Home » Hardware » Οικονομικό και Έξυπνο Πτυσσόμενο Ηλεκτρικό Σκούτερ, από EU

Οικονομικό και Έξυπνο Πτυσσόμενο Ηλεκτρικό Σκούτερ, από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η κινέζικη αγορά μας έχει συνηθίσει σε πληθώρα προσφορών από έξυπνες συσκευές και είδη τεχνολογίας. Όμως, υπάρχουν και πρωτότυπες προτάσεις σε προϊόντα που διαφέρουν. Δείτε την μεγάλη έκπτωση του Gearbest στο F-wheel, ένα έξυπνο και “πειραγμένο” ηλεκτρικό σκούτερ για ενήλικους, που αναπτύσσει ταχύτητα 30χλμ/ώρα, με ταχεία αποστολή από EU, ή φθηνή Priority Line (€2.50) από τις κινέζικες αποθήκες χωρίς τελωνείο, και αναθεωρήστε μια και καλή τον τρόπο των μετακινήσεων σας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το έξυπνο ηλεκτρικό σκούτερ

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ενα ποδήλατο ή ενα σκούτερ είναι τα οικονομικότερα μέσα για να μετακινηθούμε σε κοντινές αποστάσεις. Πόσο μάλιστα όταν δεν χρειάζεται να λαχανιάσουμε και να ιδρώσουμε κιόλας από το πολύ πετάλι.

Από την άλλη αν ζούμε σε πόλη και μετακινούμαστε πολύ με τις συγκοινωνίες λόγω της εργασίας μας, ενδεχομένως να ξοδεύουμε ημερησίως κάποια χρήματα και να ταλαιπωρούμαστε αρκετά, είτε στην κίνηση, είτε στο στριμωξίδι.

Με το ηλεκτρικό σκούτερ για ενήλικους ενδέχεται μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, λόγω του μηδαμινού κόστους κίνησης και συντήρησης, να κάνουμε απόσβεση και του κόστους αγοράς, λόγω της κατάργησης των μεταφορικών εξόδων.

Συν τοις άλλοις το φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτροκίνητο σκούτερ δεν υπερβαίνει τα 25 km / h, και συνεπώς δεν απαιτείται και άδεια οδήγησης, και ούτε θα κληθούμε να πληρώσουμε κάποια ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

“Πειραγμένο” ηλεκτρικό σκούτερ

Η τελική ταχύτητα των 30χλμ / ώρα σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, επιτυγχάνεται μέσω του ειδικού mobile app που συνοδεύει το δίκυκλο.

Ωστόσο το κατάστημα συνιστά να ορίσουμε ως ανώτατο όριο τα 25 χλμ / ώρα, έτσι ώστε να παραμείνουμε μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Πως μπορώ να αγοράσω το F- wheel

Την ώρα που γράφουμε αυτήν την προσφορά, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το ηλεκτρικό σκούτερ.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

F – wheel DYU

Το έξυπνο ηλεκτρικό σκούτερ διακρίνεται για τον εξαιρετικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό χωρίς φανταχτερές προσθήκες. Έρχεται σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο.

Ολόκληρο το σώμα του ηλεκτροκίνητου ποδηλάτου είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου βιομηχανικής ποιότητας, που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη. Το πλαίσιο του δικύκλου έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δημιουργείται μια λαβή μεταφοράς, με ρυθμιζόμενο τιμόνι που διπλώνει.

Το κάθισμα δεν είναι ρυθμιζόμενο στο ύψος και ενδεχομένως να δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ σχεδιασμένο για παιδιά.

Ωστόσο πρόκειται για ένα ηλεκτρικό δίκυκλο ενηλίκων που μπορεί να δεχθεί μέγιστο φορτίο 120 κιλών. Τα σχόλια των περισσοτέρων ενηλίκων που το έχουν αγοράσει είναι πολύ θετικά και σε αυτό το θέμα του μεγέθους.

Αυτόματος προβολέας

Διαθέτει αυτόματο εμπρόσθιο προβολέα που ενεργοποιείται από μόνος του όταν σκοτεινιάσει, διασφαλίζοντας ότι δεν ξεχνάμε να τον ανάψουμε. Μπορούμε να διαχειριστούμε αυτήν την αυτόματη ρύθμιση και στην εφαρμογή για το κινητό.

Το πίσω φως ενεργοποιείται μόνο όταν φρενάρουμε, οπότε αν οδηγούμε στο δρόμο την νύκτα, ίσως απαιτηθεί να προσθέσουμε ένα δεύτερο οπίσθιο φωτισμό για δίκυκλο.

Το F – wheel σύμφωνα με το κατάστημα έρχεται με δισκόφρενα στους τροχούς των 12 ιντσών. Κάποιοι χρήστες παρότι έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το σκούτερ, αναφέρουν ότι παρέλαβαν μοντέλο που είχε δισκόφρενο μόνο στον πίσω τροχό.

Έξυπνο Cruise Control και app

Στο τιμόνι υπάρχει μια μικρή οθόνη με κουμπί για την ενεργοποίηση του συστήματος ελέγχου ταχύτητας και ένας ελεγκτής ταξιδιού. Σύμφωνα με τους χρήστες είναι ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση.

Η οθόνη στο τιμόνι είναι χρήσιμη για την παρακολούθηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αλλά γίνεται ακόμη ευκολότερη με την χρήση του app για κινητά, το οποίο μας δίνει ακριβέστατο ποσοστό.

Το ηλεκτρικό σκούτερ έχει αδιαβροχοποίηση IP54, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απόλυτα ασφαλές στη βροχή. Η ισχύς του είναι στα 350W, και υπάρχει μια 36-volt μπαταρία όπου σύμφωνα με την εταιρεία δίνει αυτονομία 20χλμ.

Ωστόσο, οι χρήστες αναφέρουν ότι το μέγιστο είναι έως 15χλμ αυτονομίας, αλλά επιβεβαιώνουν την υψηλή ταχύτητα, και την ευκολία στην προσπέλαση ανηφορικών δρόμων, και off-road σε λόφους, όπου η τελική ταχύτητα όπως είναι φυσικό έπεσε στα 15χλμ την ώρα.

Το F – wheel DYU κοστίζει €236.87 για περιορισμένο χρόνο και υπάρχουν διαθέσιμα 23 λευκά κομμάτια. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Το μαύρο κοστίζει λίγο ακριβότερα στα €270.71 για ελάχιστα κομμάτια. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Η Priority αποστολή από τις κινέζικες αποθήκες κοστίζει €2.50 και το έξυπνο σκούτερ θα έρθει στο σπίτι μας με courier, χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Διατίθεται και αγορά του μαύρου μοντέλου στα €279.17 με ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Η αγορά του λευκού μοντέλου από τις EU την ώρα που γράφαμε την προσφορά, δεν είναι συμφέρουσα γιατί το κόστος παραμένει στην αρχική τιμή του ηλεκτρικού σκούτερ, πριν την ολιγοήμερη μεγάλη εκπτωση του Gearbest για περιορισμένα κομμάτια.

Σας άρεσε το έξυπνο ηλεκτρικό σκούτερ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πρωτότυπη προσφορά στο F – wheel DYU Electric Bike. Αν έχετε αγοράσει ηλεκτροκίνητο ποδήλατο ή σκούτερ από την κινέζικη αγορά μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps