Home » Smartphones-Tablets » Νέο TV Box 4K Cortex-A7 H.265 2GB/16GB, Micro SD, €19.55

Νέο TV Box 4K Cortex-A7 H.265 2GB/16GB, Micro SD, €19.55

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις του GearBest δεν σταματούν ποτέ, και σε συνδυασμό με την Cyber Monday το διεθνές e-shop φέρνει μια πολύ καλή προσφορά σε συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε το δυνατό και πολύ οικονομικό TV Box Tanix TX2-R2 με τηλεχειριστήριο, καλή μνήμη και τον Cortex-A7, με Android 6.0 και υποστήριξη micro SD, Miracast, Airplay και DLNA, σε ιδιαίτερα φιλική τιμή για ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το οικονομικό TV Box

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να έχουμε ένα πανίσχυρο και ακριβότερο TV Box για να απολαύσουμε το θέαμα στο σαλόνι μας.

Το Tanix TX2 έχει αξιοπρεπέστατες μνήμες και επεξεργαστή, που είναι υπεραρκετά για να μετατρέψουμε την τηλεόραση σε μια γιγαντιαία οθόνη με ίντερνετ και να χαθούμε στον κόσμο του YouTube από τον καναπέ.

Το κινέζικο TV Box συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά, με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης από τις απαγορευμένες εφαρμογές στο Android, και όλα τα τα ματς του Champions League, και όχι μόνο.

Είναι σχετικά δύσκολο να βρούμε TV Box σε τόσο χαμηλή τιμή, και αυτό το καθιστά αναμφίβολα ως μια καλή ευκαιρία για αυτή την κατηγορία των συσκευών, που μετατρέπει την τηλεόραση μας σε έξυπνο κέντρο ψυχαγωγίας.

Πως μπορώ να αγοράσω το TX2 – R2

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Πρόκειται για νέο προϊόν και αν ποτέ έρθει στην ελληνική το πιο πιθανό είναι να μας κοστίσει πολύ πιο πάνω και από την διπλάσια τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Tanix TX2 – R2

Το νέο M8S PRO είναι ένα από τα οικονομικότερα TV Box της κινέζικης αγοράς, που ωστόσο έχει καλές δυνατότητες, αν θέλουμε να μετατρέψουμε την TV σε ένα Android σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει όπως είδαμε καλή μνήμη στα 2GΒ και αξιοπρεπή αποθηκευτικό στα 16GB. Η συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A7,RK3229 στα 1.5GHz με την penta-core GPU Mali-400, και μπορεί να παίξει και παιχνίδια.

Τρέχει το Android 6.0 Marshmallow και έχει δυο θύρες USB 2.0. Επιπλέον έχει και όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD με την υποδοχή που διαθέτει, και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV ή στο PC, και μετά στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι.

Επιπλέον μπορούμε και να αναπαράγουμε απευθείας στην TV τις φωτογραφίες και τα πολυμέσα που έχουμε στο κινητό μας, όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο οδηγό, χάρη στην υποστήριξη των Miracast και Dlna του TV Box.

Το TV Box διαθέτει Bluetooth, υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Η τιμή του TX2 – R2 θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα €19.55. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή του πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

Bfriday257

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής ARM Cortex-A7,RK3229 στα 1.5GHz
  • GPU: Mali-400
  • RAM: 2GB DDR3
  • Αποθηκευτικός: 16GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Αποκωδικοποίηση βίντεο: AVS,H.264/AVC, H.265/AVC, HD AVC/VC-1, HD MPEG1/2/4, RealVideo8/9/10, Xvid/DivX3/4/5/6
  • Άλλες λειτουργίες: DLNA, Airplay, Miracast,
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB 2.0
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0
  • Διαστάσεις: 10.50 x 10.50 x 1.00 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 123 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το νέο κινέζικο TV Box?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο ιδιαίτερα οικονομικό και προσιτό για όλους TV Box Tanix TX2 – R2.

Αν έχετε αγοράσει κινέζικα TV Box μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps