Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Bezel-less Καμπύλη Οθόνη 31.5''FHD Gaming Mode FPS + RTS, Από EU

Bezel-less Καμπύλη Οθόνη 31.5”FHD Gaming Mode FPS + RTS, Από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μια οθόνη PC πάνω από 30 ίντσες. Όμως, πρέπει να ξοδευτούμε για να την αποκτήσουμε, πόσο μάλιστα αν έχει premium και καμπύλο σχεδιασμό. Δείτε το εντυπωσιακό curved monitor T32M6C 31.5” της μεγαλύτερης κινέζικης εταιρείας οθονών, την TCL, με λεπτό σχεδιασμό και εργοστασιακά βαθμονομημένες λειτουργίες που βελτιστοποιούν το gaming, με θύρες HDMI, DVI και VGA, σε χαμηλή τιμή και με ταχεία αποστολή από την Ευρώπη χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η TCL

H TCL ιδρύθηκε το 1985 και ξεκίνησε με την κατασκευή τηλεοράσεων. Αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και σήμερα θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οθονών και τηλεοράσεων στην αγορά της Κίνας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με ιδιόκτητες κάθετες μονάδες παραγωγής και στις ΗΠΑ, και είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεοράσεων με 20 εκατομμύρια πωλήσεις τον χρόνο.

Γιατί να αποκτήσω το καμπύλο μόνιτορ

Αναμφίβολα η καμπύλη οθόνη προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία θέασης. Είναι αλήθεια ότι για να βρούμε τόσο λεπτό curved monitor θα πρέπει να πληρώσουμε αρκετά παραπάνω.

Αν μάλιστα είναι οθόνη επώνυμης εταιρείας είναι βέβαιο ότι θα πάμε σίγουρα σε μεγαλύτερο κόστος.

Μπορείτε να δείτε εδώ το ομολογουμένως εντυπωσιακό καμπύλο μόνιτορ σε δυο βίντεο χρηστών από τα πολλά που υπάρχουν για την συγκεκριμένη οθόνη, και στα οποία όλοι ανεξαιρέτως εκθειάζουν τα ζωντανά χρώματα, την φωτεινότητα, και την απόδοση της οθόνης.

Πως μπορώ να αγοράσω το Curved Monitor

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Το πιο πιθανό είναι να μην έρθει ποτέ στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

TCL T32M6C 31.5” Curved 1800R

Η οθόνη οπίσθιου φωτισμού LED με αναλογία 16: 9, έχει πολύ καλή ευκρίνεια που δίνει υψηλή ποιότητα εικόνας. Διαθέτει ανάλυση 1920 x 1080 pixel, και το καμπύλο monitor έχει λεπτή σχεδίαση κομψό μεταλλικό στήριγμα.

Σύμφωνα με την εταιρεία είναι από τις οθόνες με πραγματική ευρεία καμπυλότητα 1800R, που παράγει αξιοσημείωτη διαφορά στην εμπειρία προβολής με μειωμένη κόπωση των ματιών, σε σύγκριση με επίπεδες οθόνες ή τα curved gaming monitor με την συνήθη καμπυλότητα.

Έχει χρόνο απόκρισης στα 6ms που θεωρείται ικανοποιητικός για gaming. Ωστόσο η εταιρεία αναφέρει ότι η οθόνη έχει δυο βαθμονομημένες λειτουργίες εμφάνισης παιχνιδιών FPS και RTS που επιπλέον βελτιστοποιούν άμεσα τα επίπεδα των μαύρων gamma, των αναλογιών, της ευκρίνειας και των χρωμάτων.

Το monitor έχει τις απαραίτητες θύρες HDMI, D-Sub (VGA), και ο ρυθμός ανανέωσης στα 60Hz είναι επαρκέστατος και μειώνει τη θολότητα βελτιώνοντας και τη σαφήνεια. Οι χρήστες που την αγόρασαν αναφέρουν μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 75Hz.

Η τιμή της λεπτής καμπύλης οθόνης θα βρίσκεται στα €269.02. Μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 31.5 ιντσών LED
  • Μέγιστη ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 pixel
  • Αναλογία οθόνης: 16:9
  • Τύπος οθόνης: Καμπύλο Monitor
  • Ρυθμός ανανέωσης: 60Hz- 75Hz
  • Καμπυλότητα : 1800R
  • Χρόνος απόκρισης: 6ms
  • Αντίθεση: 1000000:1 (DCR), 3000: 1 (στατική)
  • Οριζόντια γωνία θέασης: 178 μοίρες
  • Κάθετη γωνία προβολής: 178 μοίρες
  • Υποδοχές: HDMI, DVI VGA
  • Ενσωματωμένα ηχεία. Όχι
  • Βάρος: Επτά κιλά και τετρακόσια γραμμάρια
  • Βάρος συσκευασίας: 9.380 kg
  • Διαστάσεις: 71.80 x 48.60 x 21.90 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 οθόνη υπολογιστή 31.5 ιντσών, και 1 Αγγλικό Εγχειρίδιο

Σας άρεσε η λεπτή καμπύλη οθόνη?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο καμπύλο monitor TCL T32M6C 31.5”.

Αν έχετε αγοράσει οθόνες ή άλλες συσκευές της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps