Home » Smartphones-Tablets » Νέο Πανίσχυρο 6.0''2Κ LTPS 6GB/64GB Helio Octa, €195.57

Νέο Πανίσχυρο 6.0”2Κ LTPS 6GB/64GB Helio Octa, €195.57

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Χριστουγεννιάτικο σιρκουΐ των πανίσχυρων χαρακτηριστικών στα νέα Infinity Screen κινητά της κινεζικής αγοράς δεν λέει να πιάσει “ταβάνι”. Δείτε το νέο “Τούμπανο” Oukitel MIX 2, με ωραίο Bezel-less σχεδιασμό και premium κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί, οθόνη LTPS 6.0” 2160 x 1080p, Helio P25 Octa 2.39GHz, 6GB RAM, τρεις μεγάλες κάμερες με φλας μπρος-πίσω, και Android 7.0, σε μία ειδική προσφορά ελαχίστων ημερών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Oukitel

Η Oukitel είναι κινέζικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό έξυπνων φορητών συσκευών. To όνομα της υποδηλώνει το “U & I is OK life”, και είναι το σλόγκαν της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην εταιρεία.

Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, στην έναρξη της εποχής των smartphone το 2007. Ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με έμφαση στο νεανικό κοινό, και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Γιατί να αποκτήσω το νέο phablet

Το 4G/LTE κινητό διαθέτει πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά συγκρίσιμα με smartphones που κοστίζουν πολύ ακριβότερα, και συν τοις άλλοις δεν έχουν τέτοιο ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Και οι κινέζικες ναυαρχίδες της Xiaomi και OnePlus με παρόμοια περίπου τεχνικά χαρακτηριστικά κοστίζουν αρκετά παραπάνω και από τα διπλάσια.

Το Oukitel έχει μεγάλη και ιδιαίτερη οθόνη 18:9 και υψηλότατη ανάλυση 2K και aspect ratio. Οι LTPS LCD οθόνες έχουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο ελεγχόμενες θερμοκρασίες από τις IPS LCD, και ξεχωρίζουν για τα ακόμη πιο φυσικά τους χρώματα.

Επιπλέον το κινητό διακρίνεται και από τον ομολογουμένως καλαίσθητο σχεδιασμό και εμφάνιση, που συνοδεύεται από προσεγμένη και premium κατασκευή από γυαλί και μέταλλο.

Αναμφίβολα όλα τα προηγούμενα μαζί με τα 6GB μνήμης, τα 64GB αποθηκευτικού, και τον ισχυρό επεξεργαστή και ιδίως η τιμή κάτω από 200 ευρώ, το καθιστούν πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το Oukitel MIX 2

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το νέο κινέζικο All Screen phablet δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Πρόκειται για προϊόν που θα έχει αυτή την φιλική τιμή έως ότου λήξει η περιορισμένη προσφορά του Gearbest. Κατόπιν θα έχει αρκετά ακριβότερη τιμή στο διεθνές κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά της Oukitel

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Oukitel είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Oukitel MIX 2

Το νέο κινέζικο κινητό διακρίνεται για την premium κατασκευή και τον εξαιρετικό σχεδιασμό, αλλά και για την μεγάλη φωτεινή οθόνη 6,0 ιντσών δέκα σημείων, με ανάλυση 2160 x 1080 και αναλογία 18:9.

Η συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio P25 Octa Core στα 2.39GHz με την ισχυρή GPU Mali T880. Διαθέτει στην πλάτη ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, και η κυρτή unibody σχεδίαση προσφέρει ομαλό και εργονομικό σχήμα λαβής.

Έχει μνήμη στα 6GB RAM και 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM. Τo 4G LTE κινέζικο κινητό διαθέτει και την περίφημη μπάντα B20 800MHz. Επιπλέον έχει GPS, A-GPS.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως όλες τις δυνατότητες του νεότερου λειτουργικού με εξελληνισμένο περιβάλλον. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 4080mAh.

Έχει τρεις κάμερες, δυο πίσω με 16.0MP + 0.3MP (SW 21.0MP + 2.0MP), με διάφραγμα f/2.0 και αισθητήρες της Samsung, και στα 8.0ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει δυο φλας, ένα μπροστά, και ένα πίσω.

Η φιλική τιμή του του Oukitel MIX 2 ανέρχεται στα €195.57. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. Την ώρα πού γράφαμε το άρθρο δεν υπήρχε η επιλογή για Priority αποστολή.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 6.0 ίντσες Capacitive 10 σημείων
  • Ανάλυση οθόνης: 2160 x 1080 με αναλογία 18:9
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Helio P25 Octa Core 2.39GHz
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 6GB
  • 64GB αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM – Dual Standby)
  • 3 κάμερες: Μπροστινή κάμερα 8.0MP ( SW 13.0MP )και πίσω κάμερες 16.0MP + 0.3MP (SW 21.0MP + 2.0MP), με δυο φλας μπρος -πίσω
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 4080mAh μη αποσπώμενη
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • GPS, A-GPS
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GSM, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz
  • Αισθητήρες: Δακτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, αισθητήρας βαρύτητας, γυροσκόπιο, αισθητήρας εγγύτητας, γεωμαγνητικός αισθητήρας
  • Διαστάσεις: 15.78 x 7.50 x 0.88 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,233 kg
  • Χρώμα: Μαύρο ή Μπλε. Το ασημένιο θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου έτους
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, θήκη, καλώδιο usb, βελόνα εξαγωγής SIM, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το Oukitel MIX 2?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο All Screen phablet της κινέζικης Oukitel.

Η ωραία εμφάνιση και τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά του κινέζικου κινητού, καλύπτουν με το παραπάνω όλες τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε 400 και 500 ευρώ..

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps