Home » Διάφορα » Τα Καλύτερα Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Τα Καλύτερα Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η άφιξη της γιορτής των ερωτευμένων, γνωστή ως μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φέρνει δύο βασικά θέματα στην επιφάνεια. Το πρώτο είναι η ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στους αγαπημένους μας. Το δεύτερο είναι η γνωστή δυσκολία αναζήτησης δώρου. Οι ακόλουθες ιδέες δώρων ίσως σας δώσουν την λύση σε αυτό το συνηθισμένο πρόβλημα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για εκείνον

Ακουστικά

Τα ακουστικά αποτελούν μια ασφαλή λύση χαμηλού κόστους, για οποιαδήποτε περίσταση. Αρκεί να διαλέξουμε έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό στο χρώμα που ξέρουμε ότι του ταιριάζει, και είμαστε έτοιμοι.

Τα Xiaomi Mi Basic, με κομψό στιλ, έχουν σχεδιαστεί για λάτρεις της μόδας και του καλού ήχου. Σε χρώμα μαύρο και με 9,99€, τα ακουστικά αυτά είναι ένα όμορφο δώρο Αγίου Βαλεντίνου για τον αγαπημένο μας.

Ας παραμείνουμε σε παρόμοιο, απλό σχεδιασμό. Αν το δώρο προορίζεται για φαν των κινητών Galaxy, μπορούμε να επιλέξουμε τα Handsfree της Samsung. Και αυτά με μαύρο χρώμα και καθαρό ήχο, κοστίζουν 12,98€.

Αν ο παραλήπτης του δώρου μας προτιμά πιο ιδιαίτερο και αθλητικό στιλ, κυριαρχούν οι επιλογές των Urban Revolt Duga σε κόκκινο ή μαύρο, καθώς και τα In Ear Indigo της εταιρείας Fresh ‘n Rebel σε όμορφο μπλε.

Gaming Gadgets

Αν ο Βαλεντίνος μας καθυστερεί στα ραντεβού, με τη δικαιολογία “δεν μπορώ να κάνω pause τα online games”, τότε σίγουρα θα λατρέψει ένα gaming gadget.

Σε περίπτωση που ψάχνουμε σε low budget επιλογές, ένα μπρελόκ PlayStation controller που δεν ξεπερνάει τα 5€ θα ήταν ένα πρωτότυπο δώρο. Έτσι, μπορούμε να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για τον ίδιο και το χόμπι του, με ελάχιστο κόστος.

Στην περίπτωση που μπορούμε να διαθέσουμε μεγαλύτερο ποσό, μια ακόμα safe επιλογή για έναν gamer είναι ένα παιχνίδι για την κονσόλα ή το PC. Στην αγορά κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία για κάθε budget.

Αν δεν είμαστε σίγουροι για το ποιος τίτλος είναι ο ιδανικός, γιατί να μην σκεφτούμε να προσφέρουμε μια προπληρωμένη κάρτα; Οι επιλογές κυμαίνονται ανάμεσα σε κάρτα για PlayStation, XBOX, League of Legends, και World of Warcraft.

Τσάντες laptop

Μια ακόμα ουδέτερη κατηγορία δώρων Αγίου Βαλεντίνου είναι οι πάντα χρήσιμες τσάντες μεταφοράς laptop. Αν ο αγαπημένος μας δεν έχει ήδη μία, σίγουρα θα εκτιμήσει ένα τέτοιο δώρο.

Υπάρχουν συχνά προσφορές που παρέχουν δωρεάν και ένα ποντίκι μαζί με την τσάντα μεταφοράς. Αποτελεί ένα ακόμα δώρο που δεν απαιτεί μεγάλο budget, αφού ένα τέτοιο πακέτο μπορεί να βρεθεί στα 15,99€.

Αν διαθέσουμε λίγα περισσότερα χρήματα, μπορούμε να βρούμε άλλες ιδιαίτερες τσάντες. Από προϊόντα με εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, μέχρι τσάντες μεταφοράς σε στιλ κατασκήνωσης, για αυτόν που του αρέσει να ξεχωρίζει.

Βιβλία και Comics

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κυκλοφορούν βιβλία που υμνούν την ημέρα αυτή. «Τα μαθηματικά της Αγάπης», «Η τέχνη της Αγάπης», «Ο γκατζετ-Eros» και «Η μικρή φιλοσοφία του έρωτα» αποτελούν κάποιες προτάσεις που δεν ξεπερνούν τα 12,32€.

Φυσικά, μπορούμε πάντα να διαλέξουμε ένα βιβλίο οποιουδήποτε θέματος. Άλλωστε, ποιος άντρας θα μπορούσε να αντισταθεί στα πολυαγαπημένα, old-fashioned comics;

Smartphones

Μπορεί το smartphone να είναι ένα απαγορευτικό δώρο λόγω της τιμής του, αλλά αυτός ο περιορισμός ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Εταιρείες όπως η Huawei και η Xiaomi έχουν αναπτύξει τρομερά προσιτή τεχνολογία, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές ακριβές κυκλοφορίες.

Μένοντας κοντά στα 100€, έχουμε τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές. Αυτές είναι το MLS Trend Dual Sim, το Nokia 2 Dual Sim, καθώς και το Xiaomi Redmi 4A με απλό σχεδιασμό και μπλε χρώμα.

Ανεβαίνοντας στα 150€, μπορούμε να κάνουμε δώρο στον αγαπημένο μας το premium TP-Link Neffos γκρι χρώματος, το standard Samsung Galaxy J3, ή το Huawei Nova Smart.

Τέλος, πλησιάζοντας τα 200€, τρεις καλές προτάσεις αποτελούν το Xiaomi Redmi 4X, το MLS DX, καθώς και το Xiaomi Redmi Note 4X.

Για ακόμα περισσότερες επιλογές κινητών σε κάθε κατηγορία τιμής, δείτε τον μηνιαίο μας οδηγό:

Αγορά Κινητού Από Ελλάδα ή Κίνα €59,90-€1.379 Ιούλιος 2020
Αγορά Κινητού Από Ελλάδα ή Κίνα €49-€1.341 Ιούνιος 2021

Με την εμφάνιση του πρώτου iPhone, αλλά κυρίως χάρη στο Android, βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των smartphone. Έχουν γίνει η πιο προσωπική μας…

Drones

Ως γνωστόν, οι άντρες κρύβουν πάντα μέσα τους ένα μικρό παιδί με ατελείωτη ενέργεια για παιχνίδι. Σε κάθε ηλικία θα ενθουσιαστούν με μια μπάλα, ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι, ή γενικότερα μια κατασκευή.

Γιατί να μην κάνουμε το όνειρό τους πραγματικότητα στη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Το mini Drone e-star κοστίζει μόνο 30€, μια πολύ καλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς. Είναι μικρό, ελαφρύ, και με μικρό τηλεχειριστήριο για να μπορεί να το μεταφέρει οπουδήποτε.

Με 20€ παραπάνω, μπορούμε να επιλέξουμε για δώρο το Hubsan Mini. Εκτός των τυπικών χαρακτηριστικών, διαθέτει και κάμερα, η οποία είναι μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που αναβαθμίζει την εμπειρία.

Ταξίδι

Ένα δώρο που θα ωφελήσει άμεσα και τους δύο είναι ο προγραμματισμός μιας εκδρομής. Για ένα σαββατοκύριακο ή μια ολόκληρη εβδομάδα, μια απόδραση είναι ένα δώρο στο οποίο κανείς δεν θα έλεγε όχι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξουμε τον κατάλληλο προορισμό και να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο της επιλογής μας. Στην Ekdromi θα βρούμε τις καλύτερες προσφορές για κάθε τσέπη.

Ετοιμάστε βαλίτσες, λοιπόν, και κάντε την καλύτερη έκπληξη για μια μέρα Αγίου Βαλεντίνου γεμάτη αναμνήσεις.

Δωροκάρτα ρούχων

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να κάνουμε δώρο στον αγαπημένο μας κάποιο είδος ρούχου, αλλά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε. Απάντηση στο πρόβλημά μας έρχεται να δώσει η δωροκάρτα από τη σελίδα Spartoo.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουμε το ποσό του δώρου. Ύστερα, ο αγαπημένος μας μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα για να αγοράσει αυτό που του ταιριάζει.

Μάλιστα, μέχρι τις 14/02, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για κάθε δωροκάρτα που παίρνουμε, μας δίνεται πίσω το 50% του ποσού για δικές μας αγορές.

Για εκείνη

Αρωματικά κεριά

Είναι ίσως από τα πιο all time classic δώρα για την αγαπημένη μας. Δεν σταματούν ποτέ να αποτελούν καλή ιδέα, και μπορούμε εύκολα να βρούμε το άρωμα που της ταιριάζει,  στην τιμή που μας ταιριάζει.

Μόνο με 2,99€ βρίσκουμε κεριά σε όμορφα σχέδια και με αγαπημένα αρώματα, όπως Βανίλια Lime, Cupcake, Κανέλα, Αλόη, Shea Butter. Αρκεί να αποφασίσουμε ποιο νομίζουμε πως θα αγαπήσει, ή να κάνουμε τους καλύτερους συνδυασμούς. Ή φυσικά, να επιλέξουμε στην τύχη.

Για πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, χρήσιμο και ως διακοσμητικό, το κερί σε γυάλινο βάζο με καπάκι φελλού είναι ένα ακόμα πιο όμορφο δώρο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για ένα γλυκό πακέτο. Για παράδειγμα, το κερί με άρωμα έλατο με 3,99€, και με άρωμα μπανάνα-καρύδα για 4,98€.

Αν θέλουμε κάτι πιο ταιριαστό για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέγουμε την ξεχωριστή σειρά της εταιρείας “The Gift Label”. Κάθε κερί διαθέτει όμορφα σχέδια και γλυκές ετικέτες για την αγαπημένη μας.

Καλλυντικά και Αρώματα

Το να αγοράσει κάποιος είδη ομορφιάς στην αγαπημένη του συχνά αποτελεί δύσκολη και ακριβή διαδικασία.

Παρ' όλα αυτά, το Attica Beauty εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου έχει ετοιμάσει μια λίστα με προτάσεις δώρων του είδους, και μάλιστα με εκπτώσεις έως και 35%.

Τα Καλύτερα Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Λουλούδια

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα ήταν η μέρα των ερωτευμένων χωρίς λουλούδια. Είναι ένα οικονομικό δώρο, που ποτέ δεν καταντάει ξεπερασμένο, και η παραλήπτρια σίγουρα θα τα λατρέψει.

Το Ανθέμιο flowers είναι ο παράδεισος του εύκολου δώρου, που όμως δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον μας. Έτοιμα μπουκέτα, προσφορές, προσωποποιημένα δώρα, και ό,τι άλλο χρειαστούμε βρίσκεται εκεί.

Κοσμήματα

Αν δεν επιθυμούμε να μείνουμε αποκλειστικά σε λουλούδια, και θέλουμε να πάμε το δώρο μας ένα βήμα πιο πέρα, το Factory Outlet έχει ετοιμάσει τις καλύτερες προσφορές.

Ίσως τα κοσμήματα να θεωρούνται πολυτέλεια. Ο μύθος όμως καταρρίπτεται, αφού οι συγκεκριμένες προσφορές κάνουν τα κοσμήματα να ξεκινούν στα 8,10€.

Το EM Gems Diamond αποτελεί μια εναλλακτική λύση για χειροποίητα κοσμήματα με πολύτιμους λίθους σε καλές τιμές.

Βιβλία

Δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Όπως και στα δώρα για τον άντρα, έτσι και για την αγαπημένη μας μπορούμε να επιλέξουμε ένα ρομαντικό βιβλίο ή, γενικότερα, ένα βιβλίο της προτίμησής της.

Smartphones

Ήρθε η ώρα να προτείνουμε τα καλύτερα οικονομικά smartphones της αγοράς για την “Βαλεντίνα” μας.

Αν μπορούμε να διαθέσουμε περίπου 100€, έχουμε την επιλογή του Wiko Lenny3 σε χρυσό, του Nokia 2 σε λευκό, και του MLS F5 σε χρυσό.

Το Xiaomi Redmi 5A σε ροζ είναι ένα εντυπωσιακό κινητό με εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την τιμή του. Κοστίζει 129€ και είναι ένα αξιόλογο δώρο Αγίου Βαλεντίνου στο συγκεκριμένο budget.

Τέλος, στα 199€ βρίσκουμε το Xiaomi Redmi Note 5A Prime με λευκή όψη και χρυσό καπάκι. Ιδιαίτερα αν η αγαπημένη μας τρέφει αγάπη για τις selfies, θα λατρέψει αυτό το κινητό, αλλά κυρίως την μπροστινή του κάμερα με 16 megapixel.

Smartphone Gadgets

Αν δεν διαθέτουμε αρκετά μεγάλο budget για αγορά κινητού, αλλά θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία του smartphone, μπορούμε απλούστατα να βρούμε ένα πρωτότυπο gadget.

Μία σκέψη αποτελούν τα power banks. Μπορεί να μην είναι το πιο ρομαντικό δώρο, είναι όμως μια εξαιρετικά χρήσιμη συσκευή. Με τιμές που ξεκινούν στα 6,99€, σίγουρα δεν θα δυσκολευτούμε να επιλέξουμε το δώρο μας.

Δείπνο

Το σήμα κατατεθέν της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα προσεγμένο δείπνο σε ρομαντικό εστιατόριο. Δεν ξέρετε ποιο εστιατόριο να επιλέξετε; Σας έχουμε και εδώ τη λύση.

Η σελίδα e-table έχει ξεχωριστή κατηγορία με ρομαντικά εστιατόρια, που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να κάνετε κράτηση σε αυτό που σας τραβάει περισσότερο.

Το δώρο αυτό μπορεί άνετα να συνδυαστεί με κάποιο από τα παραπάνω, όπως λουλούδια ή ένα κόσμημα. Έτσι, το ιδανικό δείπνο για την ημέρα των ερωτευμένων είναι έτοιμο.

Ραντεβού για Μασάζ

Ένα πολύ πρωτότυπο δώρο που θα αγαπήσει κάθε γυναίκα είναι ένα ραντεβού για μασάζ. Έναν ακόμα μύθο πολυτέλειας έρχεται να καταρρίψει η σελίδα Dealsafari με ασυναγώνιστες προσφορές.

Με τιμές που ξεκινούν ακόμα και κάτω από 10€ και πολυάριθμα διαφορετικά ινστιτούτα, το δώρο αυτό είναι πολύ πιο προσιτό απ' ό,τι μπορεί να φαντάζεται κανείς. Μάλιστα, έχουμε στη διάθεσή μας πολλές επιλογές και στο θέμα της τοποθεσίας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξουμε τον τύπο μασάζ που θα κάνουμε δώρο στην αγαπημένη μας, και να κλείσουμε το ραντεβού.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου και για τους δύο

Για περισσότερες ιδέες, τα καταστήματα Public έχουν ετοιμάσει ειδική κατηγορία για τη μέρα Αγίου Βαλεντίνου, για να ανακαλύψετε το τέλειο δώρο και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Τέλος, πολλές ιδέες για τις 14 του μήνα θα βρείτε στον σχετικό οδηγό μας με ιδέες για κάθε περίσταση και κάθε παραλήπτη.

Εσείς πώς σκοπεύετε να περάσετε την ημέρα των ερωτευμένων; Πείτε μας στα σχόλια τις δικές σας ιδέες.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps