Home » Software » Παιχνίδια » Τα πιο Πολυαναμενόμενα Παιχνίδια του 2018 σε Κονσόλες και PC

Τα πιο Πολυαναμενόμενα Παιχνίδια του 2018 σε Κονσόλες και PC

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι γιορτές πέρασαν, τα μελομακάρονα τελείωσαν, και σιγά-σιγά επιστρέψαμε στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας. Είναι αυτή η περίοδος αμέσως μετά τις γιορτές, που προκαλεί μία μελαγχολία. Για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τη μελαγχολία του Ιανουαρίου, σας παρουσιάζουμε τα παιχνίδια του 2018, που προσεχώς θα φτάσουν στις κονσόλες και στα PC μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τα παιχνίδια του 2018 που θα παίξουμε μόνο στις κονσόλες

Άσχημα νέα για τους PC gamers, καθώς το 2018 περιλαμβάνει πολλούς αξιόλογους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι μόνο για κονσόλες.

Red Dead Redemption 2

Το Red Dead Redemption είναι ένα open world sandbox παιχνίδι από την Rockstar, ή αλλιώς η western εκδοχή του Grand Theft Auto. O πρώτος τίτλος της σειράς, αν και απαγορεύτηκε σε κάποιες χώρες, έφτασε τις δεκατρία εκατομμύρια πωλήσεις.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, το παιχνίδι θα ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή του προηγούμενου τίτλου της σειράς. Αποστολές και μάχες σε ένα σκηνικό που θυμίζει ταινία του Clint Eastwood, με την υπογραφή της Rockstar.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η ιστορία θα διαδραματίζεται χρονικά πριν τον πρώτο τίτλο της σειράς, θα είναι δηλαδή prequel. Επιπλέον, πολύ πιθανόν να δούμε κάποιο μεγάλο online multiplayer mode, αντίστοιχα με το GTA.

To Red Dead Redemption 2 είναι σίγουρα από τα παιχνίδια του 2018 που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Άνοιξη 2018

Πλατφόρμες: PS4 και XBOX One

Soul Calibur VI

Έξι χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του τελευταίου Soul Calibur. Αν και μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, ελπίζουμε ότι η Namco θα εξιλεωθεί με την κυκλοφορία του έκτου τίτλου της σειράς.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το Soul Calibur VI, πέραν από το ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται στον δέκατο έκτο αιώνα.

Σύμφωνα πάντα με την Namco, θα ξαναζήσουμε τα γεγονότα του πρώτου Soul Calibur και “θα ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά”.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2018

Πλατφόρμες: PS4, XBOX One

God Of War

Ο γνωστός και αγαπημένος Kratos επιστρέφει. Όμως για κάποιον λόγο, είναι… Νορβηγός. Και έχει και έναν γιο. Δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόταν στα στούντιο της Santa Monica όταν σχεδίαζαν το συγκεκριμένο makeover της σειράς.

Ιστορία

Τα πρώτα επτά παιχνίδια ήταν βασισμένα στην ελληνική μυθολογία. Ο όγδοος όμως κατά σειρά τίτλος, θα ασχοληθεί με την νορβηγική μυθολογία.

Αφού ο Kratos πήρε την εκδίκησή του ενάντια στους ολύμπιους θεούς, και αφού επιβίωσε από την μάχη με τον Δία, αποφάσισε να μετακομίσει στην Νορβηγία για να ζήσει με τον γιο του.

Σκοπός του είναι να μάθει στον γιο του πώς να επιβιώσει σε έναν αφιλόξενο κόσμο, γεμάτο τέρατα και πολεμιστές. Για να το πετύχει, θα πρέπει να τιθασεύσει την οργή του και να πάρει σοβαρά τον ρόλο του πατέρα.

Gameplay

Θυμάστε τα gore και splatter στοιχεία, που αποτελούσαν χαρακτηριστικό του God Of War? Πλέον μπορείτε να τα ξεχάσετε. Στον καινούριο τίτλο της σειράς, το αίμα αντικαταστάθηκε για κάποιον λόγο από κάποια φωτεινή ουσία.

Επιπλέον, μπορείτε να ξεχάσετε και το multiplayer. Έχει single player μόνο, με πολλά RPG στοιχεία, crafting, gathering, και καινούρια κάμερα.

Επιπλέον, καθώς ο Kratos έχασε τα χαρακτηριστικά σπαθιά του στις προηγούμενες περιπέτειές του, πλέον θα χρησιμοποιεί ένα τσεκούρι, μία ασπίδα, και ορισμένες φορές τα γυμνά του χέρια.

Ελπίζουμε οι αμφιλεγόμενες αλλαγές στο καινούριο God Of War να μην μας απογοητεύσουν. Αν και κρατάμε μία επιφύλαξη, σίγουρα είναι από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2018.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Πρώτο τρίμηνο του 2018

Πλατφόρμες: PS4

https://www.youtube.com/watch?v=dwBZv_b7Ovc

Τα παιχνίδια του 2018 που θα παίξουμε και στο PC μας

Ευτυχώς, υπάρχουν και οι εταιρίες που ακόμα συνεχίζουν να βγάζουν εκδόσεις για PC. Παρακάτω θα δούμε ποια παιχνίδια του 2018 θα απολαύσουμε και στις οθόνες του υπολογιστή μας.

Γιατί Τα Game Ports Από Κονσόλα Σε PC Αποτυγχάνουν Παταγωδώς

Όποιος ασχολείται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, και ειδικότερα με το PC gaming, αρκετές φορές αναγκάζεται να περιμένει καιρό – έως και χρόνια, σε κάποιες περιπτώσεις…

Far Cry 5

Ακόμα ένας open world τίτλος, αυτήν την φορά από την Ubisoft. Το Far Cry 5 θα κινηθεί στα βήματα των Far Cry 3 και 4: Κάποιος τρελός “κακός”, τεράστιος open world κόσμος, πολλές βάσεις για να κατεδαφίσουμε, κτλ.

Ιστορία

Όσον αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, στο Far Cry 5 έχουμε τον ρόλο ενός βοηθού σερίφη στην πόλη Hope City. Σκοπός μας είναι προστατεύσουμε την πόλη μας από την αίρεση “The Project” και τον αρχηγό της Joseph Seed.

O Joseph Seed αυτοαποκαλείται ως “Ο Πατέρας” και πιστεύει ότι αυτός είναι ο εκλεκτός για να σώσει την πόλη από το επερχόμενο τέλος του κόσμου. Το αν η πόλη θέλει να σωθεί, δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει και ιδιαίτερα.

Gameplay

Το gameplay δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς.

Πέραν της προσθήκης καινούριων όπλων, το σύστημα μάχης δεν παρουσιάζει διαφορές. Καθώς ο χειρισμός των όπλων ήταν αρκετά ικανοποιητικός στις προηγούμενες εκδόσεις, θα χαρακτηρίζαμε θετικό το γεγονός ότι η Ubisoft κράτησε την ίδια επιτυχημένη συνταγή.

Η προσθήκη του hunting αποτελεί μια ευχάριστη πινελιά που ίσως είχε λείψει από τον τελευταίο τίτλο. Στο Far Cry 5 θα μπορούμε να ψαρεύουμε ή να κυνηγάμε άγρια ζώα καθώς εξερευνούμε τον κόσμο.

Επίσης, θα υπάρχει co-op mode, στο οποίο θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλες τις αποστολές του παιχνιδιού, παρέα με κάποιον φίλο μας.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Μαρτίου 2018

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Metal Gear: Survive

Ως λάτρης των survival παιχνιδιών και του Metal Gear, δεν μπορώ παρά να είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για αυτό το εγχείρημα της Konami.

Εκτός από το ότι αποτελεί το πρώτο survival game της σειράς, είναι και ο πρώτος τίτλος που θα κυκλοφορήσει μετά την αποχώρηση του Hideo Kojima, lead developer του Metal Gear μέχρι το 2015.

Ιστορία

Το Metal Gear: Survive, διαδραματίζεται χρονικά ανάμεσα στο Metal Gear Solid V: Ground Zeroes και στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Κάποιο wormhole(!), τραβάει μέλη του προσωπικού του Mother Base, καθώς και κομμάτια της βάσης, και τα μεταφέρει σε έναν άγνωστο κόσμο. Έναν όχι και πολύ φιλόξενο κόσμο, γεμάτο μεταφυσικά πλάσματα που μοιάζουν με ζόμπι.

Σκοπός μας είναι να επιβιώσουμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουμε στον δικό μας κόσμο. Αν και σε πολλούς fan φαίνεται τραβηγμένο το όλο σενάριο, ας θυμηθούμε μερικούς από τους χαρακτήρες που είδαμε σε προηγούμενους Metal Gear τίτλους.

Μία γυναίκα που αναπνέει από το δέρμα της σαν φυτό, ένας άντρα που…πραγματικά αγαπάει τις μέλισσες, τανκς που περπατάνε στα δύο πόδια. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι και πριν την “σκουληκότρυπα”, το Metal Gear δεν έσφυζε ακριβώς από ρεαλισμό.

Gameplay

Τα stealth combat στοιχεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από οποιονδήποτε τίτλο Metal Gear. Σε αυτά προστέθηκαν πολύ crafting, scavenging, και raiding.

Επιπλέον, όπως σε κάθε survival παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του, για να επιβιώσουμε πρέπει να βρούμε τροφή και νερό, και να οχυρώσουμε τη βάση μας.

Στις περιπέτειές μας, μας καθοδηγεί ένας υπολογιστής και ο Reeve, ένας τραυματισμένος στρατιώτης. Αυτοί μας μαθαίνουν πώς να κάνουμε raid κάποια βάση ή μας προειδοποιούν για τους κίνδυνους που παραμονεύουν.

Το εγχείρημα μοιάζει με ένα αρκετά ενδιαφέρον spin-off και μένει να δούμε αν η Konami θα αντεπεξέλθει στις προσδοκίες μας. Σίγουρα το Metal Gear: Survive, είναι από τα παιχνίδια του 2018 που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Φεβρουαρίου

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Dynasty Warriors 9

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τίτλου της σειράς, το Dynasty Warriors έρχεται ξανά στις κονσόλες μας και στους υπολογιστές μας.

Gameplay

Ας μην γελιόμαστε. Όταν μιλάμε για Dynasty Warriors ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε. Πολύ hack and slash και ατελείωτες μάχες. Όμως αυτή η έκδοση του Dynasty Warriors θα έχει κάτι διαφορετικό. Για πρώτη φόρα στην ιστορία της σειράς, θα περιλαμβάνει open world χάρτη.

Θα μπορούμε να περιηγηθούμε σε όποιο σημείο του χάρτη θέλουμε χωρίς περιορισμούς, και ταυτόχρονα να αλληλεπιδρούμε με όποιον χαρακτήρα συναντήσουμε. Επιπλέον, θα συναντήσουμε καινούρια mechanics που φιλοδοξούν να δώσουν βάθος στο παιχνίδι.

Χρησιμοποιώντας γάντζους, θα μπορούμε να σκαρφαλώσουμε σε τοίχους, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές προσεγγίσεις στις μάχες μας. Επιπλέον, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορα αντικείμενα, όπως βαρέλια, με όποιον τρόπο εμείς επιλέξουμε.

Όσον αφορά τους χαρακτήρες, θα έχουμε να επιλέξουμε πάνω από 83 διαφορετικούς και θα μπορούμε να τροποποιήσουμε τα όπλα και τις πανοπλίες τους όπως εμείς επιθυμούμε.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Φεβρουαρίου 2018

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Call Of Cthulhu

Εν έτη 2018, ο Lovecraft έχει ιδιαίτερη θέση στην ποπ κουλτούρα και στο gaming. Από αναφορές στο Fallout 3, εμφάνιση του Cthulhu στο South Park, μέχρι και επιτραπέζια παιχνίδια όπως το Munchkin.

To Call Of Cthulhu είναι άλλη μια απόπειρα μεταφοράς του κόσμου του Lovecraft, στις κονσόλες και στους υπολογιστές μας.

Ιστορία

Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί την προσπάθεια του ιδιωτικού ντετέκτιβ, Edward Pierce, να εξιχνιάσει την δολοφονία μια οικογένειας στη Βοστόνη. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την χρονική περίοδο στη οποία εξελίσσεται η ιστορία, αλλά μοιάζει να διαδραματίζεται στο κοντινό παρελθόν.

Κατά την διάρκεια των ερευνών του, ο Edward ανακαλύπτει την εμπλοκή μίας αίρεσης στην δολοφονία. Η αίρεση προετοιμάζει το έδαφος για την επερχόμενη άφιξη του Cthulhu. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους σταματήσουμε και να σώσουμε τον κόσμο.

Gameplay

Μην περιμένετε μάχες σώμα με σώμα, αυτόματα όπλα, και εκρήξεις. To Call Of Cthulu είναι ένα investigation/horror RPG, με ελάχιστα stealth στοιχεία και μηδενικό combat.

Όπλο μας στην μάχη εναντίων της αίρεσης και της αφύπνισης του Cthulhu είναι μόνο η γνώση. Όσο περισσότερες πληροφορίες συλλέγουμε και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε στην εξερεύνηση του χώρου, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο χαρακτήρας μας.

Όμως δεν μπορούμε απλά να ερευνήσουμε τα πάντα χωρίς συνέπειες. Στο παιχνίδι υπάρχει το “sanity meter”, το οποίο μειώνεται κάθε φορά που ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο. Αν το sanity meter μας φτάσει στο 0, το παραμικρό τραυματικό γεγονός μπορεί να μας οδηγήσει στην τρέλα.

Σίγουρα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση σε ένα horror παιχνίδι, που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στις επιλογές και στις αποφάσεις μας.

Είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια του 2018 που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των fan του είδους.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2018

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Darksiders 3

Μετά τον Πόλεμο και τον Θάνατο, ήρθε η ώρα της Οργής να αποκτήσει τον δικό της τίτλο της σειράς Darksiders. Βασισμένο στους 4 Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, το Darksiders, είναι ένα Action-Adventure παιχνίδι, που συνδυάζει το Zelda με το Devil May Cry.

Στο Darksiders 3, έχουμε τον ρόλο του τρίτου κατά σειρά Καβαλάρη της Αποκάλυψης, της Οργής. Σκοπός μας δεν είναι άλλος από το να καταστρέψουμε τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το παιχνίδι, όμως από αυτά που γνωρίζουμε, θα περιλαμβάνει είναι open world με πολλά puzzle και crafting στοιχεία. Επιπλέον, όπως και στους προηγούμενους τίτλους, δεν θα λείψουν οι hack and slash μάχες.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2018

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Dragon Ball FighterZ

Βασισμένο στο σύστημα μάχης του Marvel vs Capcom, το Dragon Ball FighterZ είναι αυτό που λέει το όνομά του. Ένα 2.5 D fighting παιχνίδι βασισμένο στα ιδιαίτερα δημοφιλή anime.

Το βασικό mode του παιχνιδιού μας επιτρέπει να διαλέξουμε τρεις χαρακτήρες, τους οποίους μπορούμε να εναλλάσσουμε κατά τη διάρκεια της μάχης. Οι χαρακτήρες μας γεμίζουν ενέργεια όσο δεν χρησιμοποιούνται, και μπορούν να συνδυαστούν για να πραγματοποιήσουμε διάφορα combo και κινήσεις.

Ο χειρισμός είναι αρκετά εύκολος και δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να εξοικειωθούμε και να μάθουμε τα combos. Αυτό όμως είναι και ένα αρνητικό στοιχείο του παιχνιδιού, καθώς οι κινήσεις πολλών χαρακτήρων παρουσιάζουν ομοιότητες.

Από τα trailer και τα όσα στοιχεία έχουν βγει στη δημοσιότητα, το Dragonball FighterZ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα fighting παιχνίδια του 2018. Αρκετά διασκεδαστικό και προσιτό, ακόμα και για όσους δεν είναι fan του anime.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιανουαρίου 2018

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Overkill’s The Walking Dead

Άλλο ένα παιχνίδι Walking Dead έρχεται σύντομα στις κονσόλες και στους υπολογιστές μας. Μόνο που αυτήν την φορά, φαίνεται καλό.

Οι δημιουργοί του Payday, με τις ευλογίες του δημιουργού του Walking Dead, Robert Kirkman, μας φέρνουν το Overkill’s The Walking Dead. Πρόκειται για ένα first person shooter παιχνίδι βασισμένο στα κόμικ (και όχι στην τηλεοπτική σειρά) του Walking Dead.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το 2016. Τελικά όμως μεταφέρθηκε για το φθινόπωρο του 2018. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία του παιχνιδιού, ξέρουμε ότι θα είναι single player και θα περιλαμβάνει co-op αποστολές.

Όσον αφορά την ιστορία, το παιχνίδι θα επεκτείνει τον κόσμο του Walking Dead, εισάγοντας καινούργιους χαρακτήρες και ιστορίες. Μένει να δούμε αν θα είναι ένα από τα επιτυχημένα παιχνίδια του 2018, ή θα είναι άλλη μια ατυχής μεταφορά κόμικ σε παιχνίδι.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο του 2018

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Monster Hunter: World

Ο έκτος τίτλος της σειράς Monster Hunter, είναι κάτι παραπάνω από άλλο ένα Action RPG. Σε μία προσπάθεια της Capcom να προσεγγίσει το δυτικό κοινό, το Monster Hunter: World, επανέρχεται σε open world περιβάλλον και με βελτιωμένα γραφικά.

Ιστορία

Όπως και στους προηγούμενους τίτλους της σειράς, έχουμε τον ρόλο ενός κυνηγού, που πρέπει να σκοτώσει ή να αιχμαλωτίσει διάφορα τέρατα. Στην συνέχεια θα πρέπει να τα επιστρέψουμε στο Research Commission, για να μελετηθούν.

Η αλήθεια είναι ότι το lore δεν ήταν ποτέ από τα δυνατά σημεία της σειράς. Παρ’ όλα αυτά, στον επερχόμενο τίτλο της Capcom, θα δούμε να εξελίσσεται μία ιστορία με διάρκεια περίπου 50 ώρες παιχνιδιού.

Gameplay

Το παιχνίδι διαθέτει 14 διαφορετικές “κλάσεις” όπλων. Το κάθε όπλο έχει ξεχωριστό χειρισμό, αδυναμίες, και πλεονεκτήματα. Σκοτώνοντας διάφορα τέρατα, μαζεύουμε υλικά για να αναβαθμίσουμε τα όπλα μας ή να κατασκευάσουμε πανοπλίες.

Τα πιο Πολυαναμενόμενα Παιχνίδια του 2018 σε Κονσόλες και PC

Οι μάχες του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζουν αρκετά το γνωστό Dark Souls. Κάθε τέρας έχει συγκεκριμένα αδύναμα σημεία που πρέπει να στοχεύσουμε. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οποιαδήποτε λάθος κίνηση δεν συγχωρείται.

Η σειρά Monster Hunter έχει εδώ και πολλά χρόνια φανατικούς υποστηρικτές. Όμως δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα φιλική προς του καινούργιους παίκτες. Λίγο η έλλειψη σοβαρού tutorial, λίγο ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας, αρκούσε για να απογοητευτεί κάποιος γρήγορα.

Το Monster Hunter: World, στοχεύει να προσελκύσει του gamers που δεν το γνώριζαν, και ταυτόχρονα να ικανοποιήσει τους “βετεράνους” της σειράς. Αν το πετύχει, θα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2018.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιανουαρίου 2018

Πλατφόρμες: PC, PS4, XBOX One

Για ποια παιχνίδια του 2018 ανυπομονείτε?

Εσείς ποια παιχνίδια θα παίξετε και ποια πιστεύετε ότι θα έχουν επιτυχία? Γράψτε μας στα σχόλια την γνώμη σας ή οποιαδήποτε απορία έχετε.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps