Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Curved AIO PC 23.8''FHD 4GB DDR4 128GB SSD, Χωρίς Τελωνείο €333.29

Curved AIO PC 23.8”FHD 4GB DDR4 128GB SSD, Χωρίς Τελωνείο €333.29

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί από εμάς θα θέλαμε ένα αξιοπρεπές και κομψό PC που να είναι αόρατο χωρίς κουτί και όγκο, με όλα τα υποσυστήματα ενσωματωμένα στην οθόνη. Δείτε την νέα γενιά των κινέζικων AIO PC και το Onda C270 με πολύ λεπτή καμπύλη οθόνη 23,8’’ FHD, 4GB DDR4 μνήμη που δέχεται επέκταση, 120GB SSD, 2 USB 3.0 + 4 USB 2.0, με πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία, σε πολύ φιλική τιμή και με Priority αποστολή χωρίς κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το Curved AIO PC

Πολλοί από εμάς ενδέχεται να θέλουμε ένα νέο υπολογιστή στο γραφείο που να συνδυάζει αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά για να κάνουμε άνετα όλες τις εργασίες μας στο ίντερνετ και το Office, μαζί με κομψή οθόνη και λεπτή σχεδίαση χωρίς κουτί, αλλά και με ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων.

Αν μη τι άλλο θα θέλαμε να εντυπωσιάσουμε με την καμπύλη οθόνη και το αόρατο PC, είτε τους πελάτες στην υποδοχή, είτε τους καλεσμένους των επαγγελματικών ραντεβού στο γραφείο μας.

Επιπλέον και στο σπίτι ενδέχεται να χρειαζόμαστε εξοικονόμηση χώρου χωρίς πολλά καλώδια, κουτί και έξτρα όγκο.

Αν προσθέσουμε και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, παρότι συνοδεύεται στην συσκευασία από ενσύρματα, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουμε την απόλυτη ελευθερία και μία διαφορετική εμπειρία με ένα αόρατο επιτραπέζιο υπολογιστή-οθόνη που ζυγίζει μόλις τρία κιλά, και που έχει πολύ θετικές κριτικές στο κατάστημα από επιβεβαιωμένους αγοραστές.

Πόσο θα κόστιζε ο ίδιος υπολογιστής σε ξεχωριστά κομμάτια?

Από καθαρή περιέργεια και μόνο, είπαμε να ερευνήσουμε πόσο θα μας κόστιζε αν αγοράζαμε από το E-shop την οθόνη και το hardware και συναρμολογούσαμε εμείς ένα PC με παρόμοιες προδιαγραφές, ή μας το συναρμολογούσαν δωρεάν οι τεχνικοί του E-shop.

Διαμέσου του ελληνικού καταστήματος μπορούμε άμεσα να γνωρίζουμε κατά προσέγγιση τις τιμές του hardware που απαρτίζει το κινέζικο AIO PC.

Τα υποσυστήματα είναι προφανές ότι δεν είναι τα ίδια, ωστόσο, έχουν σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές με το Onda C270. Επιλέξαμε τα κατώτερα αυτής της κατηγορίας που θα βρούμε στο e-shop, σε ότι αφορά το κόστος.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Με άλλα λόγια, ο AIO υπολογιστής με την καμπύλη οθόνη χωρίς όγκο, θα μας κοστίσει περίπου 107 ευρώ λιγότερα απ' ότι ο υπολογιστής με κουτί σε κομμάτια.

Διπλάσιο κόστος στην ελληνική αγορά

Ωστόσο, η διαφορά μεγαλώνει δραματικά αν τον συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα AIO PC της ίδιας κατηγορίας στην ελληνική αγορά, που δεν έχουν βέβαια και την καμπύλη οθόνη 23.8”.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Curved Onda C270 23.8”

Το κινέζικο AIO PC διακρίνεται για τα όλα σε μια λεπτή καμπύλη οθόνη 23,8 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080, που το βάρος της συνολικά ανέρχεται στα τρία μόλις κιλά.

Το Curved Onda C270 23.8” διαθέτει τον 7ης γενιάς επεξεργαστή Intel Celeron 3865U Dual Core 1.8GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 2MB Cache.

Η συσκευή διαθέτει καλή μνήμη RAM DDR4 στα 4GB που δέχεται αναβάθμιση και επέκταση έως 32GB. O αποθηκευτικός είναι SSD στα 120GB.

Έρχεται με Free Dos που σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταστήσουμε τα Windows 10. Το AIO PC έχει έξη θύρες USB (2 x USB 3.0 + 4 x USB 2.0), αλλά και όλες τις απαραίτητες λοιπές θύρες.

Η τιμή του Curved Onda C270 23.8” All-in-one θα βρίσκεται για πολύ περιορισμένα κομμάτια στα €333.29. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Συνοδεύεται από πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €15.71 Το AIO PC θα έρθει στο σπίτι ή το γραφείο μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: Καμπύλη 23.8 ιντσών 16:9 LED
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Διπύρηνος επεξεργαστής 7ης γενιάς Intel Celeron Processor 3865U
  • Caching: 2MB
  • Κάρτα γραφικών: Ενσωματωμένη Intel HD Graphics 610
  • RAM: 4GB DDR4 RAM, έως και 32GB
  • 120GB SSD αποθηκευτικός M-SATA
  • Υποδοχές: 2 x USB 3.0 + 4 x USB 2.0
  • Micro HDMI: Ναι
  • Υποδοχή VGA: Ναι
  • Υποδοχή RJ45: Ναι
  • DC Jack: Ναι
  • Υποδοχή ήχου: Ναι
  • Λειτουργικό σύστημα: Free Dos
  • LAN Card: Ναι
  • Ενσωματωμένο ηχείο διπλού καναλιού
  • Χρώμα: Ασημί
  • Βάρος προϊόντος: 3.050 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 5.373 kg
  • Διαστάσεις: 54.00 x 31.30 x 4.03 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το AIO PC, πληκτρολόγιο, ποντίκι, τροφοδοτικό, καλώδια και πακέτο εξαρτημάτων

Σας άρεσε το κινέζικο Curved AIO PC?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη προσφορά από το GearBest, σε ένα πολύ βολικό κινέζικο ΑIO PC με καμπύλη οθόνη.

Αν έχετε αγοράσει υπολογιστές All-in-one από την Κίνα, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps