Home » Smartphones-Tablets » Πανίσχυρο TV Box 4K, 3GB DDR4 32GB, S912 Octa, Android 7.1, EU

Πανίσχυρο TV Box 4K, 3GB DDR4 32GB, S912 Octa, Android 7.1, EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εορταστικές εκπτώσεις από το GearBest συνεχίζονται ακάθεκτες και τον νέο χρόνο, με το διεθνές e-shop να φέρνει σε προσφορά μια από τις κορυφαίες συσκευές της οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε το πανίσχυρο και premium TV Box Beelink GT1 Ultimate με ταχύτατη μνήμη DDR4, οκταπύρηνη CPU στα 2.0GHz, Android 7.1 και τηλεχειριστήριο, σε χαμηλή τιμή και με ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί να αποκτήσω το ισχυρό TV Box

Το κινέζικο TV Box έρχεται από την Beelink που είναι αναμφίβολα μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες για αυτές τις συσκευές. Έχει ισχυρό επεξεργαστή και DDR4 μνήμη στα 3GB. Αυτές οι προδιαγραφές το καθιστούν ιδανικό για οτιδήποτε θελήσουμε να παίξουμε στην συσκευή.

Το GT1 Ultimate είναι TV Box με premium κατασκευή και υποστηρίζει Ultra HD για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης στο Kodi, και όχι μόνο.

Είναι σχετικά αδύνατο να βρούμε τέτοιο επώνυμο TV Box με αυτές τις προδιαγραφές και τέτοιο design, σε αυτή την χαμηλή τιμή.

Διπλάσια τιμή στην Ελληνική αγορά

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο με πολύ υψηλότερο κόστος αγοράς σε ένα ελληνικό κατάστημα. Βρίσκεται ακριβώς στην διπλάσια τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Beelink

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα της Beelink είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Beelink GT1 Ultimate

Το Beelink GT1 Ultimate είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ισχυρά TV Box της κινεζικής αγοράς. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει όπως είδαμε ισχυρή μνήμη στα 3GΒ DDR4 που είναι σε όλα ανώτερη από τις DDR3. Το κινέζικο TV Box διαθέτει πολύ δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον Amlogic S912, με GPU την ARM Mali-T820MP3, που το καθιστούν ιδανικό για τα build στο Kodi, και μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Τρέχει το Android 7.1 και η συσκευή υποστηρίζει Dual Band WiFi 2.4/5,8G. Έχει 32GB eMMC αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη στα 64GB με micro SD. Υποστηρίζει Bluetooth 4.0. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 9.60 x 9.60 x 1.60 εκατοστά.

Το Beelink GT1 Ultimate υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο. Δέχεται microSD κάρτα και USB stick, και μπορεί να συνδεθεί και με άλλα περιφερειακά.

Η μικρή συσκευή της Beelink υποστηρίζει και ήχο 5.1 Surround και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι.

Η τιμή του TV Box της γνωστής εταιρείας θα σημειώσει πτώση για μερικές ημέρες. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στα €60.11 με ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Για να επιτύχουμε την έκπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

EUGBGT1

Χαρακτηριστικά

  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Amlogic S912 στα 2.0GHz
  • GPU: ARM Mali-T820MP3
  • RAM: 3GB DDR4
  • Αποθηκευτικός : 32GB επεκτάσιμος
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB2.0
  • 2.4G / 5.8G WiFi και Bluetooth 4.0
  • Υποστήριξη 5.1 Surround Sound Output: Ναι
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1
  • Διαστάσεις: 9.60 x 9.60 x 1.60 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 193 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, ένα τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, 1 x HDMI καλώδιο αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το GT1 Ultimate?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο ισχυρό κινέζικο TV Box Beelink GT1 Ultimate.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της κινέζικης εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps