Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Νέο Μεταλλικό Laptop Αφής 360ᵒ 8GB/128GB, Fingerprint, Win 10, XT

Νέο Μεταλλικό Laptop Αφής 360ᵒ 8GB/128GB, Fingerprint, Win 10, XT

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Με την αλλαγή του χρόνου το Gearbest παρουσιάζει τις νέες αφίξεις σε High-end συσκευές, που ωστόσο δεν είναι ακριβές και θα βρούμε ευκαιρίες. Δείτε το πλήρως μεταλλικό και λεπτό Teclast F6 Pro, με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 360 μοιρών 13,3” FHD, Windows 10 ENG, 8GB RAM, 128GB SSD με υποδοχή για 2ο SSD, 2x USB 3.0, Type-C, microSD και fingerprint reader, σε πολύ καλή τιμή για λίγα κομμάτια χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Teclast

Η Teclast ιδρύθηκε το 1999 και είναι κινέζικη εταιρεία που έχει επενδύσει μεγάλα κεφάλαια για την δημιουργία κέντρου έρευνας και αξιοποίησης των προϊόντων της.

Η ισχυρή δύναμη του ερευνητικού της κέντρου και η ραγδαία ανάπτυξη της Teclast στον τομέα των ηλεκτρονικών και τεχνολογίας, της επιτρέπει να κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν κάθε 1,5 μήνα κατά μέσο όρο.

Η εταιρεία είναι πολύ γνωστή στην Κίνα και έχει ηγετική θέση στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Έχει πάρει πολλά βραβεία στην κινεζική αγορά και την εμπιστεύονται πάνω από ογδόντα εκατομμύρια χρήστες της αχανούς χώρας.

Γιατί να αποκτήσω το Teclast F6 Pro

Δεν χωρά αμφιβολία ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα τόσο λεπτό premium Windows laptop με 8GB μνήμη και περιστρεφόμενη οθόνη αφής στις 360 μοίρες, για να κάνουμε άνετα και ευχάριστα εργασίες στο ίντερνετ, θα χρειαστεί να καταβάλουμε περισσότερα χρήματα.

Πως μπορώ να αγοράσω το Ultra-slim Laptop

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Πρόκειται για νέο προϊόν.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα προϊόντα Teclast

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές Teclast είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Teclast F6 Pro Fingerprint

Το κινεζικό notebook διακρίνεται για την 13,3 ιντσών περιστρεφόμενη οθόνη αφής IPS, με ανάλυση στα 1920 x 1080 (FHD) , καθώς επίσης και για την μεταλλική κατασκευή, αλλά και τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό.

H συσκευή είναι ιδιαίτερα φορητή, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας. Το laptop παρότι μεταλλικό έχει πολύ μικρό βάρος που ανέρχεται στα 1.38 κιλά.

Το Teclast F6 Pro διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς της Intel, τον Core m3-7Y30 1.00GHz – 2.6GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 4MB Cache.

Η σειρά Core M της Intel επιτρέπει στους κατασκευαστές να δημιουργούν αθόρυβους φορητούς με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αλλά και με υπερβολικά λεπτή σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα.

Με αυτή την CPU μπορούμε να τρέχουμε άνετα πολλές καρτέλες στους browser, αποκτώντας ταυτόχρονα αυτονομία αρκετές ώρες.

Η συσκευή διαθέτει πολύ καλή μνήμη RAM στα 8GB και αποθηκευτικό SSD στα 128GB. Έχει και slot για 2ο SSD αν το χρειαστούμε. Υποστηρίζει και micro SD κάρτες.

Έρχεται με 2 x USB 3.0, μια σε κάθε πλευρά, και επιπλέον μια Type-C μαζί με audio jack. Υποστηρίζει Dual band Wi-Fi.

Ο κινέζικος φορητός έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 home στην αγγλική έκδοση και σύμφωνα με το κατάστημα οι άλλες γλώσσες είναι διαθέσιμες μέσω Wi-Fi. Το laptop έχει μπροστινή κάμερα στα 2.0 MP.

Ο φορητός διαθέτει πλήρες και εργονομικό πληκτρολόγιο, μαζί με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για άμεσο ξεκλείδωμα του φορητού.

Η τιμή του Teclast F6 Pro θα βρίσκεται στα €363.77 για περιορισμένα κομμάτια. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €20.46. Το laptop θα έρθει σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS αφής 13,3 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core m3-7Y30
  • Caching: 4MB
  • Κάρτα γραφικών: Ενσωματωμένη Intel HD Graphics 615
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 8GB
  • 128GB SSD αποθηκευτικός
  • 1 κάμερα 2.0MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.2
  • Υποδοχές: 2 x USB 3.0 και 1 x Type-C
  • CD: Δεν υποστηρίζεται
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home 64-bit αγγλική έκδοση
  • WLAN Card και LAN Card: Ναι
  • Ενσωματωμένα ηχεία διπλού καναλιού
  • Τύπος μπαταρίας: 7.6V / 5000mAh
  • Βάρος: 1.388 kg
  • Διαστάσεις: 31.50 x 20.80 x 1.60 εκατοστά
  • Χρώμα: Ασημί μεταλλικό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop, το τροφοδοτικό, Αγγλικό εγχειρίδιο

Σας άρεσε το μεταλλικό laptop αφής?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο Ultra-slim Teclast F6 Pro με αισθητήρα δακτυλικου αποτυπώματος και ιδιαίτερη περιστρεφόμενη οθόνη αφής, αλλά και πολύ ωραία premium κατασκευή.

Αν έχετε αγοράσει φορητούς της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps