Home » Hardware » Ιδέες Για Δώρα Χαμηλού Κόστους, για τις Γιορτές ή Κάθε Περίσταση

Ιδέες Για Δώρα Χαμηλού Κόστους, για τις Γιορτές ή Κάθε Περίσταση

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η παραμονή πρωτοχρονιάς κοντεύει ή έχει ήδη φτάσει; Το βράδυ έχεις κανονίσει με φίλους ή οικογενειακό δείπνο για την αλλαγή του έτους; Δεν έχεις καθόλου ιδέες για δώρα, ούτε και το χρόνο να τρέχεις στα μαγαζιά; Μην τρελαίνεσαι. Υπάρχει ακόμα χρόνος να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο την τελευταία στιγμή, με ελάχιστο κόστος για όποιον και αν προορίζεται. Δείτε στον οδηγό μας τις καλύτερες ιδέες για δώρα σε λογικό κόστος, για τις γιορτές αλλά και κάθε άλλη περίσταση.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για τον gamer

Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει μεγάλη γκάμα με ιδέες για δώρα χαμηλού κόστους που μπορεί κάποιος να διαλέξει. Η απλούστερη λύση είναι τα gaming περιφερειακά υπολογιστή, που αγαπάνε όλοι οι gamers.

Τα gaming ποντίκια -must περιφερειακό- της αγοράς έχουν αρχική τιμή τα 9€, τα χειριστήρια για pc ξεκινούν στα 5€, και τα gaming πληκτρολόγια στα 10€. Ανάλογα με το πόσα θέλουμε να διαθέσουμε, μπορούμε να κάνουμε και συνδυασμούς.

Επειδή η μάρκα Razer και η έννοια “οικονομικό δώρο” δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν παρέα, αλλά επειδή είναι ίσως το πιο ηχηρό όνομα gaming περιφερειακών, μια λύση είναι ένα Razer mousepad κόστους 10€.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον δώρο είναι τα gaming ακουστικά, που ο gamer φίλος μας θα τα εκτιμήσει ιδιαίτερα αν δεν διαθέτει ήδη. Μια οικονομική επιλογή είναι τα SBS Stereo Headphones και τα Trust GXT 320 Radius.

Φυσικά, να μην ξεχνάμε τις all-time-classics οικονομικές ιδέες για δώρα, που είναι pc ή console games.

Διαλέγουμε ένα παιχνίδι με βάση το budget μας, που γνωρίζουμε ότι δεν διαθέτει -ή ακόμα καλύτερα, που σκοπεύει να αγοράσει ο φίλος μας – και είμαστε καλυμμένοι.

Για τον φωτογράφο

Όταν πρόκειται για αυτό το χόμπι, επικρατεί η άποψη πως δεν υπάρχουν ιδέες για δώρα χαμηλού κόστους. Ομολογουμένως, οι καλής ποιότητας φωτογραφικές κάμερες και οι φακοί έχουν τριψήφια τιμή. Τι γίνεται όμως με τα φωτογραφικά αξεσουάρ;

Ένα χρήσιμο αξεσουάρ για μια DSLR/SLR φωτογραφική μηχανή είναι το hood. Είναι ένα εξάρτημα που εμποδίζει τις ακτίνες ηλίου να χαλάσουν την “ορατότητα” της κάμερας. Βέβαια πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε ότι είναι συμβατό με την κάμερα του παραλήπτη.

Παρόμοια επιλογή είναι τα φίλτρα για φακούς φωτογραφικών, που λειτουργούν ως γυαλιά ηλίου για την κάμερα. Ακόμα, στην περίπτωση που ο φίλος μας έχει φιλμάτη μηχανή, μπορούμε να του πάρουμε φιλμ.

Αν ο φίλος μας ασχολείται με φωτογραφία και δεν έχει ακόμα τρίποδο, σίγουρα θα λατρέψει ένα τέτοιο δώρο. Καλό θα ήταν να προτιμήσουμε τα τρίποδα μεγάλου ύψους με τηλεσκοπικά πόδια, όπως το Konig Kn-tripod στα 12,80€.

Δύο τελευταίες ιδέες για δώρα φωτογραφίας είναι οι τσάντες μεταφοράς και τα λουράκια λαιμού ή χειρός, που προσφέρουν άνεση. Μπορούμε να συνδυάσουμε το δώρο και με μια πολύ χρήσιμη κάρτα μνήμης.

Για τον μουσικόφιλο

Εδώ είμαστε ακόμα πιο άνετοι, καθώς οι ιδέες για δώρα που περιτριγυρίζουν τη μουσική είναι αμέτρητες. Από τους μοντέρνους μέχρι τους κλασσικούς λάτρεις της μουσικής, υπάρχουν λύσεις για κάθε προτίμηση και budget.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως, σήμερα, σχεδόν όλοι έχουν στην κατοχή τους ένα ζευγάρι ακουστικά. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν στην αγορά κάποια εντυπωσιακά και πολύ καλοσχεδιασμένα ακουστικά που δεν έχουν οι περισσότεροι.

Από ακουστικά ψείρες μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα Urban Revolt Duga στα 13€ και στα Fresh ‘n' Rebel στα 19,99€. Αν θέλουμε ακουστικά κεφαλής, μια καλή επιλογή είναι τα HP H2800 στα 16,99€ και τα SBS Studio Mix στα 19,99€.

Αν ο παραλήπτης είναι λάτρης κάποιου καλλιτέχνη, δυο έξυπνες ιδέες για δώρα είναι ένα CD ή ένα βινύλιο αυτού. Ακόμα κι αν δεν διαθέτει πικάπ, ένας λάτρης της μουσικής θα εκτιμήσει πολύ ένα βινύλιο με το αγαπημένο του συγκρότημα.

Και, αν τελικά έχει πικάπ, θα του φανεί πολύ χρήσιμο δώρο ένα καθαριστικό για βινύλια, που δεν ξεπερνάει τα 15€, ή μια κεφαλή για πικάπ. Και σε αυτήν την περίπτωση σιγουρευόμαστε για τη συμβατότητα.

Τώρα δώσε προσοχή. Το δώρο της τελευταίας στιγμής, στον δρόμο για το ρεβεγιόν, είναι ένα Premium Spotify. Μέχρι την αλλαγή της χρονιάς, το τρίμηνο πακέτο είναι σε προσφορά στα 0,99€. Πιο χαμηλά απ' αυτό, μόνο τσίχλες παίρνουμε.

Για τον βιβλιοφάγο

Εκτός από τις τυπικές ιδέες για δώρα που προορίζονται για λάτρεις των βιβλίων, όπως ένα βιβλίο, ένα σημειωματάριο, και χάρτινοι σελιδοδείκτες, υπάρχουν στην αγορά πολύ έξυπνα και πρωτότυπα gadget για κάθε βιβλιοφάγο.

Ένα καταπληκτικό δώρο που θα εκτιμήσουν όσοι διαβάζουν ασταμάτητα, είναι ένα φορητό φωτάκι ανάγνωσης με κλιπ που κουμπώνει στην άκρη του βιβλίου και φωτίζει τη σελίδα στα σκοτάδια. Η τιμή ξεκινάει στα 6,99€.

Ένα ακόμα gadget, υψηλότερου κόστους, είναι το ηλεκτρονικό λεξικό, μεγέθους τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης που θυμίζει σελιδοδείκτη, με ενσωματωμένο το αγγλικό λεξικό Collins. Χρησιμεύει στην άμεση διευκρίνηση άγνωστων όρων.

Τέλος, αν έχουμε ξεμείνει από χρόνο, και οι ιδέες για δώρα περιορίζονται σε ό,τι μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι, μια εύκολη λύση είναι η αγορά ενός e-book. Ποικιλία και εξαιρετικά χαμηλές τιμές μπορούμε να βρούμε στο Google Play.

Μπορούμε ακόμα να αγοράσουμε και μια δωροκάρτα για το φίλο ή τη φίλη μας, για να διαλέξει ό,τι αυτός επιθυμεί.

Για τον σινεφίλ

Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα -ή περισσότερα- DVD μιας ταινίας ή σειράς που θεωρούμε ιδανική επιλογή για τον παραλήπτη. Ένα τέτοιο δώρο μπορεί να προορίζεται για κάθε ηλικία και προτίμηση.

Κάποιες πιο ιδιαίτερες ιδέες για δώρα σχετικά με τον κινηματογράφο, είναι οικονομικά περιφερειακά για τη δημιουργία ενός home cinema, είτε πρόκειται για χρήση τηλεόρασης, είτε προτζέκτορα.

Αν το DVD που σκεφτήκαμε δεν πιάσει τόπο, επειδή ο φίλος μας δεν διαθέτει DVD player για την τηλεόραση, υπάρχει ο F&U player που κοστίζει μόνο 28,90€. Να σημειωθεί, όμως, ότι το DVD δεν χρησιμεύει τόσο για τις Smart TV.

Αν ο φίλος μας δεν διαθέτει Smart TV, σίγουρα θα εκτιμήσει ένα HDMI καλώδιο για να συνδέσει την τηλεόραση με το laptop του, για streaming ταινίας ή σειράς. Τα οικονομικά, ανάλογα με το μάκρος καλωδίου, έχουν εύρος τιμής 3,99€16€.

Αν επιθυμούμε να εμπλουτίσουμε το δώρο μας, μια καλή σκέψη είναι να το συνοδεύσουμε με ένα σετ καθαρισμού οθόνης, που δεν θα μας κοστίσει περισσότερα από 2€ το ένα.

Στην περίπτωση που ο φίλος μας διαθέτει τηλεόραση με 3D λειτουργία, και έχει έλλειψη σε 3D γυαλιά, μπορούμε να βρούμε στην αγορά γυαλιά για όλη την παρέα με 6,31€ το ένα και 16,24€ η τετράδα.

Αν θέλουμε να ασχοληθούμε με προτζέκτορα, καλές ιδέες για δώρα εξαρτημάτων είναι οι οικονομικές βάσεις προβολέα, και τα πιο ακριβά πανιά προβολής, που όμως προσφέρουν καλύτερη ποιότητα από ό,τι ο τοίχος.

Μια εναλλακτική του πανιού προβολής, είναι ένα σύστημα ηχείων που είναι κοντά στα ίδια χρήματα. Η καλύτερη, ίσως, επιλογή είναι τα Sencor SMC 4120B, που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία home cinema.

Όπως στην περίπτωση του μουσικόφιλου και του βιβλιοφάγου, έτσι και σε αυτήν, οι καλύτερες ιδέες για δώρα που συνδυάζουν χρόνο και τιμή παρέχονται από το διαδίκτυο. Μια συνδρομή Netflix όσων μηνών θέλουμε είναι μια εύκολη λύση.

Για τον gadgetάκια

Στις ιδέες για δώρα με παραλήπτη τoν gadget-maniac, τα πράγματα είναι απλά. Aρκεί να βρούμε τα πιο περίεργα και ταυτόχρονα χρήσιμα gadget, τα οποία εκ φύσεως διατηρούν πολύ χαμηλές τιμές.

Τα power bank είναι ένα κοινό αξεσουάρ που έχει κατακλύσει την αγορά. Για τον λάτρη των gadgets όμως, ένα ιδιαίτερο δώρο αποτελεί το μίνι power bank της Nokia των 1720 mAh, από 4,90€, με έξυπνο σχεδιασμό που χωράει παντού.

Η λάμπα USB Kikkerland είναι αυτό που φανερώνει το όνομα. Μια λάμπα συμβατή με όλες τις USB θύρες, που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία της. Η τιμή της ανέρχεται στα 5,99€.

Εξαιρετικά ιδιαίτερο, χρήσιμο, και οικονομικό, είναι το card reader Hama, μια συσκευή με την δυνατότητα να διαβάζει κάρτες μνήμης και να μεταφέρει το περιεχόμενό τους μέσω USB σε κάθε υπολογιστή.

Φυσικά, ένα κλασικό gadget με μεγάλη απήχηση είναι οτιδήποτε βγαίνει σε μέγεθος μπρελόκ. Ένα τέτοιο gadget είναι ο USB to micro USB αντάπτορας με πρωτότυπο σχεδιασμό και μικρό μέγεθος.

Ένας οικονομικός συνδυασμός είναι ένα USB Hub, παρέα με ένα καλώδιο για σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή σε ιδιαίτερο χρώμα. Συνολικά δεν θα χρειαστεί να διαθέσουμε περισσότερα από 13€.

Τέλος, ίσως το πιο πρωτότυπο και απαραίτητο gadget για τον gadget-άκια φίλο είναι ο αισθητήρας εντοπισμού Nokia. Τοποθετείται σε οποιοδήποτε αντικείμενο, όπως κλειδιά ή λουρί κατοικιδίου, για να γνωρίζουμε κάθε στιγμή την τοποθεσία τους.

Για τον οδηγό αυτοκινήτου

Όταν πρόκειται για οδηγό, οι ιδέες για δώρα που συνδέουν την τεχνολογία με το αυτοκίνητο αφορούν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τον αναπτήρα, το μοναδικό ίσως μέσο παροχής ρεύματος.

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ είναι οι αντάπτορες USB που εφαρμόζουν στη θέση του αναπτήρα, και με ένα καλώδιο USB σε θύρα για το κινητό μετατρέπονται σε φορτιστές. Αν ο οδηγός έχει iPhone, μπορούμε να επιλέξουμε έτοιμο καλώδιο.

Πολύ χρήσιμη, επίσης, είναι μια βάση κινητού για το αυτοκίνητο. Μπορούμε, μάλιστα, να δημιουργήσουμε ένα δώρο σετ με τα παραπάνω. Σύνολο θα κοστίσει 17€ και θα αποτελέσει το ιδανικό δώρο.

Ακόμα, ένα πολύ άγνωστο gadget έξυπνης τεχνολογίας είναι το Car Audio Akai FMT-66B. Διαθέτει θύρα USB για να συνδέουμε ένα stick με μουσική που θα ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου, αλλά και Bluetooth για να απαντάμε τις κλήσεις.

Για τον fitness freak

Λίγο πολύ, όλοι διαθέτουμε έναν φίλο που έχει κόλλημα με το γυμναστήριο, και γενικότερα την γυμναστική. Εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε την προσπάθειά του και για το νέο έτος με τις κατάλληλες ιδέες για δώρα fitness style.

Τον τελευταίο καιρό, πολύ δημοφιλή είναι τα βραχιόλια γυμναστικής που καταγράφουν τις επιδόσεις του αθλητή και τις στέλνουν στο κινητό. Τα πιο οικονομικά της αγοράς είναι των κατασκευαστών SBS και Xiaomi.

Για τον φίλο που ασχολείται κυρίως με την ποδηλασία, κυκλοφορούν εξαρτήματα ποδηλάτου, όπως το SBS ταχύμετρο και ο Wahoo Fitness αισθητήρας για iPhone. Η χρήση τους μοιάζει με τα βραχιόλια σε εκδοχή ποδηλάτου.

Αν ο παραλήπτης προτιμά το τρέξιμο και είναι βραδινός τύπος, ένα σχετικό δώρο είναι LED φώτα που εφαρμόζουν στα κορδόνια. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για ασφαλή γυμναστική το βράδυ.

Για τον ταξιδιώτη

Το πρώτο δώρο που θα εκτιμήσει με σιγουριά ο traveler φίλος είναι ένα power bank μεγάλης χωρητικότητας, για να μην ξεμείνει ποτέ στα ταξίδια του. Φυσικά, ανάλογα με την χωρητικότητα, αυξάνει και το κόστος.

Οι καλύτερες προτάσεις που ισορροπούν στους δύο παράγοντες είναι το SBS 7800 mAh, το SBS 10000 mAh, το SBS 13400 mAh και το αξεπέραστο Xiaomi 20000 mAh. Οι τιμές ξεκινούν από τα 20€.

Συνεχίζοντας, ενώ οι action κάμερες συνηθίζουν να κοστίζουν αρκετά, ένα καλό δώρο αποτελεί η κάμερα AllWinner DV600SC από 29€. Αν ο παραλήπτης του δώρου μας διαθέτει ήδη action κάμερα, μπορούμε να βρούμε πλήθος αξεσουάρ.

Στην περίπτωση που ο φίλος μας ταξιδεύει κάνοντας κατασκήνωση στη φύση, κάποιες οικονομικές ιδέες για δώρα του είδους είναι φακός ταξιδιού, φακός κινδύνου, αδιάβροχος φακός μπρελόκ, αλλά και επαναφορτιζόμενο φωτάκι USB.

Για τον hipster

Για τον φίλο μας που αγαπάει τα all time classics και το στιλ, σίγουρα μια instant κάμερα αποτελεί όνειρο. Αν -για καλή μας τύχη- έχει στην κατοχή του μια τέτοια κάμερα, μπορούμε να τον τροφοδοτήσουμε με χαρτάκια.

Ένα τρομερά ιδιαίτερο προϊόν είναι η παιχνιδομηχανή New Potato Pinball Magic, που μετατρέπει το iPhone σε παλιά κονσόλα φλίπερ. Είναι από τα καλύτερα δώρα για τους λάτρεις των arcade και των 80s.

Για το party animal

Αρέσει στον φίλο σου να διοργανώνει τα καλύτερα πάρτι; Βοήθησέ τον με το κατάλληλο δώρο που θα πάει την εμπειρία του πάρτι ακόμα πιο μπροστά, αναβαθμίζοντας ή ενισχύοντας τον εξοπλισμό του.

Η κυριότερη συσκευή για ένα πάρτι είναι τα ηχεία. Μπορούμε να βρούμε αξιόλογα ηχεία χαμηλού κόστους, όπως το φορητό ηχείο της Fresh ‘n' Rebel ή της JBL, με τιμή λιγότερο από 30€.

Άκρως σημαντικά είναι και τα κρυφά φώτα. Στην αγορά υπάρχει πλήθος από ταινίες LED χαμηλού κόστους για να προμηθευτούμε σε διάφορα μήκη. Αν διαθέτουμε υψηλότερο budget, υπάρχει η λύση του πολύχρωμου λαμπτήρα LED.

Αν ψάχνουμε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό και ασυνήθιστο που θα εκτοξεύσει τις βραδιές με την παρέα, το τέλειο δώρο για τον διοργανωτή της βραδιάς είναι μια μηχανή pop corn. Η τιμή ανέρχεται στα 26€.

Για τον ζωγράφο και τον συγγραφέα

Το πρώτο και κύριο εργαλείο που χρειάζεται ένας ζωγράφος ή ένας συγγραφέας είναι ένα στυλό. Φυσικά, ένα στυλό είναι πολύ “βιαστικό” δώρο. Όχι όμως η γραφίδα Napkin κόστους 36,99€.

Με μια πρώτη ματιά, το περίεργο αυτό στυλό σίγουρα δεν νοείται να αξίζει τόσα πολλά. Αυτό όμως που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, είναι η ειδική τεχνολογία, χάρις στην οποία το στυλό αυτό δεν χρειάζεται μελάνι και θα γράφει αιώνια.

Με λιγότερα χρήματα μπορούμε να επιλέξουμε ως δώρο τον εκτυπωτή Canon PIXMA MG2550S. Κοστίζει μόνο 33,80€ και θα εξυπηρετήσει τον καλλιτέχνη για τον οποίο προορίζεται στο να εκτυπώσει την δημιουργία του.

Για αυτόν που δεν ξεκολλάει από το smartphone

Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως, εκτός από τις φωτογραφικές μηχανές, οι φακοί μπορούν να έρθουν και σε μέγεθος για iPhone 4/4S. Ο φακός αυτός κοστίζει μόνο 6,99€ τιμή web.

Μια ασφαλής επιλογή για τον λάτρη των selfies είναι, φυσικά, το selfie stick με τιμή 13,99€. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με μια συμβατή θήκη για το κινητό, ή μια γραφίδα αφής ιδιαίτερου design.

Και μην ξεχνάμε την πιο σίγουρη επιλογή της SD κάρτας, που ποτέ δεν πρόκειται να πάει χαμένη, ακόμα κι αν στην αρχή δεν είναι απαραίτητη. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όποιον βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες. Βέβαια πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το κινητό του παραλήπτη παίρνει εξωτερική κάρτα SD.

Για τον νέο φοιτητή

Οι καλύτερες ιδέες για δώρα για τους νέους φοιτητές είναι σίγουρα οι οικιακές συσκευές. Στα όρια ενός χαμηλού budget μπορούμε να βρούμε βραστήρα, τοστιέρα, μέχρι και εστία μαγειρέματος, αν δεν έχει προμηθευτεί ακόμα.

Τέλος, αν ο φίλος μας ασχολείται με το smart living, κάποιες έξυπνες οικιακές συσκευές που δεν κοστίζουν πολύ είναι ένα έξυπνο φωτιστικό, ένα ασύρματο χειριστήριο συναγερμού για συναγερμό iHealth, καθώς και ένα ψηφιακό ξυπνητήρι.

Για το μικρό αδερφάκι

Συνδυάζοντας το παιχνίδι, την τεχνολογία, και τη γνώση, βγήκε στην αγορά το Robot Moonwalker, που κοστίζει μόνο 14,99€. Αναπτύσσει την μαθηματική σκέψη του παιδιού, βοηθάει την κοινωνική άνεση, και προσφέρει διασκέδαση.

Για μεγαλύτερες ηλικίες, ένα δώρο που θα λατρέψει ο μικρός μας φίλος είναι ένα απλό drone στα 30€ ή ένα μίνι drone στα 24,99€. Τα τηλεκατευθυνόμενα υπήρξαν πάντα από τις αγαπημένες ιδέες για δώρα παιδιών.

Δείτε πάντως και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει ένα εξαιρετικά πρωτότυπο ρομπότ με συναρπαστικά μαθήματα ρομποτικής.

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Με Ρομπότ Για Παιδιά

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό, ωστόσο, κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα. Ολοένα περισσότεροι νέοι γονείς επιθυμούν την ενασχόληση των παιδιών τους με…

Ιδέες για δώρα κατάλληλες για όλους

Αν δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία να κατατάξουμε τον φίλο ή τον συγγενή μας, μπορούμε πάντα να διαλέξουμε ένα ουδέτερο δώρο, από αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ευρέως, όπως κούπες, μπρελόκ, και σημειωματάρια.

Ιδέες Για Δώρα Χαμηλού Κόστους Τελευταίας Στιγμής

Εσύ πρόλαβες να πάρεις δώρα;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αμέτρητες ιδέες για δώρα που μπορούμε να βρούμε στο διαδίκτυο.

Αν οι ιδέες για δώρα τελευταίας στιγμής σας βοήθησαν, ή αν έχετε να προτείνετε κι άλλες έξυπνες λύσεις, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps