Home » Hardware » Έξυπνο Φωτιστικό Γραφείου της Xiaomi με Wi-Fi και App, Από ΕU

Έξυπνο Φωτιστικό Γραφείου της Xiaomi με Wi-Fi και App, Από ΕU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ως γνωστόν η Xiaomi δεν κατασκευάζει μόνο εξαιρετικές κινητές συσκευές, αλλά και πληθώρα άλλων ειδών τεχνολογίας που μερικά εξ' αυτών δεν είναι καθόλου δαπανηρά. Δείτε το μεταλλικό και έξυπνο φωτιστικό Xiaomi Mijia LED που διαθέτει Wi-Fi και απομακρυσμένη διαχείριση με app, μαζί με 4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού για όλες τις ανάγκες, όπως λειτουργία υπολογιστή, ανάγνωσης, εστίασης και λειτουργία παιδιού, σε χαμηλή τιμή και με ταχεία αποστολή από την Ευρώπη χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η στρατηγική της Xiaomi είναι να υπάρχουν πολύ λίγα φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προτιμώντας να πωλούν τα προϊόντα τους από ηλεκτρονικό κατάστημα όπως αυτό του Gearbest, μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος των συσκευών.

Γιατί να αποκτήσω το έξυπνο φωτιστικό

Όπως και να το κάνουμε ένα έξυπνο φωτιστικό και μάλιστα της Xiaomi, θα δώσει μια μοντέρνα και διαφορετική αισθητική στο γραφείο μας.

Επιπλέον λόγω του ότι είναι ρυθμιζόμενο και περιστρέφεται, μπορεί να μας δώσει και κομψό τηλεχειριζόμενο φωτισμό με dimmer και σε άλλα σημεία του χώρου μας.

Συν τοις άλλοις, με τα τεχνολογικά καλούδια που την συνοδεύουν θα μας βολέψει πολύ περισσότερο από ένα απλό και κοινό φωτιστικό γραφείου.

Τι είπαν οι ξένοι χρήστες

Αν προσθέσουμε και τα πολύ θετικά σχόλια όλων των ξένων χρηστών που την αγόρασαν, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη και ελκυστική αγορά.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Mijia Smart LED

Το έξυπνο και ρυθμιζόμενο φωτιστικό της Xiaomi Mi λειτουργεί είτε χειροκίνητα με πλήκτρο on/off όπως όλα τα φωτιστικά, είτε μέσω του ασύρματου δικτύου μας, και μπορούμε να την ανάβουμε και να την διαχειριζόμαστε απομακρυσμένα. Ακόμη και όταν απουσιάζουμε από τον χώρο μας.

Διαθέτει κομψό και μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Αποτελείται από δύο μεταλλικές ράβδους, μία είναι στερεωμένη στην βάση, ενώ η άλλη είναι ρυθμιζόμενη και μπορούμε εύκολα να την περιστρέψουμε προς διάφορες κατευθύνσεις.

Το Smart LED διαθέτει τέσσερις λειτουργίες dimmer φωτισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Η λειτουργία υπολογιστή έχει το θερμότερο χρώμα στα 2700K, έτσι ώστε να μειώσει το μπλε φως που προέρχεται από τις οθόνες των PC.

Η κατάσταση ανάγνωσης θα ρυθμίσει τη φωτεινότητα με μια ουδέτερη θερμοκρασία χρώματος…

…ενώ η λειτουργία παιδιού έχει λίγο πιο ζεστή θερμοκρασία για να αποφευχθεί η επιβάρυνση στη όραση των μικρών από το μπλε φως.

Στη λειτουργία εστίασης, μπορούμε να ορίσουμε το χρονικό διάστημα που επιθυμούμε να κάνουμε διάλειμμα, ετσι ώστε να μην ξεχνιόμαστε και κουράζουμε τα μάτια μας.

Απομακρυσμένη διαχείριση

Η Xiaomi μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε όλες τις λειτουργίες του έξυπνου φωτιστικού μέσα από τις εφαρμογές Mi Home και Yeelight της εταιρείας, σε iOS και Android.

Επιπλέον μπορούμε να διαχειριστούμε το φωτιστικό με το Amazon Alexa IFTTT, και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουμε το Google Home / Assistant για να ελέγξουμε τη λάμπα με τη φωνή μας.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η θερμότητα της λάμπας εξακολουθεί να είναι πολύ δροσερή και ας είναι ενεργοποιημένη για ώρα, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στην παράταση της διάρκειας ζωής της λάμπας.

Αυτό το επιβεβαιώνουν και οι χρήστες που την αγόρασαν όπου μάλιστα αναφέρουν ότι δεν υπάρχει και το παραμικρό τρεμόπαιγμα στο φως.

Το Xiaomi Mijia Smart LED μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στη πολύ φιλική τιμή των €36.37, με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Για να επιτύχουμε την χαμηλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

GESLAMP

Χαρακτηριστικά

  • Φωτεινότητα: 300 lumens
  • Ισχύς φωτιστικού: 6W
  • Τάση εισόδου: AC 100-240V
  • Χρώματα φωτός: Απαλό λευκό, ζεστό άσπρο, Ψυχρό λευκό
  • Εύρος θερμοκρασίας χρώματος: 2700Κ – 6500K
  • Διάρκεια ζωής λάμπας: 25.000 ώρες
  • Δείκτης απόδοσης χρώματος: 83
  • Ασύρματη σύνδεση: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Χαρακτηριστικά: Dimmable και έλεγχος μέσω app, iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση, Android 4.0 ή νεότερη έκδοση
  • Βάρος προϊόντος: 0,800 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 1.520 kg
  • Διαστάσεις: 15.00 x 44.50 x 44.50 εκατοστά
  • Περιεχόμενα συσκευασίας : Xiaomi Έξυπνο φωτιστικό LED, και 1 Τροφοδοτικό

Σας άρεσε το έξυπνο φωτιστικό της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη προσφορά στο κομψό και μοντέρνο φωτιστικό της Xiaomi. Αν έχετε αγοράσει έξυπνα προϊόντα της Xiaomi μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps