Home » Smartphones-Tablets » Οικονομικό TV Box 4Κ H.265 / HDR 2GB/16GB, Android N, από EU €27.91

Οικονομικό TV Box 4Κ H.265 / HDR 2GB/16GB, Android N, από EU €27.91

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι εφόσον έχουμε ένα έξυπνο κουτί όπως είναι το TV Box, δεν χρειαζόμαστε μια Smart TV. Πράγματι έτσι είναι, η λιλιπούτεια συσκευή θα κάνει την τηλεόρασή μας έξυπνη, θέλει δεν θέλει. Δείτε το οικονομικό A95X R2 με Android 7.1, τηλεχειριστήριο, Amlogic S905W 64-bit, και πολύ καλά χαρακτηριστικά, σε προσιτή τιμή και με ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί να αποκτήσω το οικονομικό TV Box

Το κινέζικο TV Box έχει δυνατό επεξεργαστή και αξιοπρεπή μνήμη στα 2GB. Αυτές οι προδιαγραφές το καθιστούν ιδανικό για για να μετατρέψουμε την τηλεόραση σε μια γιγαντιαία οθόνη με ίντερνετ και να χαθούμε στον κόσμο του YouTube από τον καναπέ.

Το A95X R2 συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά, με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης από τις απαγορευμένες εφαρμογές στο Android, και όλα τα τα ματς του Champions League, και όχι μόνο.

Επιπλέον και πολύ βασικό μπορούμε να έχουμε και το Kodi με τα λίγα πρόσθετα που είναι υπεραρκετά για να δούμε όλες τις ταινίες, τηλεοπτικές σειρές αλλά και live σπορ.

Είναι σχετικά δύσκολο να βρούμε TV Box σε αυτή την τιμή, η οποία το καθιστά αναμφίβολα ως μια καλή ευκαιρία για αυτή την κατηγορία των συσκευών, που μετατρέπει την τηλεόραση μας σε έξυπνο κέντρο ψυχαγωγίας.

Πως μπορώ να αγοράσω το TV Box

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Πρόκειται για νέο προϊόν και αν ποτέ έρθει στην ελληνική το πιο πιθανό είναι να μας κοστίσει πολύ πιο πάνω και από την διπλάσια τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

A95X R2

Το A95X R2 είναι ένα από τα οικονομικότερα TV Box της κινέζικης αγοράς, που ωστόσο έχει καλές δυνατότητες, αν θέλουμε να μετατρέψουμε την TV σε ένα Android σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει όπως είδαμε καλή μνήμη στα 2GΒ και αξιοπρεπή αποθηκευτικό στα 16GB. Η συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S905W 64-bit ARM Cortex-A53 με την Mali-450, και μπορεί να παίξει και παιχνίδια.

Το TV Box υποστηρίζει HDR και Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Τρέχει το Android 7.1 Nougat και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google. Έχει δυο θύρες USB 2.0 και επιπλέον έχει και όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD με την υποδοχή που διαθέτει, και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και είμαστε έτοιμοι.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα €27.91. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή του πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

A95XEU4

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Amlogic S905W 64-Bit ARM Cortex-A53 μέχρι 2GHz
  • GPU: Mali-450
  • RAM: 2GB DDR3
  • Αποθηκευτικός: 16GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Αποκωδικοποίηση βίντεο: H.264, H.265, RealVideo 8/9/10, Xvid/ DivX 3/4/5/6
  • Άλλες λειτουργίες: DLNA, Airplay, Miracast,
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB 2.0
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1.1
  • Διαστάσεις: 9.50 x 9.50 x 1.50 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 120 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το A95X R2?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα πολύ οικονομικό TV box.

Αν έχετε αγοράσει κινέζικα TV Box μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps