Home » Smartphones-Tablets » Redmi Note 5A Global 5.5'' 4G LTE 7.6mm, Snapdragon, Από EU €92.71

Redmi Note 5A Global 5.5” 4G LTE 7.6mm, Snapdragon, Από EU €92.71

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ενώ ο “Θησέας” σφυροκόπησε τη χώρα με καταιγίδες και χιόνι, το GearBest φέρνει μια μεγάλη έκπτωση σε ένα δυνατό VFM κινητό της Xiaomi. Δείτε το πολύ λεπτό και ελαφρύ Redmi Note 5A Global με μεγάλη οθόνη 5.5”, τετραπύρηνο Snapdragon, καλές κάμερες με 13.0MP πίσω, micro SD και άλλα δυνατά χαρακτηριστικά, σε πολύ φιλική τιμή και με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Xiaomi

Η Xiaomi είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η στρατηγική της Xiaomi είναι να υπάρχουν πολύ λίγα φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προτιμώντας να πωλούν τα προϊόντα τους από ηλεκτρονικό κατάστημα όπως αυτό του GearBest, μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος των συσκευών.

ο λογότυπο της εταιρείας είναι το “ΜΙ” που σημαίνει “Mobile Internet”. Έχει επίσης και άλλες έννοιες, όπως το “Mission Impossible”, επειδή η Xiaomi αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις, που φαινόταν αδύνατο να υλοποιηθούν τον πρώτο καιρό λειτουργίας της.

Γιατί να αγοράσω το Redmi Note 5A

Τα smartphone της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές.

Το Redmi Note 5A είναι ένα πολύ λεπτό (7,6 χιλιοστά) και δυνατό mid-range κινητό, με πολύ ωραίο σχεδιασμό και εμφάνιση, αλλά και με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα συναντάμε σε ακριβότερες συσκευές.

Επιπλέον η δυνατότητα να το παραλάβουμε πολύ γρήγορα αποφεύγοντας στα σίγουρα και το τελωνείο, το καθιστούν αναμφίβολα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα δυνατό και επώνυμο Camera Phone με μεγάλη οθόνη, χωρίς να ξοδευτούμε.

Tι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Redmi Note 5A

Το Redmi Note 5A έχει οθόνη 5.5 ίντσες ανάλυσης 1280 x 720 HD με πυκνότητα στα 267 ppi.

Το 4G LTE phablet της Xiaomi έχει μεταλλικό φινίρισμα, και είναι dual SIM-dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM. Σύμφωνα με το κατάστημα οι δύο nano SIM και η κάρτα micro SD, μπορούν να εισαχθούν ταυτόχρονα.

Έχει δυο κάμερες, 13.0 ΜΡ η οπίσθια με AF και 5.0 ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει led flash. Η συσκευή έχει μπαταρία στα 3080mAh που δεν είναι αποσπώμενη.

H συσκευή της Xiaomi φοράει τον Snapdragon 425 Quad Core στα 1.4GHz. Έχει μνήμη RAM στα 2GB και αποθηκευτική μνήμη στα 16GB επεκτάσιμη με micro SD.

To κινητό τρέχει το MIUI 8 της εταιρείας. Ξένοι χρήστες αναφέρουν ότι παρέλαβαν την συσκευή με MIUI 9 βασισμένο σε Android 7.1. Το λεπτό κινητό της Xiaomi διαθέτει αυτόνομο δέκτη GPS και IR Blaster (υπέρυθρες).

Το Redmi Note 5A μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στη πολύ φιλική τιμή των €92.71, με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 720 HD, 267 PPI
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 435 Quad Core στα 1.4GHz
  • RAM: 2GB
  • 16GB αποθηκευτικός χώρος, επεκτάσιμος στα 128GB
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM αντίστοιχα
  • 2 κάμερες με 13.0 MP και 5.0 MP αντίστοιχα, με φλας και AF
  • Έκδοση Bluetooth: V4.2
  • Μπαταρία: 3080mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: MIUI 8+ και MIUI 9 βασισμένο σε Android 7.1
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GSM, TDD-LTE, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B2 1900MHz, WCDMA B5 850MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B4 1700MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B40 2300MHz
  • GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
  • Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, ηλεκτρονική πυξίδα, αισθητήρας βαρύτητας, γυροσκόπιο, υπέρυθρες, αισθητήρας εγγύτητας
  • Διαστάσεις: 15.10 x 7.49 x 0.76 εκατοστά
  • Βάρος: 0.150 kg
  • Χρώμα: Χρυσό -λευκό
  • Περιεχόμενα συσκευασίας : Κινητό Τηλέφωνο, Τροφοδοτικό, 1 Καλώδιο USB, βελόνα εξαγωγής SIM, Εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το λεπτό κινητό της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στο λεπτό Redmi Note 5A της Xiaomi. Το κινητό της κινέζικης εταιρείας μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Xiaomi μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps