Home » Hardware » Reviews » Evnia: Μια Ελληνική Λέξη Είναι Η Νέα Σειρά Gaming Οθονών & Αξεσουάρ Της Philips
FEATURED Evnia Μια Ελληνική Λέξη Είναι Η Νέα Σειρά Οθονών Και Αξεσουάρ Philips Για Το Gaming 3αα

Evnia: Μια Ελληνική Λέξη Είναι Η Νέα Σειρά Gaming Οθονών & Αξεσουάρ Της Philips

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών έχει προχωρήσει πολύ. Από το απλό, δισδιάστατο ντεμπούτο τους στις δεκαετίες του 1970 και 1980, το gaming ακολούθησε την ταχεία εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας, και προσφέρει πλέον καθηλωτική εμπειρία και εντυπωσιακές δυνατότητες. Βρεθήκαμε στο εθνικό στάδιο της Γαλλίας Stade de France, όπου η Philips παρουσίασε το πρώτο της διεθνές Press event για την κυκλοφορία των νέων gaming monitor της σειράς Evnia.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Εύνοια: One voice for all

Η νέα σειρά με τις εντυπωσιακές gaming οθόνες και περιφερειακά της Philips, είναι εμπνευσμένη από την Εύνοια, την αρχαία ελληνική λέξη που φυσικά όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει, καθώς τη χρησιμοποιούμε ευρέως και σήμερα.

Η ανάγκη για μια φιλόξενη κοινότητα απαιτούσε μια επωνυμία που θα μπορούσε να αγκαλιάσει όλους τους gamers, κάνοντάς τους να νιώθουν πραγματικά μέρος της ομάδας. Αυτό, ομολογουμένως είναι κάτι που το αισθανθήκαμε και εμείς από την πρώτη στιγμή που παρευρεθήκαμε στο event της Philips.

Η Philips Monitors πιστεύει ότι η χαρά του παιχνιδιού πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Ο στόχος της εταιρείας με την Evnia είναι να παρέχει στους σημερινούς gamers, είτε πρόκειται για προχωρημένους, είτε για αρχάριους, τις οθόνες και τα αξεσουάρ που χρειάζονται για να απολαμβάνουν κάθε είδους παιχνίδι.

Έτσι, η Evnia, πιστή στο όνομα, ενθαρρύνει τους παίκτες να αφήσουν τις αισθήσεις τους ελεύθερες να έχουν τον πρώτο λόγο, και να επανασυνδεθούν με τον αρχικό σκοπό του παιχνιδιού, αφήνοντας πίσω το γνωστό στερεότυπο gaming.

Η νέα σειρά Evnia δίνει προτεραιότητα στα συναισθηματικά οφέλη καθώς και στα τεχνικά πλεονεκτήματα. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός των οθονών αλλά και τα Ambiglow lights ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον, αποτελώντας μια τέλεια προσθήκη στην επίπλωση του χώρου μας.

Πρώτο διαθέσιμο μοντέλο: Philips Evnia 34M2C7600MV

Ξεκινώντας από τη μοναδική της σχεδίαση, η Philips Evnia 34M2C7600MV διαφοροποιείται από το πλήθος των μοντέλων που βασίζονται μόνο στις προδιαγραφές, επαναφέροντας τη χαρά και τη διασκέδαση του παιχνιδιού, διατηρώντας τα συναισθηματικά οφέλη στο επίκεντρο.

Η καμπύλη οθόνη της Philips είναι το πρώτο μοντέλο Evnia που κυκλοφόρησε, και εξασφαλίζει μια σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία με ανάλυση UltraWide Quad HD 3440×1440 και HDR 1400.

Ο οπίσθιος φωτισμός mini-LED της οθόνης με 1.152 ζώνες επιτρέπει βελτιωμένο έλεγχο της αντίθεσης για πιο βαθιά μαύρα και πιο φωτεινά λευκά.

Επιπλέον, το φωτοστέφανο που δημιουργεί ο περιφερειακός φωτισμός του καινοτόμου Ambiglow της Philips, προσθέτει μια νέα οπτική εμπειρία την ώρα του παιχνιδιού.

Ο ρυθμός ανανέωσης 165Hz, η εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση (input lag) και το Adaptive-Sync, διασφαλίζουν την πιο ομαλή και ζωντανή απεικόνιση, ακόμη και στα γεμάτα δράση παιχνίδια.

Η άνεση αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τις οθόνες Philips και η σειρά Evnia δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τούτου λεχθέντος, η Philips Evnia 34M2C7600MV προσφέρει μεγάλη ευελιξία με πλήρη συνδεσιμότητα θυρών USB-C, HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, καθώς και ρυθμιζόμενη βάση.

Η νέα σειρά οθονών, εκτός από την εντυπωσιακή Philips Evnia 34M2C7600MV, θα απαρτίζεται σύντομα και από άλλα εξελιγμένα μοντέλα με νέες τεχνολογίες αιχμής, όπως τα ακόλουθα:

  • 42M2N8900 (επίπεδη οθόνη OLED 42″
  • 34M2C8600 (καμπύλη οθόνη QD OLED 34″)
  • 27M2C5500W (καμπύλη οθόνη 27″ VA)

Η σειρά θα συνοδεύεται και από καινοτόμα και κομψά αξεσουάρ: Δύο πληκτρολόγια (SPK8508 και SPK8708), δύο ποντίκια (SPK9508 και SPK9708), δύο ακουστικά (TAG5208 και TAG7208), και ένα mouse pad (SPL7508).

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η Philips Evnia 34M2C7600MV θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τον Δεκέμβριο στην τιμή των €2.069.

Οι Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600, και 27M2C5500W θα είναι διαθέσιμες στα μέσα Ιανουαρίου 2023. Οι τιμές θα κυμαίνονται στα €1.959, €1.849, και €579 αντίστοιχα. Όλα τα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2023 και μετά.

Ποια είναι η γνώμη σας για την Envia;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps