Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Οκτώβριος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Οκτώβριο έχουμε μία IP κάμερα η οποία μοιάζει με ρομποτάκι, γυαλιά ηλίου με ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία οστικής αγωγής, και έναν φακό με LED υπεριώδες φως. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε έναν έξυπνο φορητό προβολέα με Full HD ανάλυση, ένα φορητό ψηφιακό μικροσκόπιο, και μία ενδοσκοπική κάμερα με LED φωτισμό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

IP κάμερα η οποία μοιάζει με ρομποτάκι

Η ESCAM PT302 είναι μια εξαιρετική λύση για την ασφάλεια του σπιτιού μας. Χάρη στην 3MP ανάλυση και την υποστήριξη 1296P εικόνας, προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας και λεπτομέρειας.

Επιπλέον, υποστηρίζει ανίχνευση ανθρώπων με τεχνητή νοημοσύνη, εξασφαλίζοντας ότι θα λάβουμε ειδοποιήσεις μόνο όταν όντως ανιχνεύσει άνθρωπο, και όχι οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2023

Επιπροσθέτως, η ESCAM PT302 έχει νυχτερινή όραση IR που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε το σπίτι μας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με τη χρήση του ενσωματωμένου ηχείου και του αντίστοιχου μικροφώνου μπορούμε να επικοινωνούμε από απόσταση, με όποιον βρίσκεται μπροστά στην κάμερα.

H συγκεκριμένη IP κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματα δίκτυα 2.4G, πράγμα που την καθιστά εύκολη στην εγκατάσταση και σύνδεση. Τέλος, έχει πεδίο θέασης 355° οριζόντια και 90° κάθετα και μπορούμε να τη χειριζόμαστε με την εφαρμογή για smartphone που παρέχει η εταιρεία. Η τιμή της είναι 22,46€.

Ασύρματο ηχείο με μηχανικά πλήκτρα χειρισμού της μουσικής

Το Z6 5W είναι ένα ασύρματο ηχείο που συνδυάζει την εκπληκτική ακουστική εμπειρία με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία 5W και προσφέρει πλούσιο και βαθύ surround ήχο.

Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο, έξυπνο φωτισμό RGB, και μηχανικό πληκτρολόγιο για τον εύκολο χειρισμό της μουσικής. Επίσης, υποστηρίζει φωνητικές εντολές και πραγματοποίηση κλήσεων μέσω Bluetooth.

Τέλος, το Z6 5W έχει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 1.200mAh, είναι ελαφρύ, και μπορούμε να το αγοράσουμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 22,46€.

Γυαλιά ηλίου με ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία οστικής αγωγής

Τα εικονιζόμενα γυαλιά ηλίου διαθέτουν ακουστικά με τεχνολογία οστικής αγωγής και προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία ακρόασης. Υποστηρίζουν Bluetooth 5.0 το οποίο παρέχει μία σταθερή ασύρματη σύνδεση και υψηλής ποιότητας ήχο.

Η τεχνολογία οστικής αγωγής επιτρέπει στον ήχο να μεταδίδεται μέσω των οστών του κρανίου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι μπορούμε να ακούμε όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον γύρω μας.

Επιπλέον, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω Bluetooth. Τέλος, είναι αδιάβροχα, έχουν ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 120mAh, και ως γυαλιά ηλίου παρέχουν προστασία UVA και UVB. Η τιμή τους στο Banggood είναι 26,13€.

Θερμόμετρο με δυνατότητα μέτρησης της υγρασίας στον χώρο

Το Moes Round είναι μία έξυπνη λύση για τον έλεγχο του κλίματος στο σπίτι, καθώς μετρά τη θερμοκρασία και την υγρασία στον περιβάλλοντα χώρο. Διαθέτει LCD οθόνη στην οποία προβάλλει τα δεδομένα των μετρήσεων που πραγματοποιεί.

Επιπλέον, είναι συμβατό με ZigBee, με αποτέλεσμα να μπορούμε να το συνδέσουμε με πλήθος συμβατών έξυπνων Hub και άλλων συσκευών. Επίσης, μπορούμε να ελέγχουμε τη θερμοκρασία και την υγρασία μέσω της εφαρμογής για smartphone που προσφέρει η εταιρεία. Η τιμή του είναι 14,97€.

Φακός με LED υπεριώδες φως

Ο φακός που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα διαθέτει 51 LED τα οποία παράγουν υπεριώδες φως και επιτρέπουν τον εντοπισμό στοιχείων που είναι αόρατα με γυμνό μάτι.

Έχει μήκος κύματος 395nm και προσφέρει ισχυρό φως υπεριώδους ακτινοβολίας που μπορεί να αναδείξει αόρατες ουσίες όπως τα ούρα ζώων σε χαλιά και υφάσματα.

Πρόκειται για έναν φακό ο οποίος είναι ιδανικός για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, κυνηγούς θησαυρού, ή ακόμα και για επαγγελματίες καθαρισμού που ψάχνουν να εντοπίσουν λεκέδες και υπολείμματα. Θα τον βρούμε στο Banggood στα 9,35€.

Έξυπνος φορητός προβολέας με Full HD ανάλυση

Ο προβολέας BlitzWolf BW-V5Max LED είναι μια εξαιρετική λύση για το σπίτι, το γραφείο, και άλλους χώρους. Τρέχει Android 9.0, έχει αυτόματη εστίαση, και προσφέρει φυσική ανάλυση 1080P και φωτεινότητα 9000 Lumens για κρυστάλλινη εικόνα.

Χάρη στην Keystone διόρθωση έξι διαστάσεων, η προβολή του περιεχομένου είναι πάντα ορθή, χωρίς παραμορφώσεις. Επιπλέον, μπορούμε να συνδέσουμε τον προβολέα μέσω Bluetooth 5.0 και WiFi 6 με διάφορες συσκευές, ώστε να προβάλουμε στον τοίχο το περιεχόμενο που βλέπουμε στην οθόνη τους.

Επίσης, διαθέτει θύρες HDMI, USB, AV, για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, ενώ είναι συμβατός με TV stick, smartphone, και πολλά άλλα. Τέλος, διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία. Μπορούμε να το αποκτήσουμε στην τιμή των 131,05€.

Φορητό ψηφιακό μικροσκόπιο με 1000x δυνατότητα μεγέθυνσης

Το εικονιζόμενο ψηφιακό τηλεσκόπιο αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για επιστημονικές εξερευνήσεις και όχι μόνο. Μπορούμε να το συνδέσουμε ασύρματα μέσω WiFi με πλήθος συσκευών, για την προβολή του αντικειμένου που εξετάζουμε στην οθόνη τους.

Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα μεγέθυνσης έως 1000 φορές, ώστε να μπορούμε να δούμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια με εντυπωσιακή ευκρίνεια. Διαθέτει 8 LED και ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία προσφέρει μεγάλη αυτονομία. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 33,69€.

Ενδοσκοπική κάμερα με LED φωτισμό

Το AN100 Endoscope Camera είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο επιθεώρησης που επιτρέπει να εξερευνήσουμε δυσπρόσιτες περιοχές. Είναι εξοπλισμένο με φακό διαμέτρου 14mm, ο οποίος προσφέρει υψηλής ανάλυσης εικόνα.

Επιπλέον, η ενδοσκοπική κάμερα είναι συμβατή με smartphone και PC, ενώ μπορούμε να τη συνδέσουμε σε αυτές τις συσκευές μέσω micro USB ή USB Type-C.

Τέλος, έχει λάβει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη και διαθέτει LED φωτισμό. Η τιμή της AN100 Endoscope Camera είναι 17,78€.

Εκκινητής αυτοκινήτου που λειτουργεί ως τρόμπα, φακός, και power bank

Το BlitzWolf Car Jump Starter είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που παρέχει αξιόπιστη εκκίνηση σε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα. Επιπλέον, εκτός από εκκινητής οχημάτων, λειτουργεί ως τρόμπα, ψηφιακό πιεσόμετρο ελαστικών, power bank, και φακός.

Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη συσκευή ως προειδοποιητική λυχνία ή λάμπα. Τέλος, το BlitzWolf Car Jump Starter είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με 12.000mAh, 16.000mAh, ή 20.000mAh μπαταρία. Η μεγαλύτερη έκδοση στοιχίζει 91,73€ και η μικρότερη 80,50€, ενώ η τιμή της μεσαίας έκδοσης είναι 89,86€.

Ρομπότ καθαρισμού παραθύρων και τζαμιών

Το Liectroux YW-509 Robot Window Cleaner είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον καθαρισμό των παραθύρων και των τζαμιών, ειδικά σε ψηλά κτίρια ή δύσκολα προσβάσιμα σημεία.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2023

Διαθέτει αυτόματο διπλής όψης ψεκασμό νερού για τον καθαρισμό και των δύο πλευρών του παραθύρου, εξασφαλίζοντας λάμψη χωρίς σημάδια. Επιπλέον, λαμβάνει οδηγίες μέσω φωνητικών εντολών.

Επίσης, είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες ανίχνευσης ακμών, οι οποίοι διασφαλίζουν τον τέλειο καθαρισμό του παραθύρου. Τέλος, οι ειδικά σχεδιασμένες βεντούζες εξασφαλίζουν ότι το Liectroux YW-509 Robot Window Cleaner δεν θα πέσει από το τζάμι. Η τιμή του είναι 143,22€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Οκτωβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps