Home » Software » Acer Predator i7-6700K 16GB DDR4 128GB+2TB, Win10, Δωρεάν Priority

Acer Predator i7-6700K 16GB DDR4 128GB+2TB, Win10, Δωρεάν Priority

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την περίοδο το Gearbest ανεβάζει στροφές και προσφέρει μεγάλη έκπτωση σε μια εξωτική “μηχανή πολέμου”. Δείτε την φωτιζόμενη πανοπλία της Acer και το War Machine Predator G6 με πτερύγια που ξεδιπλώνονται και δίνουν πρόσβαση στο υλικό, με ξεκλείδωτο Core i7-6700K Quad 4.0GHz Skylake, πλήκτρο για αυτόματο overclocking, 128GB SSD+2TB HDD σκληρούς, 16GB DDR4 μνήμη έως 64GB, 6+2 USB 3.0, πανίσχυρη GTX, DisplayPort και Windows 10, σε πολύ χαμηλή τιμή, με δωρεάν Priority χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Acer

Η Acer είναι μια ταϊβανέζικη εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότεροι από εμάς είναι βέβαιο ότι την γνωρίζουμε.

Εδρεύει στην Νέα Ταϊπέι, σε μικρή απόσταση από την κεντρική Ταϊπέι, την πρωτεύουσα της χώρας. Δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων, και είναι γνωστή από τους φορητούς υπολογιστές, και όχι μόνο.

Η εταιρεία και τα προϊόντα της είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, και ιδίως στις ΗΠΑ όπου εξαγόρασε την επιχείρηση φορητών υπολογιστών της Texas Instruments και ταυτόχρονα έχει αποκτήσει συμμετοχή στο 75% της Packard Bell, αποκτώντας έτσι μεγάλο μερίδιο αγοράς στην αμερικάνικη ήπειρο.

Γιατί να αποκτήσω το Acer Predator G6

Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα Windows PC με ισχυρά χαρακτηριστικά και τέτοιο κουτί για να μπορούμε να κάνουμε βαριές εργασίες με απαιτητικά προγράμματα, αλλά και να παίξουμε πολλά παιχνίδια, θα χρειαστεί να καταβάλουμε πολύ περισσότερα χρήματα.

Τεράστια διαφορά τιμής στην ελληνική αγορά

Για την ακρίβεια την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το μικρότερο μοντέλο Acer Predator G6 με μνήμη στα 8GB, αλλά και μικρότερη κάρτα γραφικών, διατίθεται στην ελληνική αγορά με τεράστια διαφορά κόστους, που αγγίζει τα διπλάσια χρήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα προϊόντα Acer

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές Acer είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Acer Predator G6

Ο ισχυρός υπολογιστής διακρίνεται για το εντυπωσιακό κουτί με αναδιπλούμενες και συρταρωτές υποδοχές, με σχεδιασμό βγαλμένο μέσα από το Stargate, και βέβαια για το ισχυρό hardware.

Τα τμήματα που φωτίζουν το κουτί περιλαμβάνουν και το κουμπί τροφοδοσίας τύπου nabla, το οποίο διακρίνεται από φωτεινές γραμμές.

Με το πλήκτρο του turbo πάνω από το αντίστοιχο της τροφοδοσίας, το κουτί φοράει τα χρώματα του πολέμου, υπερχρονίζεται, και είναι έτοιμο για να τα δώσει όλα για να κάνει ότι του προστάξουμε, όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και τις πιο βαριές εργασίες με απαιτητικά προγράμματα.

Τα αναδιπλούμενα πτερύγια ανοίγουν για να αποκαλύψουν τον κρυμμένο οπτικό δίσκο. Ακριβώς κάτω από αυτό, ένα άλλο πτερύγιο ξεδιπλώνεται για να μας δώσει πρόσβαση σε μια θήκη σκληρού δίσκου.

Επιπλέον, κάτω από τις μπροστινές θύρες υπάρχουν συρόμενες υποδοχές όπου μπορούμε να κρεμάσουμε τα ακουστικά. Εάν είμαστε παίκτες τώρα ξέρουμε πού θα βάλουμε τα ακουστικά μας μόλις τελειώσουμε το gaming.

Core i7-6700K vs Core i7-7700HQ

Το Predator G6 διαθέτει τον ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-6700K με αρχιτεκτονική Skylake, που θεωρείται ισχυρότερος του i7-7700HQ, με υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας στα 4.0GHz.

O Core i7-6700K είναι ξεκλείδωτος και προσφέρεται για overclocking, και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την υποδοχή για αντικατάσταση ή αναβάθμιση.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει αναφέρουν ότι χάρη στον επεξεργαστή Intel Core i7-6700K και τα 16GB της DDR4 μνήμης, με το Predator δεν αντιμετώπισαν ποτέ την παραμικρή καθυστέρηση, είτε σε απαιτητικά παιχνίδια, είτε σε πολλαπλές βαριές εργασίες.

Η εφαρμογή Predator Sense του G6 μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη συχνότητα και τη θερμοκρασία της CPU του συστήματος, καθώς και να ρυθμίσουμε την ταχύτητα ανεμιστήρων και γενικά το overclocking περαιτέρω.

GeForce GTX 980 vs GeForce GTX 1060

Ο Acer Predator G6 φοράει την GeForce GTX 980 που, αν και προηγούμενης γενιάς, ανταγωνίζεται στα ίσια τη νεότερη GTX 1060, και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από τα μεγάλα σχετικά sites των μετρήσεων, τόσο όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά…

…όσο και την απόδοση στο gaming.

Το PC είναι VR ready και θα έχουμε και εκεί εξαιρετικές επιδόσεις με το χαμηλότερο latency, και συμβατότητα plug-and-play με τα VR headsets που διαθέτουν τεχνολογία NVIDIA VRWorks.

Το Predator G6 έχει έξη θύρες USB 3.0 συν δυο USB 2.0, αλλά και όλες τις απαραίτητες λοιπές θύρες, όπως DisplayPort και HDMI. Διαθέτει μνήμη RAM DDR4 στα 16GB που μπορεί να επεκταθεί έως τα 64GB.

Το Predator έχει δύο δίσκους 128GB SSD + 2TB HDD και έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10 64-bit.

Σύμφωνα με τη εταιρεία το Predator G6 διαθέτει επίσης την εφαρμογή SoundBlaster X-Fi MB5 για την τελειοποίηση της ηχητικής μας εμπειρίας.

Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις προεπιλογές ήχου για είδη παιχνιδιού όπως η δράση και οι βολές πρώτου προσώπου, ή να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα προφίλ με την ιδανική ισορροπία μπάσων, surround και ειδικών εφέ.

Δωρεάν αποστολή με Priority Line

Η τιμή του Acer Predator G6 την ώρα που γράφαμε το άρθρο βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση στα €930.59 αντί για €1.015,19 που ήταν η προσφορά, και €1.118,77 που είναι η κανονική τιμή του. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την νέα χαμηλή τιμή που σύντομα αναμένεται να πάει προς τα πάνω, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

ACER001

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Έτσι και αλλιώς μας την προσφέρει εντελώς δωρεάν το GearBest, για ελάχιστες ημέρες και μόνο για όσο διαρκέσει η συγκεκριμένη προσφορά. Το PC θα έρθει σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: ACER Predator G6
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i7-6700K Quad Core 4.0GHz, μέχρι 4.2GHz
  • Caching: 8MB
  • Αυτόματη δυνατότητα overclocking
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX980 4GB DDR5
  • Μητρική: Intel Z170
  • RAM: 16GB DDR4 επεκτάσιμη έως 64GB
  • Υποδοχές μνήμης: Τέσσερις
  • 128GB SSD + 2TB HDD αποθηκευτικός
  • Αναγνώστης καρτών microSD: Ναι
  • Υποδοχές: 6 x USB 3.0 + 2 x USB 2.0
  • DisplayPort: Ναι
  • HDMI: Ναι
  • Υποδοχή RJ45: Ναι
  • Θύρα DVI: Ναι
  • DC Jack: Ναι
  • Υποδοχές ήχου: Τρεις
  • Οδηγοί Οπτικών Μέσων, DVD-RW: Άγνωστο
  • Τροφοδοτικό: 730W, 100-240V
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Κινέζικη έκδοση
  • Χρώμα: Μαύρο με κόκκινο φωτισμό
  • Βάρος προϊόντος: 18.350 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 21.970 kg
  • Διαστάσεις: 46.20 x 21.00 x 55.30 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το PC, Καλώδιο τροφοδοσίας, Αγγλικό Εγχειρίδιο

Σας άρεσε το Acer Predator G6?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα ισχυρό PC. Αν έχετε αγοράσει έτοιμους υπολογιστές, από την Κίνα, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps