Home » Hardware » Προσφορές » Ισχυρό TV Box 4K 60FPS 4GB/32GB Android 7.1.2 Δωρεάν Priority €39.99

Ισχυρό TV Box 4K 60FPS 4GB/32GB Android 7.1.2 Δωρεάν Priority €39.99

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στο Gearbest έχουν ξεκινήσει ακόμη πιο μεγάλες εκπτώσεις σε πολλά είδη τεχνολογίας, όπου μάλιστα το διεθνές e-shop προσφέρει και δωρεάν την Priority αποστολή χωρίς τελωνείο. Δείτε το ισχυρό TV Box MX10 4K HDR 60FPS, με Android 7.1.2 και τηλεχειριστήριο, δυνατές μνήμες 4GB+32GB , microSD και 3 + 1 USB 3.0, Fast Boot και RK3328 ARM Cortex-A53, σε πολύ προσιτή τιμή για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το MX10

Το κινέζικο TV Box έχει ισχυρότατη μνήμη στα 4GB που το καθιστά ιδανικό για οτιδήποτε θελήσουμε να παίξουμε στην συσκευή, και βέβαια για τις απαιτήσεις του Kodi, και όχι μόνο.

Το MX10 συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD και 4K στα 60 fps, αλλά και έξοδο ήχου surround 5.1, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης.

Είναι σχετικά δύσκολο να βρούμε TV Box με αυτές τις προδιαγραφές σε αυτή την τιμή. Όλα αυτά τα πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά το καθιστούν αναμφίβολα ως μια καλή ευκαιρία για αυτή την κατηγορία των συσκευών.

Τι είπαν οι ξένοι χρήστες

Πως μπορώ να αγοράσω το TV Box

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Πρόκειται για προϊόν που αν ποτέ έρθει στην ελληνική το πιο πιθανό είναι να μας κοστίσει πολύ πιο πάνω και από την διπλάσια τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

MX10 – EU PLUG

Το MX10 συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια. Τρέχει το Android 7.1.2 Nougat, και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Η μικρή αλλά πανίσχυρη συσκευή έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που την καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστη. Το κινεζικό TV Box έχει πανίσχυρη μνήμη στα 4GB DDR3 που όπως προείπαμε το καθιστά ιδανικό για το Kodi.

Έχει αποθηκευτικό eMMC στα 32GB επεκτάσιμο με SD κάρτα. Διαθέτει και την ταχύτερη USB 3.0, και δέχεται USB stick και μπορεί να συνδεθεί και με άλλα περιφερειακά, όπως επίσης και με εξωτερικό σκληρό δίσκο έως 1TB.

Έχει συνολικά τέσσερις θύρες USB και επιπλέον όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η συσκευή διαθέτει τον RK3328 quad-core ARM Cortex-A53 με την GPU Mali-450. Το MX10 επίσης υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση, με υποστήριξη HDR έως 4K στα 60 fps, και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Η ισχυρή συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και ήχο 5.1 Surround. Είναι plug and play και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και με το τηλεχειριστήριο από τον καναπέ είμαστε έτοιμοι για το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα €39.99. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Έρχεται με την ευρωπαϊκή πρίζα. Για να πετύχουμε την καλύτερη τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

HNYear462

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Έτσι και αλλιώς μας την προσφέρει εντελώς δωρεάν το GearBest. Το TV Box θα έρθει σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής RK3328 quad-core ARM Cortex-A53
  • GPU: Mali-450
  • RAM: 4GB DDR3
  • Αποθηκευτικός: 32GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Αποκωδικοποίηση βίντεο: 4K VP9, H.263, H.264, H.265, HD MPEG4
  • Άλλες λειτουργίες: DLNA, αρχεία ISO, Miracast, NTSC, PAL
  • Υποστήριξη 5.1 Surround Sound Output
  • Έξοδος βίντεο – HDMI 2.0 με υποστήριξη HDR έως 4K @ 60 fps
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB 2.0 + USB 3.0
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1.2
  • Διαστάσεις: 11.50 x 11.50 x 2.50 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 200 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το MX10?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα δυνατό κινέζικο TV Box, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Αν έχετε αγοράσει TV Box από την κινέζικη αγορά μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps