Home » Software » Δωρεάν Εφαρμογές » Bitdefender VPN Δωρεάν Με Το Family Pack και Total Security 2018

Bitdefender VPN Δωρεάν Με Το Family Pack και Total Security 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις ημέρες μας, δεν υπάρχει μόνο ο κίνδυνος των ιών, καθώς το internet είναι γεμάτο από απειλές που θέτουν σε κίνδυνο και την ιδιωτικότητα μας. Δείτε το δωρεάν Bitdefender VPN για Windows και Android, μέσα από τα Family Pack 2018 και Total Security 2018, τις βραβευμένες σουίτες προστασίας που σάρωσαν τις διακρίσεις στις επίσημες δοκιμές των μεγαλύτερων ανεξάρτητων εργαστηρίων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το Bitdefender VPN

Με την νέα υπηρεσία του Bitdefender VPN, μπορούμε να διατηρούμε ασφαλή τα προσωπικά μας δεδομένα, κάθε φορά που συνδεόμαστε σε μη ασφαλή ασύρματα δίκτυα, ιδίως όταν βρισκόμαστε σε αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, καφετέριες ή ξενοδοχεία.

Με αυτόν τον τρόπο, δυσάρεστες καταστάσεις, όπως η κλοπή προσωπικών δεδομένων, οι προσπάθειες από κακόβουλες ενέργειες με σκοπό να πάρουν πρόσβαση στη διεύθυνση IP της συσκευής μας -και όχι μόνο- μπορούν να αποφευχθούν.

Επιπλέον, με το δωρεάν Bitdefender VPN μπορούμε να παρακάμψουμε τους γεωγραφικούς περιορισμούς, αποκτώντας πρόσβαση σε περιεχόμενο από τη χώρα που δεν το επιτρέπει εκτός των συνόρων της, αλλά και σε όποιον εφαρμόζει τη λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Bitdefender VPN 3

Για να έχουμε καλύτερη και συνολική εικόνα από τα οφέλη του Bitdefender VPN, παραθέτουμε επιγραμματικά τη χρησιμότητα του:

  • Όταν θέλουμε να συνδεθούμε σε δημόσια ασύρματα δίκτυα με ασφάλεια.
  • Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε περιεχόμενο που συνήθως περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές, ανεξάρτητα από το αν είμαστε στη χώρα μας ή στο εξωτερικό.
  • Όταν θέλουμε να διατηρούμε ασφαλή και απολύτως ιδιωτικά τα προσωπικά μας δεδομένα (ονόματα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες πιστωτικών καρτών, τραπεζικές συναλλαγές, κ.λ.π.).
  • Για να αποκρύψουμε την IP μας.
  • Όταν θέλουμε να κάνουμε streaming ταινιών στο Kodi, ή με τις απαγορευμένες εφαρμογές του Android.

Bitdefender VPN 4

Τι χρειάζεται για να το αποκτήσω

Το Bitdefender VPN δεν μπορεί να εγκατασταθεί ως αυτόνομη εφαρμογή. Ενσωματώνεται μέσα στο Bitdefender 2018 Total Security / Family Pack, ως μια δωρεάν έξτρα ασπίδα ασφαλείας.

Αν έχουμε ήδη μια συνδρομή για το Total Security ή το Family Pack, δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αγορά, θα έχουμε αυτόματα πρόσβαση στο δωρεάν Bitdefender VPN από την ενότητα “Ιδιωτικό Απόρρητο”.

Μπορούμε να δούμε την αναλυτική παρουσίαση και τα μεγάλα οφέλη της βραβευμένης σουίτας προστασίας της Bitdefender σε παλιότερο οδηγό:

Bitdefender-2021-Review-Total-Security-amp-Family-Pack
Παρουσίαση: Νέο Bitdefender Total Security & Family Pack

Τα τελευταία χρόνια, τα προϊόντα της Bitdefender σαρώνουν τις διακρίσεις στις δοκιμές των ανεξάρτητων εργαστηρίων. Πλέον είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά η νεότερη έκδοση Bitdefender με…

Επίσης μπορούμε να δούμε και τις διακρίσεις που σάρωσε στις αναλυτικές δοκιμές ανεξάρτητων εργαστηρίων για το έτος 2017, το δωρεάν antivirus της Bitdefender.

Δωρεάν Antivirus 2019: Η Καλύτερη Προστασία στα Windows
Δωρεάν Antivirus 2019: Η Καλύτερη Προστασία στα Windows

Στην εποχή του ίντερνετ που ζούμε, δε νοείται να μη χρησιμοποιούμε ένα λογισμικό για την απαραίτητη προστασία από ιούς στο PC. Μια μόλυνση από ιό…

Bitdefender VPN στα Windows

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο client του Bitdefender VPN χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του πολύ γνωστού Ελβετικού VPN Hotspot Shield, στο οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Επιπλέον, το περιβάλλον της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα φιλικό με πλήρως εξελληνισμένο μενού, άλλα και άμεση υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο στη γλώσσα μας, εφόσον την χρειαστούμε.

Bitdefender VPN 10

Έτσι λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά με το Bitdefender VPN στα Windows.

Δεν έχουμε παρά να κάνουμε κλικ στο εικονίδιο “Ιδιωτικό Απόρρητο” αριστερά στην κύρια οθόνη της εφαρμογής του Bitdefender Total Security 2018, που μας προσφέρει το Family Pack, και μετά πατάμε στο VPN.

Αμέσως μετά θα δούμε το εικονίδιο του Bitdefender VPN client κάτω δεξιά στη γραμμή εργασιών, όπως είθισται με όλα τα VPN στα Windows.

Παραθέτουμε με εικόνες τις ιδιαίτερα απλές ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να συνδεθούμε με το Bitdefender VPN, μαζί με τις ελάχιστες ρυθμίσεις που απαιτούνται.

  1. Κάνουμε κλικ για να εμφανισθεί ο client και οι server από 21 χώρες.
  2. Πατάμε στο σχετικό εικονίδιο και θα έχουμε αστραπιαία σύνδεση. Η δωρεάν έκδοση επιτρέπει μόνο την αυτόματη σύνδεση με τον βέλτιστο server, και θέτει ημερήσιο όριο 200 ΜΒ.
  3. Η premium έκδοση επιτρέπει την ταχύτατη εναλλαγή ανάμεσα στους 21 server, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθούμε, και να απαιτείται πάλι σύνδεση για να πάμε στον επόμενο server.
  4. Κάνουμε κλικ για να εμφανισθούν οι ελάχιστες ρυθμίσεις.
  5. Επιλέγουμε να ξεκινά αυτόματα το Bitdefender VPN κατά την εκκίνηση των Windows, και να συνδέεται επίσης αυτόματα το laptop σε άγνωστα δίκτυα Wi-Fi.

Οι ταχύτητες του Bitdefender VPN στα Windows

Παραθέτουμε στην παρακάτω εικόνα τα αποτελέσματα των τεστ που κάναμε με την δωρεάν έκδοση, που επιτρέπει μόνο την αυτόματη σύνδεση με τον βέλτιστο server.

Όπως παρατηρούμε, υπάρχουν κάποιες διαφορές σε Fiber σύνδεση 100Mbps. Ωστόσο, από προσωπική εμπειρία ενός μήνα με τη συγκεκριμένη σύνδεση, έχουμε διαπιστώσει ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όλα ανεξαιρέτως τα πληρωμένα VPN που έχουμε δοκιμάσει.

Στην ουσία, με τη χρήση του Bitdefender VPN, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αντιληφθούμε καμία απολύτως διαφορά στην ταχύτητα της πλοήγησης, σε σχέση με την ταχύτητα που είχαμε πριν ξεκινήσουμε τη χρήση του VPN.

Όπως αναφέραμε, η δωρεάν έκδοση του Bitdefender VPN μας επιτρέπει ασφαλή πλοήγηση και τραπεζικές συναλλαγές σε άγνωστα Wi-Fi δίκτυα, μέχρι το ημερήσιο όριο των 200MB, που για πολλούς χρήστες είναι υπεραρκετό για να κάνουν τις ευαίσθητες συναλλαγές τους.

Πάμφθηνη premium έκδοση

Ωστόσο, αν θέλουμε απεριόριστη ανώνυμη πλοήγηση με ταχύτατη εναλλαγή των server, αλλά και torrenting – streaming, θα πρέπει να αποκτήσουμε την premium συνδρομή που είναι ιδιαίτερα φθηνή, και ανέρχεται στα €23,99 ετησίως.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μόνο €1,99 μηνιαίως.

Ταυτόχρονα, όπως παρατηρούμε στην παρακάτω εικόνα, το Bitdefender Total Security 2018 του Family Pack θα μας εμφανίσει και την έξτρα προστασία της υπηρεσίας με την λειτουργία “Safepay”, κάτι που συμβαίνει ανελλιπώς με όλες τις ευαίσθητες τραπεζικές συναλλαγές που κάνουμε στο PC.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι η premium συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ίδιο αριθμό συσκευών που περιλαμβάνονται στη συνδρομή Bitdefender που έχουμε, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα (Windows και Android).

Για παράδειγμα, αν έχουμε συνδρομή Bitdefender Total Security που καλύπτει δέκα συσκευές, μπορούμε να τις προστατεύσουμε όλες. Πρακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Premium Bitdefender VPN, ταυτόχρονα και στις δέκα συσκευές.

Αν έχουμε το Family Pack 2018, που υποστηρίζει απεριόριστες συσκευές, τότε η premium συνδρομή για το Bitdefender VPN θα ισχύει για όλες τις συσκευές της οικογένειάς μας.

Bitdefender VPN στο Android

Το ίδιο απλά -αν όχι ευκολότερα- είναι τα πράγματα με το Bitdefender VPN στο Android. Ανοίγοντας τη σουίτα του Family Pack 2018, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πατήσουμε πάνω στο σχετικό εικονίδιο του VPN.

Αμέσως μετά, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε στη σύνδεση. Πατώντας αντίστοιχα στο σχετικό εικονίδιο της αποσύνδεσης, σταματά το Bitdefender VPN.

Στη δωρεάν έκδοση, όπως και στα Windows, θα συνδεθούμε αυτόματα με τον βέλτιστο server της υπηρεσίας, και θα δούμε αμέσως ότι το VPN είναι ενεργοποιημένο. Και στο Android παραμένει ο περιορισμός των 200 ΜΒ με την δωρεάν έκδοση.

Η σύνδεση στο VPN θα επιβεβαιώνεται και από το εικονίδιο ενός κλειδιού, αλλά και με τις σχετικές ειδοποιήσεις όπως παρατηρούμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Παραθέτουμε με εικόνες τις ιδιαίτερα απλές ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για τις ελάχιστες ρυθμίσεις που απαιτούνται στο Android.

  1. Πατάμε στις τρεις τελείες για να μας ανοίξει το μικρό μενού.
  2. Επιλέγουμε τις ρυθμίσεις.
  3. Επιλέγουμε και τις τρεις λειτουργίες για πλήρη προστασία.

Σε ό,τι αφορά το Android, για να αποφύγουμε την περιττή κατανάλωση μπαταρίας στη συσκευή μας, η υπηρεσία του Bitdefender συνιστά να χρησιμοποιούμε το VPN μόνο όταν το χρειαζόμαστε, και να αποσυνδεόμαστε όταν δεν συντρέχουν λόγοι περαιτέρω προστασίας της ιδιωτικότητάς μας.

Είναι χρήσιμη η προσθήκη του Bitdefender VPN στο Family Pack 2018?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες με την παρουσίαση της χρήσιμης υπηρεσίας του Bitdefender VPN, ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με κάποιο λογισμικό προστασίας της Bitdefender, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps