Home » Hardware » Προσφορά στην Έξυπνη Ρομποτική Σκούπα της Xiaomi Χωρίς Τελωνείο

Προσφορά στην Έξυπνη Ρομποτική Σκούπα της Xiaomi Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η τεχνολογία στις ρομποτικές σκούπες συνεχώς βελτιώνεται και συν τοις άλλοις γίνεται ολοένα και πιο φθηνή. Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για συσκευή της Xiaomi και το έξυπνο ρομπότ καθαρισμού της εταιρείας, με στιβαρή κατασκευή, μεγάλη αυτονομία, τρεις διαφορετικούς επεξεργαστές, αυτόματη επιστροφή στην βάση φόρτισης όταν εξαντλείται η μπαταρία, αλλά και app για έλεγχο από το κινητό, σε μια προσφορά με χαμηλή τιμή, και χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η Xiaomi από το 2014 είναι ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Κίνα έχοντας ξεπεράσει την Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Παγκοσμίως θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphone στον κόσμο.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 8.000 υπαλλήλους, κυρίως στην ηπειρωτική Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, και τη Σιγκαπούρη. Επεκτείνεται σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και σε άλλες χώρες όπως η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και η Βραζιλία.

Γιατί να αποκτήσω την έξυπνη ρομποτική σκούπα

Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι στους περισσότερους από εμάς το καθάρισμα και το σφουγγάρισμα δεν είναι το δυνατότερο σημείο μας. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για το πιο βαρετό πράγμα που αιωρείται πάνω από το κεφάλι μας συχνά -πυκνά, και που ωστόσο, πρέπει να γίνει.

Φυσικά αν είμαστε πιτσιρικάδες λογικά θα κάνει την καθαριότητα η μητέρα. Αν είμαστε μεγαλύτεροι και έχουμε σύντροφο μια καλή και νοικοκυρά γυναίκα, είναι βέβαιο ότι θα καθαρίσει τέλεια τον χώρο μας.

Όμως, γιατί να μην κάνουμε σε αυτά τα αγαπημένα μας πρόσωπα ένα ωραίο, έξυπνο και κυρίως οικονομικό δώρο για να τις ξεκουράσουμε? Βέβαια αν η μητέρα του σπιτιού είναι παραδοσιακή νοικοκυρά, δύσκολα θα δεχτεί μια smart σκούπα στο κατώφλι της, αλλά μπορούμε να την βοηθήσουμε να την μάθει.

Από την άλλη, αν είμαστε άνδρες και ιδίως χωρίς γυναίκα σύντροφο μόνιμα στο σπίτι, είναι βέβαιο ότι θα καταφύγουμε σε μια καθαρίστρια, που αν είναι καλή στη δουλειά της, θα μας γυαλίσει στα σίγουρα τον χώρο, αλλά τουλάχιστον με 35-40 ευρώ το 5ωρο.

Πως μπορώ να αγοράσω την Xiaomi Mi Robot

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς είναι διαθέσιμο πολύ ακριβότερα στα καταστήματα της χώρας μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, και ιδίως σε αυτά της Xiaomi, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Original Xiaomi Mi Robot Vacuum

Το ρομπότ καθαρισμού της Xiaomi είναι ένα είδος υπηρέτριας για το σπίτι, το οποίο μπορεί να κάνει αυτόματα το σκούπισμα, έτσι ώστε να κρατήσει τον χώρο μας καθαρό.

Η έξυπνη ρομποτική σκούπα έρχεται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 5200mAh, η οποία δίνει μια αυτονομία δυόμιση ωρών που ισοδυναμεί με τον καθαρισμό πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Αυτόματη επιστροφή στην βάση φόρτισης

Η Xiaomi Mi Robot διαθέτει βάση φόρτισης και μόλις αρχίζει και εξαντλείται η μπαταρία, η έξυπνη συσκευή επιστρέφει αυτόματα και από μόνη της στη βάση της, έτσι ώστε να φορτιστεί.

Επιπλέον είναι απο τις λίγες ρομποτικές σκούπες που διαθέτει αισθητήρα απόστασης με laser (LDS).

Η εταιρεία διαθέτει και ειδικό app για τον έλεγχο του ρομπότ, που υποστηρίζει πλήρως τα Αγγλικά. Μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις λειτουργίες της σκούπας από τα δύο κουμπιά στο πάνω μέρος της.

Μπορούμε να δούμε την πλήρη παρουσίαση όλων των λειτουργιών της έξυπνης σκούπας, αλλά και το σετάρισμα της χρήσιμης εφαρμογής, σε προηγούμενο οδηγό:

Παρουσίαση: Ρομποτική Σκούπα Xiaomi Mi Για Αυτόματο Καθάρισμα

Ας το παραδεχτούμε, σε κανέναν λογικό άνθρωπο δεν αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού. Και ποιος δεν θα ‘θελε να είχε ένα έξυπνο σπίτι, που μπορεί…

Η τιμή της συσκευής της Xiaomi ανέρχεται στα €228.41. Μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ. Για να πετύχουμε τη χαμηλότερη τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

XMIVCHK

Ο τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €29.18. Το ρομπότ καθαρισμού της Xiaomi θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Καθαρισμός χαλιών: Ναι
  • Πολλαπλός καθαρισμός:
  • Τύπος Μπαταρίας: Ιόντων λιθίου 5200mAh
  • Ισχύς: 30W Τάση: AC 100 – 240V, 50 / 60Hz
  • Τάση εξόδου προσαρμογέα: 24V
  • Τηλεχειριστήριο: Ναι μέσω app
  • Αισθητήρας επαναφόρτισης : Ναι
  • Αυτόματη απενεργοποίηση μετά την έξοδο από το πάτωμα
  • Χρόνος εργασίας: 2.5 ώρες
  • Χωρητικότητα δοχείου σκόνης: 500ml
  • Θόρυβος (dB): Λιγότερο από 65dB
  • Αισθητήρες: Αντιολισθητικοί, αισθητήρες ανόδου και παράκαμψης εμποδίων
  • Βάρος προϊόντος: 3.800 kg
  • Μέγεθος προϊόντος : 34,50 x 34,50 x 9,60 εκατοστά
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 Ηλεκτρική σκούπα, 1 Βάση φόρτισης, 1 Προσαρμογέας

Σας άρεσε η έξυπνη ρομποτική σκούπα της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στην οικονομική και έξυπνη Xiaomi Mi Robot.

Αν έχετε αγοράσει κινέζικες ρομποτικές σκούπες μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps