Home » Smartphones-Tablets » Premium FullVision 5.7'' 3GB/32GB Android 7.0, Χωρίς Τελωνείο €85.45

Premium FullVision 5.7” 3GB/32GB Android 7.0, Χωρίς Τελωνείο €85.45

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα κινέζικα κινητά έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, παρέχοντας προηγμένα χαρακτηριστικά και σχεδιασμό σε τιμές που αντέχει κάθε πορτοφόλι. Δείτε την προσφορά του GearBest στο νέο μεταλλικό Bezel-less Pure 1 4G με Android Nougat και 3GB μνήμη, οθόνη IPS 5,7” 18:9 μαζί με τέσσερις κάμερες SONY, Fingerprint και έξυπνες χειρονομίες στην οθόνη, σε προσιτή τιμή και χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου, για ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το κινέζικο phablet

Το Pure 1 έχει μεγάλη και φωτεινή οθόνη 5.7 ιντσών, μεταλλική κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό χωρίς να είναι πλατύ, και σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος αγοράς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Επιπλέον το Android 7.0.η καλή μνήμη και αποθηκευτικός χώρος μαζί με τις τέσσερις κάμερες της SONY με SLR, και την δυνατότητα των έξυπνων χειρονομιών που ενεργοποιούν διάφορες λειτουργίες, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το Pure 1

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο LTE μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

M-HORSE Pure 1 4G

Το Pure 1 διακρίνεται για την πολύ προσιτή τιμή και έχει μεγάλη και φωτεινή IPS οθόνη 5,7 ιντσών, με ανάλυση στα 1440 x 720 pixels, και Screen-to body-ratio στα 86%.

Η LTE 4G συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, MTK6737 στα 1.3GHz. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Έχει μνήμη RAM στα 3GB και 32GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro + nano SIM.

Το κινέζικο phablet έχει τέσσερις κάμερες, 8.0MP + 2.0MP οι οπίσθιες , και 5.0MP + 2.0MP oi μπροστινές.

Σύμφωνα με την εταιρεία όλοι οι φακοί μπροστά και πίσω είναι της SONY, έχουν προηγμένες δυνατότητες, και παίρνουν καλύτερες φωτογραφίες και Selfie από άλλες που έχουν μεγαλύτερους φακούς.

Η συσκευή διαθέτει την πρωτότυπη λειτουργία των χειρονομιών πάνω στην οθόνη, από αρχικά γράμματα, για την γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών., αλλά και για στιγμιότυπα οθόνης.

Το οικονομικό phablet τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google. Έχει μπαταρία με χωρητικότητα στα 4380mAh.

Το Pure 1 4G θα κοστίζει €85.45 για ελάχιστες ημέρες. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Συνοδεύεται από μια θήκη πλάτης. Διατίθεται στην ίδια τιμή σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, μπλε, ασημένιο και πλατίνα.

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €23.44, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.7 ίντσες Full Vision Display
  • Ανάλυση οθόνης: 1440 x 720
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Mediatek, MTK6737 Quad Core στα 1.3GHz
  • RAM: 3GB
  • 32GB αποθηκευτικός χώρος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano + micro SIM (Dual SIM,Dual Standby)
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • 4 κάμερες 8.0MP + 2.0MP πίσω με φλας, και 5.0MP + 2.0MP μπροστά
  • LED ειδοποίησης: Ναι
  • Έκδοση Bluetooth: V5.0
  • Μπαταρία: 4380mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα:FDD-LTE, GSM, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz
  • GPS
  • Αισθητήρες: αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, αισθητήρας βαρύτητας, αισθητήρας προσέγγισης
  • Διαστάσεις: 15.30 x 7.30 x 0.90 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,204 kg
  • Χρώμα: Μαύρο, μπλε, ασημένιο και πλατίνα
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, θήκη πλάτης, βελόνα εξαγωγής SIM, εγχειρίδιο χρήσης.

Σας άρεσε το Pure 1?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο δυνατό αλλά και προσιτό κινητό M – HORSE Pure 1 4G.

Η premium κατασκευή, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του κινέζικου phablet θα καλύψουν τις περισσότερες από τις ανάγκες μας, χωρίς να απαιτηθεί να καταβάλουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps