Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Ultra-Slim Μεταλλικό laptop Αφής 8GB/256GB, Fingerprint, Win 10, EU

Ultra-Slim Μεταλλικό laptop Αφής 8GB/256GB, Fingerprint, Win 10, EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αρχές του έτους το Gearbest φέρνει σε προσφορά ένα πολύ λεπτό και πλήρως μεταλλικό laptop. Δείτε τον κλώνο των Macbook Pro και Microsoft Surface Book, το πλήρως μεταλλικό και πολύ λεπτό CUBE Thinker, με οθόνη αφής 13,5” και εντυπωσιακή ανάλυση, Windows 10, 8GB μνήμη και 256GB SSD, δυο USB 3.0 μαζί με Type-C και fingerprint reader, σε φιλική τιμή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Μπορούμε να δούμε την αναλυτική παρουσίαση του μεταλλικού φορητού σε πρόσφατο οδηγό:

Παρουσίαση: Cube Thinker – Ένας Κλώνος Macbook στα €500

Σε αυτό το review θα σας παρουσιάσουμε το Cube Thinker Notebook, ένα από τα προϊόντα μιας εταιρείας που εδρεύει στην Κίνα, και συνδυάζει καλή ποιότητα…

Ποια είναι η Cube

Η Shenzhen Alldo Cube είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα, που ασχολείται με την κατασκευή tablet PC και laptop καθώς επίσης και άλλων ηλεκτρονικών προϊόντων..

Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας, και έχει ισχυρή τεχνική δύναμη και επτά ανεξάρτητες μονάδες παραγωγής με καινοτόμες ικανότητες. Επιπλέον διαθέτει και μονάδα service.

Γιατί να αποκτήσω το CUBE Thinker

Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα premium Windows laptop με 8GB μνήμη και 256GB SSD με οθόνη αφής σε τόσο υψηλή ανάλυση, για να κάνουμε άνετα και ευχάριστα εργασίες στο ίντερνετ, θα χρειαστεί να καταβάλουμε περισσότερα χρήματα.

Ωστόσο, αν δεν μας ενδιαφέρει η μεταλλική και ultra slim premium κατασκευή, η οθόνη αφής με την υψηλότατη ανάλυση, και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, που είναι και τα μεγάλα όπλα του κινέζικου φορητού, σε αυτή την κατηγορία €459 έως €549, μπορούμε να βρούμε laptop στην ελληνική αγορά με καλύτερο επεξεργαστή, όπως ο Core i5 7ης γενιάς και ο i7 7ης γενιάς.

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Αγορά Laptop €379-€4.389 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 8/4-13/4

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη…

Πως μπορώ να αγοράσω το Ultra-slim Laptop

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές..

Οι προσφορές στα προϊόντα Cube

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές Cube είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

CUBE Thinker Fingerprint

Το κινεζικό notebook διακρίνεται για την 13,5 ιντσών οθόνη αφής IPS, με ανάλυση στα 3000 x 2000, καθώς επίσης και για την μεταλλική κατασκευή, αλλά και τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό.

H συσκευή είναι ιδιαίτερα φορητή, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας. Το laptop παρότι μεταλλικό έχει σχετικά μικρό βάρος που ανέρχεται στα 1.688 κιλά.

Το CUBE Thinker διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς της Intel, τον Core m3-7Y30 1.00GHz – 2.6GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 4MB Cache.

Η σειρά Core M της Intel επιτρέπει στους κατασκευαστές να δημιουργούν αθόρυβους φορητούς με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αλλά και με υπερβολικά λεπτή σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα.

Με αυτή την CPU μπορούμε να τρέχουμε άνετα πολλές καρτέλες στους browser, αποκτώντας ταυτόχρονα αυτονομία πάνω από δέκα ώρες. Ωστόσο, ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για μια οθόνη με τέτοια ανάλυση.

Η συσκευή διαθέτει πολύ καλή μνήμη RAM DDR3L στα 8GB και αποθηκευτικό SSD στα 128GB. Έρχεται με 2 x USB 3.0, μια σε κάθε πλευρά, και επιπλέον μια Type-C μαζί με audio jack.

Αναλογία οθόνης 3:2

Ενώ οι περισσότεροι φορητοί έχουν αναλογία οθόνης 16:9, η οθόνη του Cube Thinker είναι ξεχωριστή, με αναλογία οθόνης 3:2, όπως ακριβώς η σειρά Surface Book της Microsoft. Αυτό το είδος οθόνης ενισχύει κατά πολύ την τρισδιάστατη αίσθηση.

Τα χρώματα της οθόνης είναι εκπληκτικά, όπως μπορούμε να δούμε και στην παρουσίαση του laptop, και το ίδιο ισχύει για την ευκρίνεια της. Έχει ζωντανά μαύρα και μια ικανοποιητική γκάμα χρωμάτων, σε σχέση με παρόμοια laptop αυτής της τιμής.

Ο κινέζικος φορητός έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 home στην αγγλική έκδοση και σύμφωνα με το κατάστημα οι άλλες γλώσσες είναι διαθέσιμες μέσω WiFi. Το laptop έχει μπροστινή κάμερα στα 2.0 MP.

Ο φορητός διαθέτει πλήρες και εργονομικό πληκτρολόγιο, μαζί με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για άμεσο ξεκλείδωμα του φορητού.

Η τιμή του CUBE Thinker θα βρίσκεται στα €504.67. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Μπορούμε να το βρούμε ακόμη πιο φθηνά από τις Κινέζικες αποθήκες στα €472.38 με priority αποστολή χωρίς τελωνείο. Ο φορητός θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS αφής δέκα σημείων, 13,5 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 3000 x 2000
  • Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core m3-7Y30
  • Caching: 4MB
  • Κάρτα γραφικών: Ενσωματωμένη Intel HD Graphics 615
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 8GB DDR3L
  • 128GB SSD αποθηκευτικός
  • 1 κάμερα 2.0MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Υποδοχές: 2 x USB 3.0 και 1 x Type-C
  • CD: Δεν υποστηρίζεται
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home 64-bit αγγλική έκδοση
  • WLAN Card και LAN Card: Ναι
  • Ενσωματωμένα ηχεία διπλού καναλιού
  • Τύπος μπαταρίας: 7.6V / 5000mAh
  • Βάρος: 1.688 kg
  • Διαστάσεις: 31.30 x 23.70 x 1.40 εκατοστά
  • Χρώμα: Ασημί μεταλλικό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop και το τροφοδοτικό

Σας άρεσε το μεταλλικό και λεπτό laptop ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο Ultra-slim CUBE Thinker με οθόνη αφής και υψηλότατη ανάλυση.

Αν έχετε αγοράσει φορητούς της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps