Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » MSI Gaming 15.6'' i7 + GTX1050Ti Δώρο Τσάντα + Περιφερειακά, ΧΤ

MSI Gaming 15.6” i7 + GTX1050Ti Δώρο Τσάντα + Περιφερειακά, ΧΤ

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου έχει ξεκινήσει, και το Gearbest φέρνει σε προσφορά ένα πανίσχυρο gaming laptop της MSI. Δείτε το θηριώδες 7REX με Intel Core i7-7700HQ Quad Core στα 2.8GHz, GTX1050Ti 4GB GDDR5 και 8GB RAM DDR4, επεκτάσιμη έως 32GB, πληκτρολόγιο οπίσθιου φωτισμού και δώρο μια τσάντα μεταφοράς και περιφερειακά, και εξοικονομήστε αρκετά χρήματα, και με αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η MSI

Η MSI είναι μια ταϊβανέζικη εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότεροι από εμάς είναι βέβαιο ότι την γνωρίζουμε.

Εδρεύει στην Νέα Ταϊπέι, σε μικρή απόσταση από την κεντρική Ταϊπέι, την πρωτεύουσα της χώρας. Δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων, και είναι γνωστή από τις μητρικές, GPU, και όχι μόνο.

Γιατί να αποκτήσω το Gaming laptop

Δεν χωρά αμφιβολία ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα Windows laptop με τόσο ισχυρά χαρακτηριστικά για να μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα, ακόμη και να παίξουμε όλα τα απαιτητικά παιχνίδια, θα χρειαστεί να καταβάλουμε πολύ περισσότερα χρήματα.

Συν τοις άλλοις, τα ακριβότερα laptop ενδέχεται να μην έχουν φωτιζόμενα πλήκτρα που είναι πολύ χρήσιμα για το gaming, καθώς επίσης και οθόνη Matrix που υποστηρίζει έξοδο 4Κ σε 2 εξωτερικές οθόνες.

Πως μπορώ να αγοράσω τον φορητό

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, η πανίσχυρη παιχνιδομηχανή της MSI είναι διαθέσιμη σε πολύ υψηλότερη τιμή στα ελληνικά καταστήματα. Το μοντέλο στην ελληνική αγορά έχει επιπροσθέτως και ένα δεύτερο SSD στα 128GB.

Ωστόσο, και σύμφωνα με την απάντηση του καταστήματος, από την στιγμή που μπορούμε να προσθέσουμε SSD, δεν πάει η διαφορά να είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την προσφορά του Gearbest που έχει και δώρα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα προϊόντα MSI

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές MSI είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

MSI 7REX

Το gaming laptop της ταϊβανέζικης εταιρείας διαθέτει 15,6 ιντσών οθόνη IPS, με ανάλυση 1920 x 1080 και έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.Το βάρος του είναι 2.2 κιλά.

Φοράει τον πανίσχυρο επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel® Core ™ i7 7700HQ Quad Core στα 2.8GHz. Σε συνδυασμό με την GeForce® GTX 1050Ti 4GB GDDR5 που προσφέρει την μέγιστη δυνατή απόδοση, καθιστά το laptop ως την απόλυτη φορητή παιχνιδομηχανή.

Με τον MSI κάνουμε τα πάντα. Ο φορητός διαθέτει την τεχνολογία Matrix Display της MSI, που υποστηρίζει εξωτερικές οθόνες, και μπορούμε να πραγματοποιούμε πολλαπλές εργασίες μέσω HDMI και mini-Display Ports.

Ο MSI αποδίδει εξαιρετικό ήχο χάρη στην καινοτομία της εταιρείας ονόματι “Nahimic”, που προσφέρει ήχο υψηλής ευκρίνειας, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την απόδοση του ήχου των παιχνιδιών.

Η εταιρεία διαθέτει εφαρμογή στα καταστήματα της Google και της Apple που ελέγχει απομακρυσμένα το gaming laptop.

Η συσκευή διαθέτει μνήμη RAM DDR4 στα 8GB και σκληρό δίσκο στο 1ΤΒ. H χωρητικότητα είναι επεκτάσιμη με την υποδοχή για microSD που διαθέτει. Δέχεται και επέκταση μνήμης RAM έως και 32GB.

Ο φορητός διαθέτει την τεχνολογία MSI Exclusive Cooler Boost 4, που δημιουργεί εσωτερικά δύο μονάδες εξαερισμού, προσφέροντας αποκλειστικούς αγωγούς θερμότητας για GPU και CPU.

Το laptop έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 home και έχει μπροστινή κάμερα στα 720P. Υπάρχουν αρκετές θύρες USB, και για την ακρίβεια, μια Type-A USB2.0, δυο Type-A USB3.0 και μια Type-C USB3.0.

Η συσκευή συνοδεύεται με διεθνή εγγύηση, και στην χώρα μας υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος και service.

Η τιμή του MSI GL62M 7REX ανέρχεται στα €807.34. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

MSI1252

Τα συνοδευτικά δώρα της προσφοράς

Το ισχυρό gaming laptop συνοδεύεται από μια τσάντα μεταφοράς, που σύμφωνα με τους χρήστες που αγόρασαν τον φορητό είναι ιδανική για τον MSI…

…και από ένα σετ που περιλαμβάνει προστατευτικό πληκτρολογίου, ενσύρματο ποντίκι και ένα mouse pad.

Ενώ το εκτιμώμενο κόστος των μεταφορικών μέσω Expedited Shipping είναι €16.26, είναι πολύ καλύτερα να επιλέξουμε την Priority Line στα €18.32, καθώς εξαλείφει κάθε κίνδυνο του να χρεωθούμε έξοδα τελωνείου. Το laptop θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 15,6 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i7-7700HQ στα 2.8GHz
  • Caching: 6MB
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB
  • RAM: 8GB DDR4 μέχρι 32GB
  • RAM Slot : Δυο θέσεις
  • 1ΤB αποθηκευτικός, μπορούμε να προσθέσουμε SSD
  • 1 κάμερα 720P
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Υποδοχές: 1 × USB2.0 + 2 × USB3.0 + 1 x USB 3.0 Type-C
  • Υποδοχή Micro HDMI: Ναι
  • Υποδοχή MicroSD
  • Mini DP Port
  • Τύπος μπαταρίας: 10.8V / 3834mAh, μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home 64-bit Κινέζικη έκδοση, μπορούμε να αλλάξουμε τη γλώσσα
  • WLAN Card – LAN Card: Ναι
  • Ενσωματωμένα ηχεία
  • Βάρος: 2.200 kg
  • Διαστάσεις: 38.80 x 25.50 x 2.50 εκατοστά
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop, το τροφοδοτικό, Αγγλικό εγχειρίδιο

Σας άρεσε το MSI 7REX?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στην απόλυτη φορητή παιχνιδομηχανή της MSI.

Αν έχετε αγοράσει φορητούς της ταϊβανέζικης εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps