Home » Διάφορα » Τα 17 πιο Δημοφιλή Άρθρα του PCsteps για το 2017

Τα 17 πιο Δημοφιλή Άρθρα του PCsteps για το 2017

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

To 2017, 3.600.000 μοναδικοί αναγνώστες διάβασαν 12.300.000 σελίδες του PCsteps. Επίσης, η συγγραφική μας ομάδα αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, αναδεικνύοντας νέα στυλ γραφής και νέα θέματα στη σελίδα μας, όπως ο προγραμματισμός και η ειδησεογραφία. Δείτε τα 17 πιο δημοφιλή άρθρα του PCsteps που δημοσιεύσαμε ή ανανεώσαμε το 2017 και κέρδισαν την προτίμησή σας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Νούμερο 17: Πώς Βάζω Άνω Τελεία στο Word – Όλες οι Μέθοδοι

Καμιά φορά, θέματα που είναι εξαιρετικά απλά, αποδεικνύονται ταυτόχρονα εξαιρετικά δημοφιλή.

Η άνω τελεία είναι ένα ξεχασμένο σημείο στίξης στη γλώσσα μας. Προς το παρόν, δεν έχει καταργηθεί, όπως οι οξείες-δασείες-περισπωμένες. Ταυτόχρονα, όμως, θα το συναντήσουμε σπάνια στην καθημερινότητά μας. Πόσο μάλλον να το χρησιμοποιήσουμε.

Πώς Βάζω Άνω Τελεία στο Word - Όλες οι Μέθοδοι
Πώς Βάζω Άνω Τελεία στο Word Και Άλλες Εφαρμογές – Όλες οι Μέθοδοι

Είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς δεν χρησιμοποιούμε την άνω τελεία στον γραπτό μας λόγο, παρόλο που η σωστή χρήση της μπορεί να βελτιώσει τα…

Και όμως, ο οδηγός για το πώς βάζουμε άνω τελεία στο Word έγινε ανάρπαστος. Συγκέντρωσε περισσότερες από 28.000 προβολές από την αναδημοσίευσή του στα τέλη Ιανουαρίου.

Συνολικά, από την πρώτη του δημοσίευση το 2014, έχει προβληθεί πάνω από 105.000 φορές.

Νούμερο 16: Ταινίες Online: Πώς μας Επηρεάζουν οι Μηνύσεις στο Kodi

Το Kodi είναι ο αναμφισβήτητος βασιλιάς της οικιακής ψυχαγωγίας με ταινίες και σειρές. Με τα κατάλληλα πρόσθετα, μπορούμε να δούμε πρακτικά οποιαδήποτε ταινία και σειρά των τελευταίων χρόνων, μαζί με αμέτρητες παλαιότερες, και με Ελληνικούς υπότιτλους.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως η πρόσβαση σε αυτό το υλικό είναι νόμιμη. Εταιρείες παραγωγής και οργανισμοί σχετικοί με πνευματικά δικαιώματα έχουν κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων προσθέτων και των δημιουργών τους.

Ταινίες Online: Πώς μας Επηρεάζουν οι Μηνύσεις στο Kodi

To Kodi είναι η ιδανικότερη λύση για τη δημιουργία ενός κέντρου πολυμέσων και θεάματος. Όμως, η μεγάλη του επιτυχία έχει και συνέπειες, όπως είναι οι…

Τον Ιούνιο του 2017, ο Άκης Τίγκας ανέλυσε τις σημαντικότερες νομικές κινήσεις που είχαν γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή, τα αποτελέσματά τους, και πώς αναμένεται να επηρεάσουν το Kodi αλλά και το περιβάλλον των προσθέτων.

Ο οδηγός συγκέντρωσε πάνω από 29.000 προβολές.

Νούμερο 15: Αγορά Επεξεργαστή: Να Πάρω Intel ή AMD Ryzen και Γιατί?

Για αρκετά χρόνια, οι επεξεργαστές της AMD ήταν καλή επιλογή στη χαμηλή κατηγορία τιμής, με τα μοντέλα A6-A8-A10. Το 2017 ήταν η χρονιά που η AMD αποφάσισε να είναι ξανά ανταγωνιστική της Intel στη μεσαία και υψηλή κατηγορία τιμής, με τους Ryzen.

Ενώ λοιπόν παλαιότερα στην αγορά υπολογιστή άνω των 1000ων ευρώ η Intel ήταν μονόδρομος, πλέον υπήρχε πραγματικό δίλημμα Intel ή AMD.

Αγορά Επεξεργαστή
Αγορά Επεξεργαστή: Να Πάρω Intel ή AMD Ryzen και Γιατί?

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν μόνο δύο εταιρείες που κατασκευάζουν επεξεργαστές για σταθερούς υπολογιστές: η Intel και η AMD. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι Ryzen…

Στον οδηγό μας αναλύουμε και τις δύο πλευρές, σε διάφορες κατηγορίες τιμής, με τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες τους, προκειμένου ο αναγνώστης να έχει όλη την απαραίτητη πληροφορία για να πάρει τις αποφάσεις του.

Από τη δημοσίευσή του το Μάρτιο του 2017, ο οδηγός έχει ξεπεράσει τις 30.000 προβολές.

Νούμερο 14: Πώς Κάνω Root στο Android Και Για Ποιον Λόγο

Το root σε ένα κινητό ή tablet με Android είναι η διαδικασία με την οποία αποκτούμε δικαιώματα διαχειριστή στη συσκευή μας. Σε αντίθεση με τα Windows, το android δεν μας θεωρεί διαχειριστές από προεπιλογή.

Καθώς αυτή η διαδικασία είναι παράτυπη, εκμεταλλεύεται συγκεκριμένα κενά ασφαλείας σε κάθε έκδοση του Android. Όμως, όσο περνούν τα χρόνια και με κάθε νέο Android, το root γίνεται όλο και λιγότερο απαραίτητο, και ταυτόχρονα αυξάνει η δυσκολία του.

Πώς Κάνω Root στο Android Και Για Ποιον Λόγο

Με το rooting απελευθερώνουμε την Android συσκευή και αποκτούμε τον απόλυτο έλεγχό της. Αν και είναι λιγότερο απαραίτητο σε σχέση με το παρελθόν, εξακολουθεί να…

Στον οδηγό του, ο Άκης Τίγκας αναλύει τις μεθόδους που λειτουργούν ακόμα στις πιο πρόσφατες εκδόσεις Android. Παραθέτει επίσης τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους είναι θεμιτό να προχωρήσουμε σε root.

Από τις 17 Μαρτίου, ο οδηγός έχει ξεπεράσει τις 31.000 προβολές.

Νούμερο 13: Εντοπισμός Δέματος Μέσω Ίντερνετ σε Όλο τον Κόσμο

Ένα από τα θεμέλια του ηλεκτρονικού εμπορίου όσον αφορά φυσικά αντικείμενα, είναι ο εντοπισμός του δέματος μετά την αποστολή. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το δέμα μας, και πότε περίπου θα μας παραδοθεί.

Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό αν έχουμε αγοράσει κάτι από το εξωτερικό, και ειδικά από την Κίνα. Όταν ένα δέμα έχει να διασχίσει δύο ηπείρους και πολλαπλά ταχυδρομεία ενδιάμεσα, είναι ζωτικής σημασία να μπορούμε να το εντοπίσουμε.

Εντοπισμός Δέματος Μέσω Ίντερνετ σε Όλο τον Κόσμο
Εντοπισμός Δέματος Μέσω Ίντερνετ από Ολόκληρο τον Κόσμο

Όλο και περισσότεροι από εμάς κάνουμε αγορές μέσω ίντερνετ. Και είναι λογικό να θέλουμε να γνωρίζουμε πότε θα μας παραδοθεί η αγορά μας, ειδικά αν…

Στην αρχική του δημοσίευση, ο συγκεκριμένος οδηγός περιοριζόταν μόνο στον εντοπισμό των ΕΛΤΑ. Ο Γιώργος Λάνδρου τον εμπλούτισε σημαντικά στα τέλη Μαρτίου, προσθέτοντας ειδικές ιστοσελίδες και εφαρμογές κινητού για tracking.

Από την ημερομηνία εκείνη ο οδηγός έχει ξεπεράσει τις 31.000 προβολές. Από την πρώτη του δημοσίευση, αριθμεί πάνω από 83.000 views.

Νούμερο 12: Τα Καλύτερα Build Για να Προσθέσετε Αυτόματα Kodi Addons

Δεύτερη, αλλά όχι και τελευταία φορά που συναντάμε το Kodi στο Top-17 μας.

Όπως προαναφέραμε, τα πρόσθετα (addons) στο Kodi είναι ο λόγος που αποτελεί μια ανεκτίμητη λύση για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Θεωρητικά, μπορούμε να περάσουμε τα πρόσθετα που χρειαζόμαστε ένα προς ένα. Όμως, υπάρχουν έτοιμα build με πακέτα προσθέτων τα οποία διευκολύνουν σημαντικά την όλη διαδικασία.

Την 1η Ιουλίου ο Άκης Τίγκας μοιράστηκε μαζί μας 5 κορυφαία build. Η δημοσίευση προσέλκυσε περισσότερες από 38.000 προβολές.

Νούμερο 11: 11 Πολυεθνικές που Προσφέρουν Εργασία Από το Σπίτι Μέσω Ίντερνετ

Όταν ακούμε “πολυεθνική” και “εργασία από το σπίτι”, δικαιολογημένα το μυαλό μας πάει σε εκείνες τις αγγελίες που τονίζουν “Όχι πωλητές ή πλασιέ” και προσπαθούν να μας βάλουν σε κάποιο πολυεπίπεδο δίκτυο με προϊόντα αδυνατίσματος και καλλυντικά.

Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχουν τουλάχιστον 11 πολυεθνικές που παρέχουν πραγματική ευκαιρία για εργασία από το σπίτι και με μισθούς διεθνών προδιαγραφών.

15 Υπηρεσίες Που Προσφέρουν Εργασία Από το Σπίτι Μέσω Ίντερνετ
Πολυεθνικές & Site Που Προσφέρουν Εργασία Από το Σπίτι Μέσω Ίντερνετ

Το προνόμιο της εργασίας από το σπίτι είναι ο διακαής πόθος των περισσοτέρων εργαζομένων. Το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να αμειβόμαστε δουλεύοντας online από…

Φυσικά, τέτοιες ευκαιρίες εκ των πραγμάτων δεν απευθύνονται σε όλους, αλλά στους ανθρώπους με τις κατάλληλες σπουδές, γνώσεις, και προϋπηρεσία.

Ο οδηγός αυτός ήταν ο πρώτος του Επαμεινώνδα Παπιγκιώτη στο PCsteps, και έχει ξεπεράσει τις 38.000 προβολές από τις 21 Ιουνίου.

Νούμερο 10: Αναλυτικός Οδηγός Με Όλα τα Κόλπα Και τις Ρυθμίσεις στο Kodi

Με την απλή εγκατάσταση του Kodi, και χωρίς να κάνουμε καμία επιπλέον ρύθμιση, έχουμε έναν media player με αρκετές δυνατότητες, αλλά όχι απαραίτητα κάτι το σπουδαίο.

Μόνο αν αποφασίσουμε να βουτήξουμε στα βαθιά θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες του εξαιρετικού αυτού λογισμικού.

Αναλυτικός Οδηγός Με Όλα τα Κόλπα Και τις Ρυθμίσεις στο Kodi

Μέσα σε μία δεκαετία, τo Kodi έγινε το δημοφιλέστερο μέσο της οικιακής ψυχαγωγίας. Ωστόσο, το σπουδαίο λογισμικό ανοικτού κώδικα δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση, παρότι…

Στον υπέρ-αναλυτικό οδηγό του, ο Άκης Τίγκας εξετάζει από τις πιο απλές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες ρυθμίσεις του Kodi 17. Ακολουθώντας τον, θα ξεκλειδώσουμε όλες τις δυνατότητές του και να το φέρουμε ακριβώς στα μέτρα μας.

Από τα τέλη Απριλίου, ο οδηγός έχει ξεπεράσει τις 40.000 προβολές.

Νούμερο 09: Όλα Όσα Θέλετε να Ξέρετε για το Kodi στο Android και TV Box

Το Kodi είναι διαθέσιμο για πολλαπλές διαφορετικές πλατφόρμες. Όμως, η χρήση του σε Android κινητό, tablet, ή TV box έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικιακή μας ψυχαγωγία, καθώς την αποσυνδέει από τους περιορισμούς του υπολογιστή.

Ο οδηγός του Άκη Τίγκα καλύπτει τόσο την νεότερη έκδοση 17 του Kodi όσο και την προηγούμενη έκδοση 16, για συσκευές οι οποίες ίσως να μην δέχονται αναβάθμιση.

Από τις 2 Φεβρουαρίου, έχει ξεπεράσει τις 40.000 προβολές.

Νούμερο 08: Οι Πιο Εύκολες Εφαρμογές για Δωρεάν Ταινίες από το Ίντερνετ

Το Kodi είναι μακράν η κορυφαία επιλογή για ταινίες και σειρές. Σίγουρα όμως δεν είναι η πιο εύκολη στη χρήση. Στον οδηγό του, ο Άκης Τίγκας μας περιγράφει τις πιο εύκολες εφαρμογές, που περιλαμβάνουν το Stremio, το PopCorn Time, και το Gamato TV.

Featured Οι Πιο Εύκολες Εφαρμογές Για Δωρεάν Ταινίες Από Το Ίντερνετ
Οι Πιο Εύκολες Εφαρμογές για Δωρεάν Ταινίες από το Ίντερνετ

Στους περισσότερους από εμάς αρέσει να βλέπουμε ταινίες και σειρές. Το ίντερνετ μας προσφέρει ασύγκριτα μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το σινεμά ή την τηλεόραση….

Πρόκειται για τον πιο δημοφιλή οδηγό που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2017, χωρίς να αποτελεί ανανέωση παλαιότερης δημοσίευσης. Από τις 11 Ιουνίου, έχει ξεπεράσει τις 42.000 προβολές.

Νούμερο 07: Δωρεάν Antivirus: Η Καλύτερη Προστασία στα Windows για το 2017

Κάθε Φεβρουάριο, τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα εργαστήρια για τον έλεγχο των antivirus δημοσιεύουν το πόρισμά τους για τα καλύτερα antivirus της χρονιάς που πέρασε.

Αντίστοιχα, διαβάζοντας τις εκτεταμένες αναφορές, παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα στον δικό μας ετήσιο οδηγό. Για το 2016, ήταν ο δεύτερος πιο δημοφιλής οδηγός στο PCsteps.

Δωρεάν Antivirus 2019: Η Καλύτερη Προστασία στα Windows
Δωρεάν Antivirus 2019: Η Καλύτερη Προστασία στα Windows

Στην εποχή του ίντερνετ που ζούμε, δε νοείται να μη χρησιμοποιούμε ένα λογισμικό για την απαραίτητη προστασία από ιούς στο PC. Μια μόλυνση από ιό…

Η αντίστοιχη δημοσίευση του 2017 είχε 54.000 προβολές. Στο σύνολο από το πρώτο post έχει ξεπεράσει τα 547.000 views.

Νούμερο 06: Κατέβασμα Τραγουδιών από YouTube σε Mp3 (320Kbps)

Ένας από τους διαχρονικά δημοφιλείς οδηγούς του PCsteps, το 2015 είχε φτάσει στο νούμερο 2 της συνολικής κατάταξης για τη χρονιά.

Το 2016 δεν τον ανανεώσαμε, όμως το 2017 οι μέθοδοι που περιέγραφε πλέον δεν λειτουργούσαν. Πρώτη και μεγαλύτερη απώλεια το Clipconverter.cc, που μέχρι και σήμερα δεν επιτρέπει πλέον τη μετατροπή μουσικών βίντεο από YouTube σε Mp3.

Κατέβασμα Τραγουδιών από YouTube σε Mp3 (320Kbps)
Κατέβασμα Τραγουδιών από YouTube σε Mp3 (320Kbps)

To YouTube είναι μακράν η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για online βίντεο. Πολλοί από εμάς, όμως, το χρησιμοποιούμε και για να ακούμε μουσική. Και υπάρχουν περιπτώσεις που…

Μετά από εξαντλητική έρευνα του Άκη Τίγκα, εντοπίσαμε όχι μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες που λειτουργούν, αλλά και που προσφέρουν πραγματική ποιότητα 320Kbps, και όχι δήθεν 320Kbps με upsampling.

Από την ανανέωσή του στις 23 Μαΐου 2017, ο οδηγός είχε 64.000 προβολές, ενώ στο σύνολο από την πρώτη του δημοσίευση ξεπέρασε τις 585.000.

Νούμερο 05: Site Γνωριμιών στην Ελλάδα – Οι πιο Δημοφιλείς Επιλογές

Το 2016, ο οδηγός μας για τα site γνωριμιών, τον οποίο παραδοσιακά ανανεώνουμε κάθε 14 Φεβρουαρίου, έφτασε την 6η θέση της κατάταξης.

Από τη μία, αυτό δείχνει ένα βαθμό μοναξιάς ανάμεσα στους αναγνώστες μας. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ελπιδοφόρο το γεγονός πως οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ απενοχοποιούνται όλο και περισσότερο.

Site Γνωριμιών στην Ελλάδα – Οι πιο Δημοφιλείς Επιλογές

Μέχρι και πριν λίγα σχετικά χρόνια, το να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με γνωριμία μέσω Internet έφερε κάποιο κοινωνικό στίγμα. Σήμερα, όμως, χάρη στην επέλαση των…

Το 2017, η δημοσίευση αποδείχτηκε ακόμα πιο δημοφιλής. Την εμπλουτίσαμε με νέες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών για το κινητό, αλλά και το ιδιαζόντως πικάντικο Erodate.gr.

Από την τελευταία ανανέωση, ο οδηγός είχε 72.000 νέες προβολές, ενώ στο σύνολο έχει ξεπεράσει τις 214.000.

Νούμερο 04: Αγορά Laptop €184 – €3.499 – Τα Καλύτερα της Εβδομάδας

Ο οδηγός αγοράς laptop συγκεντρώνει τα καλύτερα μοντέλα φορητού υπολογιστή από τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε. Παρουσιάσουμε laptop με κόστος που ξεκινάει κάτω από τα 200 ευρώ και φτάνει το κόστος μοτοσυκλέτας υψηλού κυβισμού.

Μέσα στη χρονιά, τον βελτιώσαμε με πολλαπλούς τρόπους, καθώς οργανώσαμε καλύτερη κατηγοριοποίηση και προσθέσαμε περισσότερες επιλογές.

Όμως η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν πως κάναμε τον οδηγό εβδομαδιαίο, κάθε Κυριακή. Έτσι, είναι όσο γίνεται πιο επίκαιρος για αλλαγμένες τιμές, καθώς και νέα ή καταργημένα laptop.

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Αγορά Laptop €409-€3.519 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 27/6-3/7

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη…

Χάρη στην τακτική του ανανέωση και το ενδιαφέρον των αναγνωστών, μέσα στη χρονιά ο οδηγός ξεπέρασε συνολικά τις 78.000 προβολές. Από την πρώτη του δημοσίευση, έχει επιτύχει πάνω από 357.000 views.

Νούμερο 03: Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό Με Ταχύτητα Έως 100Mbps

Το Φθινόπωρο του 2016, ο Γιώργος Τράντζας ανακάλυψε μία μέθοδο για να έχουμε απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ με καρτοκινητό. Δημοσίευσε την πρώτη έκδοση αυτού του οδηγού στις 6 Νοεμβρίου.

Παρά την δημοσίευση στην εκπνοή της χρονιάς, ο οδηγός εκτοξεύτηκε στο Top-10 των δημοσιεύσεων για το 2016, κατακτώντας την 8η θέση.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό (HTTP Injector, Ιούλιος 2018)

Τα σημερινά smartphones μας προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων. Μεταξύ άλλων, μπορούμε να δούμε τα email μας και να πλοηγηθούμε στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη σταθερής γραμμής. Δυστυχώς, το ίντερνετ…

Μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ο Γιώργος είχε εντοπίσει μία εναλλακτική μέθοδο, η οποία μάλιστα επέτρεψε ιλιγγιώδη ταχύτητα έως και 100Mbps.

Η αναδημοσίευση του οδηγού στις 9 Ιουλίου αποδείχτηκε ακόμα πιο δημοφιλής. Προσέλκυσε επιπλέον 125.000 προβολές, και φτάνοντας συνολικά τις 372.000 προβολές από την 1η δημοσίευση.

Σήμερα, δυστυχώς, όλες οι μέθοδοι που λειτουργούσαν στο παρελθόν για το δωρεάν ίντερνετ έχουν πάψει να λειτουργούν. Όμως, στα σχόλια του οδηγού οι αναγνώστες ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους. Αν προκύψει κάποιος που να λειτουργεί 100%, θα ανανεώσουμε κι εμείς τον οδηγό.

Νούμερο 02: Αγορά υπολογιστή €300 – €6.000

Στον οδηγό αγοράς υπολογιστή, κάθε μήνα παρουσιάζουμε δέκα συνθέσεις σταθερού υπολογιστή, με κόστος που κυμαίνεται από ένα μέσης κατηγορίας κινητό μέχρι ένα μέσης κατηγορίας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Αγορά Υπολογιστή: PC Build €250 – €11.000 – Ιούνιος 2021

Η αγορά υπολογιστή έχει πολλές ιδιαιτερότητες, ειδικά όταν θέλουμε να παραγγείλουμε ένα PC build στα μέτρα μας. Ποιος είναι ο κατάλληλος επεξεργαστής και ποια μητρική…

Ο κορυφαίος οδηγός μας για το 2016 βελτίωσε τις ετήσιες προβολές του, με 131.000 έναντι των 112.000 την περσινή χρονιά. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσει ξανά την κορυφαία θέση.

Η πρώτη θέση, αν μη τι άλλο, αφορά ένα θέμα που όχι μόνο δεν κοστίζει τίποτα, αλλά μας εξοικονομεί και χρήματα.

Νούμερο 01: Πώς να Δω Σειρές και Ταινίες Online με Πρόσθετα στο Νέο Kodi

Όταν ήδη τέσσερις θέσεις στο Top-17 ήταν σχετικές με το Kodi, και άλλη μία για τρίτες εφαρμογές ταινιών και σειρών, δεν υπήρχε ιδιαίτερη αμφιβολία για το ποιο θα ήταν το θέμα στην κορυφή της χρονιάς.

Ταινίες-Online
Εγκατάσταση Kodi 19.0 “Matrix” & Πώς Να Δω Σειρές Και Ταινίες Online

Το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσουμε θεαματικά την ψυχαγωγία μας στο σπίτι. Παρότι υπάρχουν αρκετά άλλα μέσα που παρέχουν δωρεάν τις ταινίες…

Ο οδηγός αυτός είχε γραφτεί για πρώτη φορά το 2016 από έναν υποψήφιο συνεργάτη, ο οποίος όμως επέλεξε να μην συνεχίσει. Εντούτοις, έφτασε το Νο 9 στην αντίστοιχη κατάταξη.

Στις 12 Φεβρουαρίου, ο Άκης Τίγκας ανανέωσε εκ βάθρων τον οδηγό, γράφοντάς τον από την αρχή. Από εκείνη την ημέρα, ο οδηγός είχε περισσότερες από 199.000 προβολές, ξεπερνώντας συνολικά τις 244.000 προβολές από την πρώτη δημοσίευση.

Με την επερχόμενη έκδοση 18 του Kodi, και με ορισμένα πρόσθετα να έχουν αποσυρθεί και άλλα να έχουν εμφανιστεί στη θέση τους, είναι βέβαιο πως μέσα στο 2018 ο οδηγός αυτός θα έχει μια απαραίτητη ανανέωση, και μια αντίστοιχα υψηλή θέση στο Top-18.

Τι άλλαξε από το 2016

Η φετινή χρονιά αποδείχτηκε η χρονιά του Streaming video, με έξι οδηγούς να ασχολούνται με αυτό το θέμα.

Επίσης, στο Top-16 της προηγούμενης χρονιάς είχαμε και διάττοντες αστέρες, θέματα που ήταν τότε δημοφιλή, αλλά σήμερα έχουν χαμηλότερο ενδιαφέρον, όπως το Pokemon Go και τα Capital Controls.

Για το αναλυτικό Top-16 του 2016, δείτε τον οδηγό μας:

Τα 16 πιο Δημοφιλή Άρθρα του PCsteps για το 2016

Σχεδόν 3.900.000 μοναδικοί επισκέπτες μπήκαν στο PCsteps το 2016, 800.000 περισσότεροι από το 2015, διαβάζοντας 12.000.000 σελίδες. Αυτή ήταν επίσης η πρώτη χρονιά που αρκετοί…

Εσείς είχατε διαβάσει τα πιο δημοφιλή άρθρα του PCsteps για φέτος?

Αν είχατε ήδη διαβάσει κάποιον από τους παραπάνω οδηγούς, ή αν ανακαλύψατε ορισμένους από αυτούς σε αυτή την ανασκόπηση, γράψτε μας στα σχόλια.

Ευχόμαστε καλό 2018 σε όλους!

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps