Home » Smartphones-Tablets » Original Xiaomi 3D VR Για Όλα Τα Smartphones 4.7''- 5.7'', €15.45

Original Xiaomi 3D VR Για Όλα Τα Smartphones 4.7”- 5.7”, €15.45

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η αγορά της εικονικής πραγματικότητας σε οικιακό επίπεδο είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο στη χώρα μας. Όμως, κυκλοφορούν πάμπολλα δωρεάν VR παιχνίδια και εφαρμογές, που μας περιμένουν να τα κατεβάσουμε στο κινητό για να ζήσουμε μια τρισδιάστατη καθηλωτική εμπειρία όπου και αν βρισκόμαστε. Δείτε τα νέα αυθεντικά Xiaomi PLAY2 3D VR σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

Μέσα σε 5 χρόνια η Xiaomi είχε εντυπωσιακή ανάπτυξη, επεκτείνοντας την παρουσία της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει γίνει παγκόσμιο brand και το 2014 έκανε το πρώτο της ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 61 εκατομμύρια ετήσιες πωλήσεις σε κινητές συσκευές.

Το λογότυπο της εταιρείας είναι το “ΜΙ” που σημαίνει “Mobile Internet”. Έχει επίσης και άλλες έννοιες, όπως το “Mission Impossible”, επειδή η Xiaomi αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις, που φαινόταν αδύνατο να υλοποιηθούν τον πρώτο καιρό λειτουργίας της.

Γιατί να αποκτήσω την μάσκα VR 3D της Xiaomi

Η εικονική πραγματικότητα αναμφίβολα μας βάζει σε ένα εξωπραγματικό τρισδιάστατο περιβάλλον, και μας βγάζει από τα τετριμμένα.

Το κόστος των καλών VR γυαλιών δεν είναι μικρό, χρειάζεται να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Απαιτείται επίσης και η αγορά ενός ακριβού smartphone που να υποστηρίζει τα στάνταρντ του VR headset. Αρκετές φορές χρειάζεται να είναι αμφότερα, από την ίδια εταιρεία.

Υπάρχουν τα χάρτινα VR (cardboard) της Google αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Το Xiaomi VR 3D έχει πολύ ελαφριά κατασκευή, δεν απαιτεί πανάκριβο κινητό, και έχει όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες λειτουργίες που χρειάζονται.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα προϊόντα της Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για όλες τις συσκευές της Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Original Xiaomi PLAY2 3D VR Headset

Το Xiaomi VR 3D είναι κατασκευασμένο από Premium ύφασμα λύκρας. Αυτό είναι σημαντικό για VR headset, γιατί αν υπάρχει πλαστικό αντί για ύφασμα, με την προσθήκη του smartphone, μεγαλώνει το βάρος, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στην μύτη, και αυτό κουράζει.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το VR της Xiaomi έχει βάρος μόνο 183 γραμμάρια, και σε αυτόν το τομέα ξεπερνά όλα τα ακριβά επώνυμα μοντέλα.

Το Xiaomi VR 3D είναι συμβατό με smartphones από 4,7 -έως 5,7 ίντσες. Είναι πολύ χρήσιμο που έχει διαμπερή κατασκευή στις δυο πλευρές του, γιατί έτσι θα αποφεύγεται το παρατεταμένο θόλωμα των φακών της συσκευής, από τυχόν άνοδο της θερμοκρασίας του smartphone.

Στις περιπτώσεις του συνήθους παρατεταμένου θολώματος των φακών λόγω θερμοκρασίας, η μόνη αξιόπιστη λύση είναι τα ειδικά αντιθαμπωτικά (Αnti-Fog Gel). Τα βρίσκουμε σε καταστήματα με είδη καταδύσεων.

Το Xiaomi PLAY2 3D VR έχει 93 μοίρες FOV που είναι καλή τιμή. Όσο πιο μεγάλη είναι η ανάλυση της οθόνης του κινητού μας τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία. Ιδανικό θα είναι αν έχουμε κινητό 2Κ.

Διαθέτει φακούς με αντί-ανακλαστική επίστρωση, γνωστή ως “AR coating”, η οποία μειώνει την καταπόνηση των ματιών και κάνει την θέαση πιο ελκυστική και ρεαλιστική. Έχει ασφαιρικούς φακούς (Aspherical lens) που έχουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από τους σφαιρικούς.

Στο Xiaomi VR 3D η τοποθέτηση και στήριξη του smartphone φαίνεται να γίνεται εύκολα. Αποφεύγεται έτσι η μετατόπιση του κινητού που συμβαίνει στα φθηνά και άγνωστα VR headset, όταν το κεφάλι μετακινείται συνεχώς προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το Original Xiaomi PLAY2 3D VR κοστίζει €15.45 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Χαρακτηριστικά

  • Συμβατότητα: Όλα τα smartphone με διαγώνιο οθόνης 4.7 – 5.7 ίντσες
  • Εύρος FOV: 90 – 110 μοίρες
  • Ρύθμιση IPD: Όχι
  • Υλικό: ABS, Νάιλον, PC
  • Εργονομικός σχεδιασμός και μαλακό υλικό
  • Διαστάσεις: 19.10 x 10.20 x 12.90 εκατοστά
  • Βάρος: 0.183 kg
  • Χρώμα: Γκρι
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: VR headset, ένα λουράκι κεφαλής

Σας άρεσε το Xiaomi PLAY2 3D VR?

Ενώ τα πλήρη συστήματα εικονικής πραγματικότητας, όπως Oculus Rift και HTC Vive, κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ, η νέα γενιά των κινέζικων VR 3D Glasses μας επιτρέπουν να ζήσουμε την εικονική πραγματικότητα από το κινητό μας, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε προσωπική εμπειρία με κάποια άλλη μάσκα εικονικής πραγματικότητας της κινέζικης αγοράς, γράψτε μας τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps