Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων: Τα Ασφαλέστερα Ανταλλακτήρια για Αγορά Bitcoin, Ether, Ada
Featured Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Οι Ασφαλέστερες Πλατφόρμες Ανταλλακτηρίων

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων: Τα Ασφαλέστερα Ανταλλακτήρια για Αγορά Bitcoin, Ether, Ada

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η αγορά Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων με κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα γίνεται ευκολότερη μέρα με τη μέρα. Τα ανταλλακτήρια είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να κάνουμε αγορά ψηφιακών νομισμάτων καθώς εκτός από την ενισχυμένη ασφάλεια που προσφέρουν, μας επιτρέπουν να αποταμιεύσουμε με επιτόκιο, να επενδύσουμε, ακόμη και να πληρώνουμε καθημερινές δαπάνες με Crypto χρεωστική κάρτα. Δείτε τις πιο φιλικές και αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλακτηρίων για ασφαλή αγορά κρυπτονομισμάτων με λίγα μόνο κλικ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι τα κρυπτονομίσματα και γιατί να προχωρήσω στην αγορά ψηφιακών νομισμάτων

Αρχικά, αν δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τα κρυπτονομίσματα, μπορούμε να δούμε το πρώτο μέρος του οδηγού μας:

Τι είναι το Bitcoin Και Αξίζει Να Ασχοληθείς Μαζί Του?

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την παραγωγή των πρώτων Bitcoin από τον μυστηριώδη Satoshi Nakamoto. Το πρώτο κρυπτονόμισμα στην ιστορία, ξεκίνησε χωρίς να αξίζει απολύτως…

Επίσης, ο οδηγός για την τεχνολογία της blockchain, θα μας λύσει όποια απορία έχουμε για το πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα, και πώς γίνεται να είναι ασφαλή.

Τι Είναι Η Blockchain Και Ποιες Είναι Οι Εφαρμογές Της
Τι Είναι η Blockchain: Όλη η Αλήθεια για τις Αμέτρητες Εφαρμογές Της

Τα νέα μέσα των ψηφιακών συναλλαγών και η απήχηση των κρυπτονομισμάτων, όπως το Bitcoin και το Ethereum, έφεραν στο προσκήνιο την blockchain. Πρόκειται για μια…

Το Bitcoin, το Ether (Ethereum), και Ada (Cardano), είναι μόνο τρία από τα χιλιάδες νομίσματα που είναι βασισμένα στην blockchain τεχνολογία. Mπορούμε να τα αγοράσουμε με συμβατικά νομίσματα (ευρώ, δολάρια, κ.τ.λ.) από τα ειδικά ανταλλακτήρια, είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η αγορά ψηφιακών νομισμάτων μπορεί χρησιμεύσει σαν επένδυση, για να τα μεταπωλήσουμε αν ανέβει η αξία τους. Εναλλακτικά, κάποια προϊόντα και υπηρεσίες ζητούν πληρωμή με κρυπτονομίσματα, οπότε θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουμε στην αγορά ψηφιακών νομισμάτων για να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή.

Παραθέτουμε το πιο φιλικό online ανταλλακτήριο για αγορά Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων που εκτός από αξιόπιστο, είναι και ιδανικό για τους Έλληνες χρήστες, καθώς επίσης και τα πιο δημοφιλή και ασφαλή ανταλλακτήρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αγορά ψηφιακών νομισμάτων από το Kriptomat

Η πλατφόρμα του Kriptomat μιλάει την γλώσσα μας και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν γρήγορο, εύκολο, και ασφαλή τρόπο ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων με λίγα μόνο κλικ.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 1m

Με το Kriptomat μπορούμε να κάνουμε αγορά, πώληση, και αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων. Η υπηρεσία δημιουργεί αυτόματα ένα μοναδικό, ασφαλές, και δωρεάν πορτοφόλι για κάθε χρήστη της πλατφόρμας.

Μάλιστα, αν κάνετε εγγραφή από τον δικό μας σύνδεσμο, θα έχετε συναλλαγές χωρίς καμία προμήθεια για τους 3 πρώτους μήνες.

Εκτός των άλλων, η πλατφόρμα μας επιτρέπει να ελέγχουμε ανά πάσα στιγμή την τιμή των νομισμάτων μας σε πραγματικό χρόνο.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 4μμααμ

Επιπλέον, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ανάληψη των χρημάτων και των κερδών μας από τον λογαριασμό μας ανά πάσα στιγμή.

Τι θα χρειαστούμε

Αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσουμε έναν δωρεάν λογαριασμό. Όπως είναι φυσικό, πρέπει να βάλουμε τα πραγματικά μας στοιχεία, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να τα επιβεβαιώσουμε.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 1mμ

To Kriptomat απαιτεί από τους χρήστες του να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους μέσω κάποιου επίσημου εγγράφου. Αυτό μπορεί να είναι διαβατήριο ή ταυτότητα. Η διαδικασία της ταυτοποίησης διαρκεί συνήθως μερικές ώρες.

Μόλις τελειώσει η επιβεβαίωση των στοιχείων, μπορούμε μετά να προχωρήσουμε στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Τρόποι πληρωμής

Το Kriptomat μας δίνει πολλές διαθέσιμες και ασφαλείς επιλογές για να κάνουμε την αγορά ψηφιακών νομισμάτων με ευρώ.

Μπορούμε με χρηματοδότηση του λογαριασμού μας μέσω τραπεζικού εμβάσματος SEPA, μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών Visa ή MasterCard, καθώς επίσης και μέσω Skrill/Neteller.

Αν επιλέξουμε κάποια κάρτα, τα λεφτά μεταφέρονται σχεδόν άμεσα στο πορτοφόλι μας στο Kriptomat. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια χρέωση 3.45% επί του ποσού της συναλλαγής.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 4μμααμκ

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το τραπεζικό έμβασμα. Μέσω Web Banking, μπορούμε να στείλουμε έμβασμα με το ποσό που επιθυμούμε. Η ελάχιστη κατάθεση SEPA στην Kriptomat είναι 35 ευρώ.

Καλό είναι να θυμόμαστε πως το όνομα του τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα του λογαριασμού μας στο Kriptomat.

Η μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος έχει μηδενικό κόστος, εκτός από την χρέωση της τράπεζάς μας. Με αυτόν τον τρόπο αγοράς, τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό μας μετά από περίπου μια εργάσιμη ημέρα.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 1mμμαα

Η τρίτη επιλογή είναι μέσω μέσω Skrill και Neteller. Προσφέρουν έναν εναλλακτικό και άμεσο τρόπο πληρωμής για αγορά Bitcoin.

Καθώς η πλατφόρμα μιλάει την γλώσσα μας, πατώντας εδώ, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε με εύκολο τρόπο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, και όχι μόνο.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 1mμμ

Επιλογές για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων

Στο Kriptomat μπορούμε να αγοράσουμε τα περισσότερα δημοφιλή κρυπτονομίσματα και altcoins με ευρώ. Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα πέραν του Bitcoin.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε αγορά ψηφιακών νομισμάτων όχι με φυσικά χρήματα, αλλά “crypto-to-crypto”, δηλαδή κρυπτονόμισμα με κρυπτονόμισμα. Μπορούμε να δούμε αναλυτικά την πλήρη λίστα με τα ζεύγη συναλλαγών.

Για παράδειγμα, εκτός από τα Bitcoin, Ether (Ethereum), Ripple, Litecoin, και Bitcoin Cash, στο Kriptomat μπορούμε να αγοράσουμε Tron, Cardano, Enjin, Iota, Stellar, Monero, Eos, και Dogecoin, με περισσότερα altcoins να προστίθενται κάθε εβδομάδα στην πλατφόρμα.

Πριν προχωρήσουμε με την αγορά κρυπτονομισμάτων που επιθυμούμε, η πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθούμε με αναλυτικούς οδηγούς στα ελληνικά για κάθε κρυπτονόμισμα ξεχωριστά.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin

Η Kriptomat είναι αναμφίβολα η πιο φιλική και αξιόπιστη πλατφόρμα για εμάς τους Έλληνες χρήστες, και συμμορφώνεται 100% με όλους τους κυβερνητικούς κανονισμούς, κατέχοντας πλήρη άδεια σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε.

Αγορά κρυπτονομισμάτων με το Crypto.com

Το Crypto.com είναι μια πλατφόρμα αποκλειστικά για Android και iOS η οποία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2016.

Σε αυτό που διαφέρει είναι ότι προσφέρει αγορά ψηφιακών νομισμάτων μαζί με μια δωρεάν ή premium χρεωστική κάρτα χωρίς συνδρομή. Μας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνουμε τις καθημερινές μας δαπάνες με κρυπτονόμισμα σε οποιοδήποτε POS δέχεται VISA, και με επιστροφή έως και 8%.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 3μ

Επιπλέον, η mobile εφαρμογή επιτρέπει να αποθηκεύουμε τα κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι μας, να έχουμε επιτόκιο από διάφορες προθεσμιακές καταθέσεις κρυπτονομισμάτων, ακόμη και να τα επενδύσουμε, ή και να δανειστούμε χρήματα.

Οι τόκοι των προθεσμιακών καταθέσεων πληρώνονται στο κρυπτονόμισμα που επιλέξαμε και καταβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση.

Τι θα χρειαστούμε

Αφού κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, πρέπει να κάνουμε εγγραφή όπως θα κάναμε σε οποιοδήποτε site. Αν είμαστε ήδη χρήστες κάποιας ψηφιακής τράπεζας, όπως π.χ. η Revolut, θα διαπιστώσουμε ότι η διαδικασία είναι παρόμοια και εύκολη.

πως αγοραζω κρυπτονομισματα

Για την ταυτοποίηση, το Crypto.com θα μας στείλει έναν κωδικό στο κινητό για επιβεβαίωση, και μετά θα ζητήσει το ονοματεπώνυμο μας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, όλα με λατινικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και μια selfie.

πωσ αγοραζω κρυπτονομισματα 2μ

Μόλις ολοκληρώσουμε τα βήματα της ταυτοποίησης, το επόμενο και τελικό βήμα είναι να δημιουργήσουμε ένα κωδικό (PIN) που θα μας χρησιμεύσει για να συνδεόμαστε στην εφαρμογή αλλά και για τις συναλλαγές μας.

Από εκεί και μετά, μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Τρόποι πληρωμής

Το Crypto.com επιτρέπει την αγορά ψηφιακών νομισμάτων με την πιστωτική ή χρεωστική μας κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια χρέωση 3.50% επί του ποσού της συναλλαγής.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το τραπεζικό έμβασμα. Μέσω Web Banking, μπορούμε να στείλουμε έμβασμα με το ποσό που επιθυμούμε. Το όνομα του τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα του λογαριασμού μας στο Crypto.com.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 3μασ

Η μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος έχει μηδενικό κόστος, εκτός από την χρέωση της τράπεζάς μας. Με αυτόν τον τρόπο αγοράς, τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό μας μετά από περίπου δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες.

Αν έχουμε Revolut ή άλλη τράπεζα, ενδέχεται η μεταφορά χρημάτων να γίνει σε μια εργάσιμη ημέρα.

Επιλογές για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων

Στο Crypto.com μπορούμε να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε Bitcoin, Ripple, Binance, Ether (Ethereum), και άλλα 100+ κρυπτονομίσματα.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 3μα

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις συναλλαγές μας στο νόμισμα που επιθυμούμε. Οι επιλογές είναι το δολάριο, ευρώ, λίρα Αγγλίας, κ.λ.π.

Αγορά ψηφιακών νομισμάτων από το Binance

To Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή ανταλλακτήρια στον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι φιλική με ελληνικό μενού και προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες αλλά και 24/7 υποστήριξη για την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι απευθύνεται περισσότερο σε γνώστες των κρυπτογραφημένων αξιών, καθώς διαθέτει πληθώρα υπηρεσιών και λειτουργιών που ίσως προκαλέσουν σύγχυση σε αρχάριους επενδυτές.

Τι θα χρειαστούμε

Το Binance απαιτεί να ανοίξουμε έναν δωρεάν λογαριασμό και να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα και την φυσική διεύθυνση μας για να προχωρήσουμε στην αγορά ψηφιακών νομισμάτων.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 4μ

Παρότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα από τον browser του υπολογιστή, θα χρειαστεί να κατεβάσουμε το App της Binance στο κινητό για να τραβήξουμε εύκολα μια selfie.

Μόλις ολοκληρώσουμε τα βήματα της ταυτοποίησης, θα λάβουμε μια επιβεβαίωση μέσω email για να ενεργοποιήσουμε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Από εκεί και μετά, μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Τρόποι πληρωμής

Το Binance μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε αγορά ψηφιακών νομισμάτων, είτε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είτε με τραπεζικό έμβασμα.

Επίσης, διαθέτει και άλλες μεθόδους για αγορά κρυπτονομισμάτων οι οποίες είναι αρκετά σύνθετες και αφορούν προχωρημένους επενδυτές.

Χρησιμοποιώντας κάποια κάρτα, τα λεφτά μεταφέρονται σχεδόν άμεσα στο “πορτοφόλι” μας, και μπορούμε άμεσα να τα χρησιμοποιήσουμε. Η χρέωση είναι η μικρότερη της αγοράς, καθώς ανέρχεται στο 1.8% επί του ποσού της συναλλαγής.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το τραπεζικό έμβασμα. Μέσω Web Banking, μπορούμε να στείλουμε έμβασμα με το ποσό που επιθυμούμε.

Η μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος έχει μηδενικό κόστος, εκτός από την χρέωση της τράπεζάς μας. Τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό μας μετά από περίπου 2 εργάσιμες ημέρες.

Οι χρεώσεις για αναλήψεις διαφέρουν ανάλογα με το νόμισμα, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για κατάθεση.

Επιλογές για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων

Στο Binance, εκτός από την αγορά Bitcoin, Ether (Ethereum), και Ada (Cardano), θα βρούμε συνολικά πάνω από 240 νομίσματα, με περισσότερα από 180 altcoins.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 4μμαα

Επίσης, το Binance διαθέτει το δικό του νόμισμα (BNB), το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μειώσουμε τα έξοδα των συναλλαγών μας.

Αγορά κρυπτονομισμάτων από το Coinbase

Το Coinbase είναι ένα από τα πιο παλιά αλλά και δημοφιλή μέσα για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Ξεκίνησε την λειτουργία του το 2012 και πρόσφατα η εταιρεία εισήχθη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 1mμμααα

Το αρνητικό της πλατφόρμας είναι ότι δεν έχει ελληνικό μενού. Ωστόσο, διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον που κάνει την αγορά Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων σχετικά απλή και κατανοητή για τους αρχάριους επενδυτές.

Τι θα χρειαστούμε

Αρχικά, όπως στα περισσότερα site, θα πρέπει να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό. Πρέπει να βάλουμε τα πραγματικά μας στοιχεία, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να τα επιβεβαιώσουμε.

To Coinbase απαιτεί από τους χρήστες του να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους μέσω κάποιου επίσημου εγγράφου. Αυτό μπορεί να είναι διαβατήριο, ταυτότητα, ή δίπλωμα οδήγησης.

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων μας, θα πρέπει να στείλουμε μια φωτογραφία του εγγράφου της επιλογής μας. Η διαδικασία της ταυτοποίησης διαρκεί συνήθως μερικές ώρες.

Αγορά Ψηφιακών Νομισμάτων Αγορά Κρυπτονομισμάτων Αγορά Bitcoin 1mμμααααα

Λόγω της μορφής που έχει η ελληνική ταυτότητα, ίσως είναι πιο βολικό να χρησιμοποιήσουμε είτε δίπλωμα οδήγησης, είτε διαβατήριο. Αφού τελειώσει η επιβεβαίωση των στοιχείων, μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγορά Bitcoin, Ether, ή Litecoin.

Τρόποι πληρωμής

Στους Ευρωπαίους πολίτες, το Coinbase δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αγορά ψηφιακών νομισμάτων, είτε με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα, είτε με τραπεζικό έμβασμα. Ο καθένας από τους δύο αυτούς τρόπους έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.

Χρησιμοποιώντας κάποια κάρτα, τα λεφτά μεταφέρονται σχεδόν άμεσα στο “πορτοφόλι” μας στο Coinbase, και μπορούμε άμεσα να τα χρησιμοποιήσουμε για την αγορά Bitcoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων.

Το αρνητικό είναι ότι η χρέωση είναι σχετικά μεγάλη, καθώς ανέρχεται στο 3.99% επί του ποσού της συναλλαγής. Εξαιρούνται ποσά 50-200 ευρώ όπου υπάρχει μόνο μια σταθερή προμήθεια 1,99 ευρώ.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το τραπεζικό έμβασμα. Μέσω Web Banking, μπορούμε να στείλουμε έμβασμα με το ποσό που επιθυμούμε.

Η αγορά Bitcoin μέσω τραπεζικού εμβάσματος χρεώνεται με 1.49% επί του ποσού της συναλλαγής, συν την χρέωση της τράπεζάς μας (συνήθως είναι ένα ευρώ ανεξαρτήτου ποσού αποστολής). Το αρνητικό αυτής της μεθόδου είναι ότι τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό μας μετά από περίπου 2 εργάσιμες ημέρες.

Μπορούμε να δούμε εδώ τις χρεώσεις του ανταλλακτηρίου.

Επιλογές για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων

Στο Coinbase μπορούμε προχωρήσουμε στην αγορά Bitcoin, Ether (Ethereum), Ada (Cardano), και Solana. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε αγοραπωλησίες πολλών άλλων κρυπτονομισμάτων.

Ποια είναι η γνώμη σας για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων?

Είτε σας ενδιαφέρει η αγορά Βitcoin ή η αγορά άλλων κρυπτονομισμάτων, τα ανταλλακτήρια που αναφέραμε είναι τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόπιστα στην αγορά.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να προτείνετε και άλλες αξιόπιστες πλατφόρμες για αγορά ψηφιακών νομισμάτων, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps