Home » Διάφορα » 17 Κρυφά "Διαμάντια" του PCsteps το 2017

17 Κρυφά “Διαμάντια” του PCsteps το 2017

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα 17 πιο δημοφιλή άρθρα του PCsteps είναι άρθρα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις για δημοφιλείς αναζητήσεις στο Internet. Όμως, στη θεματολογία ολόκληρης της χρονιάς έχουμε συμπεριλάβει και πιο εξειδικευμένα άρθρα, πάντοτε με την ίδια ασυμβίβαστη ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Δείτε 17 άρθρα τα οποία αξίζουν την προσοχή σας, και ίσως να μην είχατε σκεφτεί να αναζητήσετε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερα κρυφά “διαμάντια”, δείτε τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις του 2016, 2015, και 2014.

Πώς Να Έχω Μικρότερο Αρχείο Βίντεο Χωρίς Μείωση Στην Ποιότητα

Η συμπίεση βίντεο είναι ο αφανής ήρωας της ηλεκτρονικής μας ψυχαγωγίας. Χωρίς αυτή, ένα video λίγων λεπτών θα έπιανε ολόκληρα Gigabyte στο δίσκο, και υπηρεσίες όπως το YouTube θα ήταν ασύμφορο να λειτουργούν.

Όμως η συμπίεση βίντεο είναι εφικτή και στο σπίτι, ακόμα και για αρχάριους. Με το πανίσχυρο πρόγραμμα Handbreak και λίγες απλές ρυθμίσεις, ο καθένας μπορεί να μειώσει τον όγκο ενός βίντεο, χωρίς να ελαττώσει αντίστοιχα την ποιότητα.

Η Έλενα Σωτήρη έχει εκτεταμένη εμπειρία όσον αφορά το βίντεο, και δεν είναι τυχαίο πως έχει αναλάβει την επιμέλεια του καναλιού μας στο YouTube. Στον οδηγό, μοιράζεται την εμπειρία της μαζί μας.

Πώς Να Έχω Μικρότερο Αρχείο Βίντεο Χωρίς Μείωση Στην Ποιότητα

Από την απαρχή της ψηφιακής εποχής, η ποιότητα των βίντεο αυξάνεται συνεχώς καθώς περνούν τα χρόνια. Ωστόσο, η καλύτερη ποιότητα συνεπάγεται και μεγαλύτερα μεγέθη αρχείων,…

Όλα τα Παιχνίδια Δωρεάν στα Windows Για Δοκιμή Πριν την Αγορά

Όσοι υπήρξαμε PC gamers τη δεκαετία του '90, σίγουρα θυμόμαστε τα game demo. Κάθε εταιρεία έφτιαχνε μια περιορισμένη έκδοση του παιχνιδιού, που περιλάμβανε συνήθως 2-3 πίστες, είτε από το πλήρες παιχνίδι ή ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση.

Αυτό το demo μπορούσαμε να το εγκαταστήσουμε χωρίς κόστος, και να παίξουμε όσο θέλουμε. Στόχος του ήταν να δούμε αν τρέχει καλά το παιχνίδι στον υπολογιστή μας, και αν μας ενδιαφέρει αρκετά ώστε να αγοράσουμε την πλήρη έκδοση.

Δυστυχώς, ο θεσμός του Demo έχει εν πολλοίς εξαφανιστεί. Στο άρθρο του, ο Άκης Τίγκας μοιράζεται μαζί μας τις μεθόδους με τις οποίες μπορούμε σήμερα να δοκιμάσουμε όποιο παιχνίδι θέλουμε δωρεάν, πριν προχωρήσουμε στην αγορά του.

Όλα τα Παιχνίδια Δωρεάν στα Windows, Για Δοκιμή Πριν την Αγορά

Πολλοί από εμάς, πριν αγοράσουμε ένα PC game, θα θέλαμε να δούμε από πρώτο χέρι αν μας αρέσει ή όχι. Ενώ θα βρούμε περιορισμένα δωρεάν…

Τι Είναι το Deep Web και το Dark Web, Μύθοι και Αλήθειες

Γνωρίζατε πως όποτε μπαίνετε στο Deep Web, αυτόματα σας παρακολουθεί το FBI, η CIA, η NSA, και το MTV? Προφανώς αυτό δεν ισχύει, γιατί όλοι μας μπαίνουμε καθημερινά στο Deep Web, απλά και μόνο ελέγχοντας το email μας.

Δυστυχώς υπάρχει αστείρευτη ημιμάθεια, αμάθεια, και παλιά, καλή ηλιθιότητα στο Internet, ειδικά όσον αφορά το Deep Web και το Dark Web. Αστήριχτες θεωρίες συνωμοσίας, κραυγαλέοι ισχυρισμοί, και άστοχη παραπληροφόρηση ζωγραφίζουν μια εικόνα πολύ διαφορετική από αυτή που πραγματικά ισχύει.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος δέχτηκε να βουτήξει στη λάσπη της ανοησίας για να ξεθάψει τα ψήγματα αλήθειας. Ό,τι βρήκε, το οργάνωσε σε ένα άρθρο για το Deep Web και το Dark Web που, αντιθέτως με πολλά άλλα, δεν μειώνει τη νοημοσύνη όσων το διαβάζουν.

Τι Είναι το Deep Web και το Dark Web, Μύθοι και Αλήθειες

Λίγες έννοιες είναι περισσότερο παρεξηγημένες από το Deep Web και το Dark Web. Κάποιοι χρήστες νομίζουν πως είναι το ίδιο πράγμα. Άλλοι πιστεύουν πως αν…

Οι Όροι Χρήσης Για Μεγάλα Site Σύντομα Και Κατανοητά

“Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης” είναι πιθανότατα το πιο συχνό ψέμα στο ίντερνετ – αν εξαιρέσουμε ισχυρισμούς για εκατοστά σε site γνωριμιών.

Η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότεροι δεν είμαστε δικηγόροι. Αυτοί οι όροι χρήσης είναι τόσο εκτεταμένοι και ανιαροί, που ελάχιστοι έχουν το κουράγιο να διαβάσουν πέρα από μερικές παραγράφους. Οι περισσότεροι, δεν θα το επιχειρήσουμε καν.

Ο Γιώργος Λάνδρου μοιράζεται μαζί μας μια επέκταση browser η οποία παρουσιάζει απλά και κατανοητά τους όρους χρήσης σε μεγάλα site και υπηρεσίες. Έτσι, με μια ματιά, βλέπουμε σε τι χρειάζεται να συμφωνήσουμε, και μπορούμε να πράξουμε ανάλογα.

Οι Όροι Χρήσης Για Μεγάλα Site Σύντομα Και Κατανοητά

Οι όροι χρήσης ηλεκτρονικών υπηρεσιών είναι συχνά δυσνόητοι και έχουν μεγάλη έκταση. Έτσι, συνήθως δεν δίνουμε την απαιτούμενη σημασία, αδιαφορώντας για τα δικαιώματά μας στο…

Τι Είναι Το Internet Of Things (IoT) Και Πώς Αλλάζει Ήδη Τη Ζωή Μας

Όταν σκεφτόμαστε την τεχνολογία του μέλλοντος, το μυαλό μας ίσως πάει στην Εικονική Πραγματικότητα, την Επαυξημένη Πραγματικότητα, τη ρομποτική, τα αυτόνομα αυτοκίνητα, και άλλες τέτοιες τεχνολογίες που βρίσκονται προ των πυλών.

Η αλήθεια όμως είναι πως η τεχνολογία Internet of Things είναι εκείνη που έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να αλλάξει την καθημερινότητά μας. Και για πολλούς από εμάς, έχει ξεκινήσει ήδη.

Ο Χριστόφορος Κώτσιος εξετάζει το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον του IoT, καθώς και τις εφαρμογές που έχει από τη βιομηχανία και την υγεία μέχρι την καθημερινή μας διαβίωση στο σπίτι.

Τι Είναι Το Internet Of Things (IoT) Και Πώς Αλλάζει Ήδη Τη Ζωή Μας

Όλοι έχουμε δει ταινίες επιστημονικής φαντασίας με ένα “έξυπνο” σπίτι, όπου μπορούμε να χειριστούμε τα πάντα αυτόματα από ένα κεντρικό σημείο. Ενώ κάποιες τεχνολογίες smart…

Πώς Να Συνδέσω το Χειριστήριο PlayStation στο PC

Τα ασύρματα πληκτρολόγια του PlayStation χρησιμοποιούν την κλασσική τεχνολογία Bluetooth για να συνδεθούν με την κονσόλα. Άρα, αν ο υπολογιστής μας έχει Bluetooth – ή του προσθέσουμε με έναν αντάπτορα – μπορεί να δεχτεί χειριστήριο PlayStation?

Από τεχνικής άποψης, η απάντηση είναι “Ναι”. Όμως η Sony δεν μπήκε στον κόπο να γράψει drivers για Windows. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να βασιστούμε σε τρίτα προγράμματα για να συνδέσουμε ένα DualShock 3 ή 4 στον υπολογιστή.

Ο Φώτης Μπαλάς έψαξε τις σκοτεινές γωνιές του διαδικτύου για τις εφαρμογές που μας επιτρέπουν να παρακάμψουμε τις επιθυμίες της Sony, και να μπορούμε να χρησιμοποιούμε ελεύθερα το χειριστήριο του PlayStation για παιχνίδια στο PC.

Πώς Να Συνδέσω το Χειριστήριο PlayStation στο PC

Ο χειρισμός των παιχνιδιών στον υπολογιστή είναι συνυφασμένος με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Όμως, ορισμένα βιντεοπαιχνίδια παίζονται ευκολότερα με gamepad. Εάν διαθέτουμε την κονσόλα…

Πώς να Αυξήσω την Ασφάλεια στο Router μου: Όλες οι Μέθοδοι

Το router έχει μια απροσδόκητη δυαδικότητα. Από τη μία, είναι ίσως το πιο σημαντικό εξάρτημα τεχνολογίας σε κάθε σπίτι, καθώς μας δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ. Ταυτόχρονα, επειδή ο πάροχος μας έδωσε ένα δωρεάν με τη σύνδεση, πολλοί δεν του δίνουμε την παραμικρή σημασία, τουλάχιστον μέχρι να χαλάσει.

Το να φροντίσουμε έστω στοιχειωδώς την ασφάλεια στο router μας αυτόματα ενισχύει την ασφάλεια σε όλο το οικιακό μας δίκτυο, και όλες μας τις συσκευές. Αξίζει λοιπόν να ασχοληθούμε μαζί του, αντί να το κρύψουμε στη βιβλιοθήκη και να παριστάνουμε πως δεν υπάρχει, λες και το ίντερνετ έρχεται μαγικά στον υπολογιστή μας.

Ο Γιάννης Φυτίλης αναλύει ποιοι είναι οι σοβαρότεροι κίνδυνοι από την έλλειψη ασφάλειας στο router, και όλους τους τομείς με τους οποίους μπορούμε να θωρακίσουμε το δίκτυό μας, όσο καλύτερα γίνεται.

Πώς να Αυξήσω την Ασφάλεια στο Router μου: Όλες οι Μέθοδοι

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν τη σημασία που έχει για τον υπολογιστή μας η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο. Δεν σημαίνει, όμως, ότι οι κίνδυνοι σταματούν…

Να Βάλω Ασύρματο Ίντερνετ ή Καλώδιο Ethernet? Υπέρ και Κατά

Σε έναν ιδανικό κόσμο, κάθε σύνδεση δικτύου θα ήταν ασύρματη, με τέλεια λήψη, τη μέγιστη ταχύτητα, και απόλυτη σταθερότητα.

Επειδή όμως, όση ζάχαρη κι αν βάλεις στον κόσμο, κουραμπιές δεν γίνεται, θα πρέπει να συμβιβαστούμε για τη σύνδεσή μας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ο Επαμεινώνδας Παπιγκιώτης εξετάζει τη δικτύωση με ασύρματο WiFi ή με καλώδιο Ethernet, αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά της κάθε μεθόδου, για να επιλέξουμε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας.

Να Βάλω Ασύρματο Ίντερνετ ή Καλώδιο Ethernet? Υπέρ και Κατά

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε το ασύρματο ίντερνετ, οι περισσότεροι χρήστες δείχνουν προτίμηση σε αυτό, κυρίως για τις φορητές συσκευές, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και…

23 Δυνατότητες του Dropbox που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Το Dropbox ήταν μία από τις πρώτες υπηρεσίες Cloud, πολύ πριν μπουν στο παιχνίδι η Google, η Microsoft, η Amazon, και περίπου 700 άλλες, πολλές εκ των οποίων έζησαν για λιγότερα από δύο χρόνια.

Για πολλούς από εμάς, λοιπόν, το Dropbox εξακολουθεί να είναι το βασικό μας cloud, ειδικά αν ανεβάσαμε τη χωρητικότητά του με τις διάφορες δωρεάν δυνατότητες που μας έδωσε η εταιρεία.

Στο άρθρο του, ο Γιώργος Τράντζας πηγαίνει τη χρήση του Dropbox ένα βήμα παραπέρα από το απλό backup αρχείων. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποκαλύπτει 23 δυνατότητες, πολλές εκ των οποίων οι περισσότεροι χρήστες της υπηρεσίες αγνοούν.

23 Δυνατότητες του Dropbox που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χρησιμοποιήσει το Dropbox για να αποθηκεύσουμε, να κοινοποιήσουμε, και να συγχρονίσουμε αρχεία μεταξύ διαφόρων χρηστών και συσκευών. Τι κάνει όμως το Dropbox να…

3 Site Για Αυτόματη Επίλυση Εξισώσεων Στα Μαθηματικά

Η επιστήμη δεν έχει ακόμα εντοπίσει εκείνο το είδος εγκεφαλικής βλάβης που κάνει ορισμένους ανθρώπους να συμπαθούν τα μαθηματικά.

Αυτό όμως που είναι γεγονός είναι πως ακόμα και σε επαγγελματίες μαθηματικούς, δεν τους αρέσει να κάνουν πράξεις. Γιατί είναι πολύ διαφορετικό το να ερευνάς μια θεωρία από το να παριστάνεις το κομπιουτεράκι.

Η Έλενα Σωτήρη, η οποία -καθόλου συμπτωματικά- είναι πτυχιούχος μαθηματικός, εντόπισε τις τρεις καλύτερες ιστοσελίδες που βοηθούν στην επίλυση εξισώσεων, και μάλιστα με αναλυτικά βήματα για τους αρχάριους.

3 Site Για Αυτόματη Επίλυση Εξισώσεων Στα Μαθηματικά

Αρκετοί μαθητές απεχθάνονται τα Μαθηματικά, θεωρώντας ότι είναι από τα δυσκολότερα μαθήματα. Οι περισσότεροι, μάλιστα, βγάζουν φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα των λέξεων “εξισώσεις”, “άγνωστος…

Πώς Να Ακούσω Μουσική Online: Οι Καλύτερες Υπηρεσίες

Για πολλούς από εμάς, η μουσική είναι η ζωή μας. Είτε εργαζόμαστε, είτε χαλαρώνουμε, ή οτιδήποτε κι αν κάνουμε, μας είναι απαραίτητη μια μουσική υπόκρουση.

Ενώ υπάρχει ακόμα το ραδιόφωνο, ανάμεσα στις διαφημίσεις, τους συχνά ενοχλητικούς εκφωνητές, και το ότι παίζουν τα επίκαιρα σουξέ μέχρι να τα σιχαθούμε, υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να ακούσουμε μουσική.

Ο Άκης Τίγκας ερεύνησε τι γνωστότερες και καλύτερες online υπηρεσίες που μας επιτρέπουν να ακούσουμε τη μουσική που θέλουμε, όπου και όποτε θέλουμε, με μια απλή σύνδεση στο ίντερνετ και την αντίστοιχη συνδρομή.

Πώς Να Ακούσω Μουσική Online: Οι Καλύτερες Υπηρεσίες

Το streaming είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος για να έχουμε πρόσβαση σε χιλιάδες τραγούδια και είδη μουσικής από όλο τον κόσμο. Επειδή αναμφίβολα η μουσική είναι…

15+ Λόγοι Για να Χρησιμοποιήσετε το MS Paint Αντί Για το Photoshop

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι επαγγελματίας γραφίστας, που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως μέρος του DNA του έχει γίνει render με το Photoshop.

Ακριβώς όμως επειδή ξέρει το Photoshop από την καλή κι απ' την ανάποδη, αναγνωρίζει πως για απλές εργασίες η χρήση του είναι υπερβολή, και πως οι περισσότεροι απλοί χρήστες δεν εκμεταλλεύονται ούτε το 1% των δυνατοτήτων του.

Το παλιό, καλό MS Paint, που έρχεται προεγκατεστημένο στον υπολογιστή σχεδόν από τότε που υπήρξαν Windows, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός απλού, καθημερινού χρήστη, χωρίς να χρειάζεται να φορτώσει σπασμένο το Photoshop.

15+ Λόγοι Για να Χρησιμοποιήσετε το MS Paint Αντί Για το Photoshop

Το Photoshop είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς της επεξεργασίας εικόνας. Όμως, ενώ μπορούμε να κατεβάσουμε μια έκδοσή του δωρεάν από την Adobe, οι περισσότεροι δεν θα…

Ανακαλύψτε Κρυφά Εργαλεία Στα Windows Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Τα Windows ήταν και είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για σταθερό υπολογιστή, και αυτό δεν φαίνεται πιθανό να αλλάξει στα επόμενα χρόνια.

Παρ' όλα αυτά, ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών των Windows αγνοεί πολλά από τα εργαλεία που έρχονται προεγκατεστημένα στο λειτουργικό. Εργαλεία τα οποία μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Ο Γιώργος Λάνδρου έχει ξεψαχνίσει τη νεότερη έκδοση των Windows, και μας αποκαλύπτει τις ενσωματωμένες εφαρμογές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας χωρίς τρίτα προγράμματα.

Μύθοι και Αλήθειες για την Ψηφιακή Φωτογραφία

Η διάδοση των Smartphone είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε όλοι διαρκώς επάνω μας μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Αυτό, σε συνδυασμό με τα social media, έχει υπερπολλαπλασιάσει τη λήψη ψηφιακών φωτογραφιών.

Όμως, η αύξηση των επίδοξων φωτογράφων δεν σημαίνει ταυτόχρονα και μεγαλύτερη γνώση όσον αφορά τη φωτογραφία. Υπάρχουν αμέτρητοι μύθοι που συνεχίζουν και διαδίδονται, με πρώτο και μεγαλύτερο πως “Παραπάνω Megapixel = καλύτερη ποιότητα”.

Ο Χριστόφορος Κώτσιος συγκέντρωσε τους σημαντικότερους μύθους όσον αφορά τα megapixel, το οπτικό και ψηφιακό zoom, και γενικότερα την ποιότητα της φωτογραφίας, ώστε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μύθοι και Αλήθειες για την Ψηφιακή Φωτογραφία

Όταν ψάχνουμε για κινητό με καλή κάμερα, συνήθως ρωτάμε “πόσα megapixel είναι”. Αυτή είναι μάλλον η χειρότερη ερώτηση που μπορούμε να κάνουμε, καθώς τα megapixel έχουν ελάχιστη σχέση με…

Οι 10 Καλύτεροι Σχεδιαστές Βιντεοπαιχνιδιών Όλων των Εποχών

Ακόμα και όσοι δεν βλέπουμε φανατικά ταινίες, γνωρίζουμε ορισμένους από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες, όπως οι Steven Spielberg, Martin Scorsese, ή James Cameron.

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια τεράστια βιομηχανία, αντικειμενικά μεγαλύτερη από τη βιομηχανία ταινιών του Hollywood. Και όμως, ακόμα και ορισμένοι φανατικοί gamers πιθανώς να αγνοούν τα ονόματα ορισμένων από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών.

Ο Φώτης Μπαλάς συγκέντρωσε τις 10 μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία των παιχνιδιών, το έργο των οποίων έχει επηρεάσει με πολλαπλούς τρόπους το gaming όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

Οι 10 Καλύτεροι Σχεδιαστές Βιντεοπαιχνιδιών Όλων των Εποχών
Οι 10 Καλύτεροι Σχεδιαστές Βιντεοπαιχνιδιών Όλων των Εποχών

Όσοι από εμάς παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε κάποια από αυτά χαραγμένα στη μνήμη μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα της…

Τι Είναι το Blockchain και Πώς Κάνει Ασφαλή τα Ψηφιακά Νομίσματα

Οι περισσότεροι έχουμε ακουστά το Bitcoin, ειδικά τους τελευταίους μήνες με τις ακραίες διακυμάνσεις στην ισοτιμία του.

Όσο σημαντικό κι αν είναι όμως το Bitcoin, η τεχνολογία που κρύβεται πίσω από αυτό, και την οποία χρησιμοποιούν και τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, είναι πολύ πιο σημαντική.

Ο Γιάννης Φυτίλης επιχειρεί να εξηγήσει όσο πιο απλά γίνεται ένα φύσει περίπλοκο θέμα όπως είναι το Blockchain, και πώς εμποδίζει ένα hacker να φτιάξει 1 δισεκατομμύριο Bitcoin από το μηδέν, κάτι που θα κατέστρεφε κάθε αξία του νομίσματος.

Τα Καλύτερα Κόλπα Για Android Χωρίς Root

Ο οδηγός για το πώς και γιατί να κάνουμε root στο κινητό μας ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς της χρονιάς.

Η αλήθεια όμως είναι πως έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στο Android από τις παλαιότερες εκδόσεις του. Πλέον, υπάρχουν άφθονα προχωρημένα κόλπα που μπορούμε να κάνουμε στο κινητό μας χωρίς να προχωρήσουμε στην παράτυπη διαδικασία του root.

Ο Επαμεινώνδας Παπιγκιώτης έψαξε και βρήκε ορισμένες λειτουργίες που παλαιότερα ήταν δυνατές μόνο με root, αλλά σε σύγχρονο Android μπορούμε να τις φέρουμε εις πέρας με πολύ πιο εύκολο τρόπο.

Τα Καλύτερα Κόλπα Για Android Χωρίς Root

Μία θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στο Android και τα Windows σαν λειτουργικά συστήματα, είναι πως μόνο τα Windows μας δίνουν πλήρη δικαιώματα διαχειριστή. Για το Android,…

Ποια άρθρα του PCsteps του 2017 σας άρεσαν περισσότερο?

Αν διαβάσατε έναν ή περισσότερους οδηγούς που σας άρεσαν πολύ και δεν τους έχουμε αναφέρει ούτε στα 17 δημοφιλέστερα άρθρα της χρονιάς ούτε σε αυτή τη δημοσίευση, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps