV.

Το V88 Mini III συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά, με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης.

Είναι σχετικά αδύνατο να βρούμε TV Box με αυτές τις προδιαγραφές σε τόσο χαμηλή τιμή, που το καθιστά αναμφίβολα ως μια καλή ευκαιρία για αυτή την κατηγορία των συσκευών.

Πως μπορώ να αγοράσω το TV Box

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Διατίθεται από ένα κατάστημα το μικρότερο μοντέλο με 1GB μνήμη, αλλά σε ακριβότερη τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα προϊόντα SCISHION

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές SCISHION είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

SCISHION V88 Mini III

Το V88 Mini III θεωρείται ως ένα VFM TV Box της κινέζικης αγοράς. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει όπως είδαμε στα 2GΒ DDR3 και αξιοπρεπή αποθηκευτικό στα 8GB. Η συσκευή διαθέτει τον 64-Bit τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 RK3328 στα 1.5GHz με την Mali-450MP2.

Το TV Box υποστηρίζει HDR με Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Τρέχει το νεότατο Android 7.1 Nougat και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google. Έχει μια θύρα USB 3.0 και δυο USB 2.0. Επιπλέον έχει και όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD με την υποδοχή που διαθέτει, και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και είμαστε έτοιμοι.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα €30.67. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με ταχεία και φθηνή αποστολή στα €0.67 από τις ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest.

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος 64-Bit επεξεργαστής RK3328 ARM Cortex A53 στα 1.5GHz
  • GPU: Mali-450MP2
  • RAM: 2GB DDR3
  • Αποθηκευτικός: 8GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Bluetooth: Δεν υποστηρίζεται
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB 3.0
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1
  • Διαστάσεις: 10.00 x 10.00 x 1.70 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,95 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το SCISHION V88 Mini III ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο ισχυρό TV Box SSCISHION V88 Mini III.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps