Home » Software » Δωρεάν Εφαρμογές » All-in-One Messengers: Όλες Οι Υπηρεσίες Chat & Email Σε Μία Εφαρμογή
FEATURED-All-in-One-Messengers-Πώς-Να-Έχω-Όλες-Τις-Υπηρεσίες-Chat-Σε-Μία-Εφαρμογή-3

All-in-One Messengers: Όλες Οι Υπηρεσίες Chat & Email Σε Μία Εφαρμογή

Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μόνο ένα δίκτυο για την ανταλλαγή μηνυμάτων με όλους τους φίλους, γνωστούς, και συνεργάτες. Στην πράξη, όμως, αυτό υλοποιείται μέσα από πολλές διαφορετικές υπηρεσίες chat και από τις αντίστοιχες εφαρμογές τους. Αντί λοιπόν να ανοίγουμε διάφορα προγράμματα από εδώ και από εκεί, μπορούμε να προτιμήσουμε κάποιον από τους κορυφαίους All-in-One messengers, ώστε να τα έχουμε όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι οι AIO messengers

Είναι γεγονός ότι η παρακολούθηση των μηνυμάτων σε πολλές εφαρμογές και λογαριασμούς μπορεί να είναι χαοτική, καθώς είναι συχνά δύσκολο και χρονοβόρο να παρακολουθούμε ποιος μας στέλνει μηνύματα και πού.

Οι All-in-One messengers σχεδιάστηκαν για να λύσουν αυτήν την υπερφόρτωση πληροφοριών. Μας βοηθούν να έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις συνομιλίες μας, από διάφορες εφαρμογές και δίκτυα επικοινωνίας, σε ένα μέρος.

All-in-One Messengers Υπηρεσίες Chat 2

Έτσι, με τη χρήση μιας πλατφόρμας μπορούμε να συνδέσουμε τους λογαριασμούς μας από το WhatsApp, Twitter, Instagram, Facebook Messenger, Slack, κτλ. Κατόπιν, από μία μόνο εφαρμογή, μπορούμε να επικοινωνούμε με φίλους και συνεργάτες σε όλες τις πλατφόρμες.

Station (Open Source) – Windows | macOS | Linux

Ο Station δεν είναι μόνο απολύτως δωρεάν, αλλά και ο μοναδικός All-in-One messenger ανοιχτού κώδικα στο GitHub, κάτι που σημαίνει ότι δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα, ούτε καν απαιτεί login.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε τέτοιου είδους πλατφόρμες εταιρειών, δίνουμε πρόσβαση σε πολλές προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα που διακινούμε μέσω των εφαρμογών συνομιλιών.

Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει μόνο υπηρεσίες chat, αλλά και πολλαπλούς λογαριασμούς email, καθώς και πλήθος από apps (670+) και παραγωγικές εφαρμογές όπως το GitHub, το Todoist, το Evernote, και πολλά άλλα.

All-in-One Messengers Υπηρεσίες Chat 10aμμ

Ένα από τα πολλά καλά χαρακτηριστικά του Station είναι ότι μας επιτρέπει να απενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις για όσο επιθυμούμε, είτε συνολικά για όλες τις υπηρεσίες chat που έχουμε προσθέσει, είτε μεμονωμένα για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Αυτές τις δύο ενδείξεις τος εντοπίζουμε στο κάτω τμήμα.

All-in-One Messengers Υπηρεσίες Chat 20κλ

Επίσης, υποστηρίζει πολλαπλές καταχωρήσεις ενός μεμονωμένου messenger, όπως το Slack ή το WhatsApp, καθιστώντας την εφαρμογή ιδιαίτερα χρήσιμη για τη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών σε κάθε υπηρεσία.

O Station είναι απλός και φιλικός στη χρήση, λειτουργεί καλά και με απαιτητικές υπηρεσίες chat όπως το Slack, αλλά έχει και ένα αρνητικό καθώς δεσμεύει λίγο περισσότερους πόρους στον υπολογιστή, σε σχέση με τις άλλες εφαρμογές του οδηγού.

Επίσης, ενδέχεται να μην εκκινεί αυτόματα με τα Windows, παρότι έχουμε κάνει κλικ στο σχετικό κουμπί στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, και ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε χειροκίνητα τη συντόμευση της εφαρμογής στον φάκελο της εκκίνησης (C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup).

Λήψη Station από το GitHub (δωρεάν)

Ενδέχεται τα Windows να αποκλείσουν προσωρινά τη λήψη της εφαρμογής, αλλά πρόκειται για False Positive.

All-in-One Messenger / Windows | macOS | Linux

Το όνομα τα λέει όλα ευθύς εξαρχής, καθώς η δωρεάν All-in-One πλατφόρμα συνομιλιών εστιάζει αποκλειστικά στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, υποστηρίζοντας πάνω από 40 messengers, καθώς και λογαριασμούς email.

Η λίστα των υποστηριζόμενων εφαρμογών περιλαμβάνει WhatsApp, WeChat, Gmail, Android Messages, LinkedIn, Telegram, Twitter, Instagram, και άλλα.

All-in-One Messengers Υπηρεσίες Chat 2αα

Οι δυνατότητες του All-in-One Messenger περιλαμβάνουν ένα προσαρμόσιμο περιβάλλον, που μας επιτρέπει να αλλάξουμε την εμφάνιση της πλατφόρμας, να διαχειριστούμε τις ειδοποιήσεις, κ.α.

Επίσης, υποστηρίζει πολλαπλές εμφανίσεις ενός μεμονωμένου messenger, καθιστώντας την εφαρμογή ιδιαίτερα χρήσιμη για τη διαχείριση διαφορετικών λογαριασμών σε κάθε υπηρεσία.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, και παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια. Επιπλέον, δεν αποθηκεύει τα διαπιστευτήρια σύνδεσής μας, ούτε διαβάζει τα δακτυλογραφημένα μηνύματά μας.

Το μόνο αρνητικό με τον All-in-One Messenger είναι ότι απαιτητικές υπηρεσίες chat όπως το Slack, ενδέχεται να μην μας λειτουργήσουν σωστά ή και καθόλου.

Λήψη All-in-One Messenger (δωρεάν)

Beeper – PC | Κινητό

Το Beeper είναι η πιο πρόσφατη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων all-in-one. Πρόκειται για τη μοναδική cross-platform εφαρμογή, καθώς διατίθεται για Windows, Android, iOS, macOS, Linux, και ChromeOS. Επίσης, βασίζεται σε open source πρωτόκολλο συνομιλίας που ονομάζεται Matrix.

Υποστηρίζει επί του παρόντος 15 υπηρεσίες chat, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Twitter, Instagram, Facebook Messenger, Slack, Android Messages, και Telegram.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα ζήτημα με τον μεγάλο αριθμό ατόμων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε άμεση πρόσβαση.

Θα χρειαστεί να δώσουμε το όνομά μας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, το προτιμώμενο δίκτυο συνομιλίας, και τη χώρα μας, έτσι ώστε να μπούμε σε μια λίστα αναμονής. Από εκεί και μετά, θα ειδοποιηθούμε σχετικά.

Η υπηρεσία δεν αναφέρει πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει αυτό, αλλά καθώς πρόκειται για μια πραγματικά cross-platform εφαρμογή, ίσως αξίζει την αναμονή.

Λήψη Beeper (Δωρεάν)

Shift – Windows | macOS

Το Shift είναι η πιο πλήρης εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς με ένα κλικ επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε πάνω από 1.000 εφαρμογές, επεκτάσεις, workspaces, και υπηρεσίες cloud, καθώς και σε αναρίθμητους λογαριασμούς email. Είναι αναμφισβήτητα η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα στον τομέα των All-in-One messengers.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί κυρίως για επαγγελματική χρήση, καθώς στη δωρεάν έκδοση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν λογαριασμό εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Λήψη Shift (Δωρεάν και επί πληρωμή)

Rambox – Windows | macOS | Linux

Το Rambox είναι σχεδιασμένο για όποιον θέλει να διαχειρίζεται όλες τις εφαρμογές του από μια κεντρική τοποθεσία, και θεωρείται ως μια ιδανική λύση για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ο λόγος που το αφήσαμε για το τέλος δεν είναι λόγω του ότι υστερεί έναντι των προηγούμενων all-in-one messengers, αλλά γιατί ίσως είναι περίπλοκο στη χρήση για τους απλούς χρήστες.

Η βασική έκδοση, η οποία είναι δωρεάν, ενσωματώνει πολλές από τις αυθεντικές λειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί από την κοινότητα ανοιχτού κώδικα στο GitHub, δίνοντάς μας πρόσβαση σε περισσότερες από 700 εφαρμογές.

Η δωρεάν έκδοση του Rambox έχει επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά, όπως τη λειτουργία μην ενοχλείτε, το κλείδωμα του κύριου κωδικού πρόσβασης, τις συντομεύσεις πληκτρολογίου, και τη δυνατότητα διαμόρφωσης και συγχρονισμού εφαρμογών σε πολλές συσκευές.

Λήψη Rambox (Δωρεάν και επί πληρωμή)

Είναι χρήσιμες οι πλατφόρμες με όλες τις υπηρεσίες chat;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps