Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » 77% Έκπτωση για Απόλυτη Ανωνυμία και Ταχύτητα με το NordVPN

77% Έκπτωση για Απόλυτη Ανωνυμία και Ταχύτητα με το NordVPN

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η χρήση VPN αυξάνει κατακόρυφα την ασφάλεια πλοήγησης στο ίντερνετ. Ενώ υπάρχουν τα δωρεάν VPN, έχουμε δει ότι έχουν περιορισμούς στην ταχύτητα, τον όγκο των δεδομένων, και την ασφάλεια. Για απεριόριστη πλοήγηση και κατέβασμα torrent, χρειαζόμαστε ένα πληρωμένο VPN. Δείτε το καλύτερο VPN deal της χρονιάς, για να αποκτήσετε τρία χρόνια online ασφάλειας με έκπτωση 77% και συνδρομή $2,75 μηνιαίως.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί να επιλέξουμε ένα πληρωμένο VPN

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα δωρεάν VPN είναι ικανά να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες για ανώνυμη πλοήγηση στο σπίτι ή σε δημόσιους χώρους. Ταυτόχρονα, όμως, τα πληρωμένα VPN έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Τα περισσότερα δωρεάν VPN έχουν περιορισμούς, όσον αφορά την επιλογή των server. Οι server που είναι ανοιχτοί για τους δωρεάν λογαριασμούς είναι σαφώς λιγότεροι, και φορτωμένοι με εκατοντάδες χρήστες ανά πάσα στιγμή. Αυτό, εκτός από χαμηλότερη ταχύτητα, συχνά οδηγεί και σε αστάθεια στη σύνδεση.

Με μία πληρωμένη υπηρεσία, έχουμε πρόσβαση σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες server, τους οποίους μοιραζόμαστε με πολύ λιγότερους χρήστες. Ταυτόχρονα, έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε σε server που βρίσκονται γεωγραφικά πιο κοντά σε εμάς.

Και οι δύο αυτοί παράγοντες συμβάλλουν στο να έχουμε πιο σταθερό και πιο γρήγορο VPN.

Αν η διασφάλιση των δεδομένων μας, μαζί με τη σύγχρονη ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ταχύτητες, αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας, τότε η επένδυσή μας σε συνδρομητικό VPN είναι μονόδρομος.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την έκπτωση 77% του NordVPN

Το NordVPN διαθέτει αποκλειστικά πληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Για ένα μήνα χρήσης της υπηρεσίας, θα έπρεπε να πληρώσουμε $11,95.

Με την περιορισμένη αυτή προσφορά, μπορούμε να έχουμε την απόλυτη ανωνυμία του NordVPN περίπου στα 2.75 δολάρια μηνιαίως, δηλαδή συνολικά $99,00 εφάπαξ καταβολή για τρία χρόνια, που κατά προσέγγιση είναι περίπου στα 85 ευρώ.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε την έκπτωση είναι να επισκεφθούμε αυτή τη διεύθυνση, και να επιλέξουμε αρχικά το αποκλειστικό τριετές πλάνο που παρατηρούμε στην παρακάτω εικόνα.

Στη συνέχεια, αφού δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, επιλέγουμε την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής.

Εφόσον ολοκληρώσουμε την αγορά, θα μας έρθει το σχετικό email επιβεβαίωσης και καλωσορίσματος από το NordVPN.

Μέτα δεν έχουμε παρά να πατήσουμε στο link που μας ήρθε, και στη συνέχεια θα εμφανιστεί η σελίδα της λήψης του client. Αν δεν ξεκινήσει αυτόματα, απλά πατάμε στο “click here” που παρατηρούμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Ταυτόχρονα, μπορούμε να κατεβάσουμε και τον client για Android και iOS. Το NordVPN υποστηρίζει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με τις συσκευές μας, όπως και VPN router με το ανοικτού κώδικα firmware DD-WRT και Tomato.

Η εγκατάσταση είναι ιδιαίτερα απλή, και δεν θα συναντήσουμε καμία δυσκολία. Επιπροσθέτως, αν δεν χρησιμοποιούμε ήδη το δωρεάν OpenVPN και το πρωτόκολλό του, o Wizard του NordVPN θα τα κάνει όλα αυτόματα μόλις πατήσουμε στο “Install”.

Τα πολλά πλεονεκτήματα του NordVPN

Έχουμε δοκιμάσει εκτεταμένα την υπηρεσία του NordVPN, και της κάναμε αναλυτική παρουσίαση σε πρόσφατο οδηγό, όπου μπορούμε να δούμε λεπτομερώς όλες ανεξαιρέτως τις λειτουργίες του.

Επιπλέον, έχουμε αναφερθεί αναλυτικά και για τις έξτρα δυνατότητες που μας προσφέρει η υπηρεσία με την Ελληνική IP, καθότι είναι από τα ελάχιστα VPN που μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Featured VPN Με Ελληνική IP Για Streaming Ταινιών & Ελληνική Τηλεόραση Από Εξωτερικό
VPN Με Ελληνική IP Για Streaming Ταινιών Και Ελληνική Τηλεόραση Από Εξωτερικό

Ένας λογαριασμός VPN είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή και να πλοηγούμαστε ανώνυμα, προσπερνώντας και τον περιορισμό της χώρας σε…

Παρ' όλα αυτά, παραθέτουμε συνοπτικά τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερα ασφαλούς και ταχύτατου NordVPN, που απέκτησε ακόμη ένα “συν” με την νέα έκπτωση της υπηρεσίας για περιορισμένο διάστημα.

1387 server σε 61 χώρες

Οι χώρες που έχουν τη μερίδα του λέοντος προέρχονται από την Ευρώπη. Ωστόσο, υπάρχουν και δεκάδες ακόμη χώρες από όλον τον πλανήτη.

Ο client του NordVPN είναι απλός, αλλά με πολύ ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Όλες οι λειτουργίες του βρίσκονται μέσα στις τρεις – όλες κι όλες – ενότητες, που παρατηρούμε στην παρακάτω εικόνα. Δίπλα τους και στο κέντρο είναι το γνωστό πλήκτρο της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης.

Διαθέτει Dedicated IP server

Η υπηρεσία διαθέτει αυτή την εξαιρετική δυνατότητα με εννιά dedicated IP server από τέσσερις χώρες. Πιο συγκεκριμένα, από τις ΗΠΑ (Buffalo, Denver, Dallas), Γερμανία (Φρανκφούρτη), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο, Μάντσεστερ, Milton Keynes), και Ολλανδία.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των κοινόχρηστων (Shared IP) και αποκλειστικών IP στα VPN, είναι ότι μια κοινή διεύθυνση IP χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χρήστες ταυτόχρονα, ενώ μια αποκλειστική / στατική IP συνδέεται με έναν μοναδικό λογαριασμό.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των dedicated IP server, εκτός του ότι είμαστε το μόνο άτομο που χρησιμοποιεί την εκχωρημένη διεύθυνση IP, είναι ότι εξασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα σύνδεσης, μεγαλύτερη κατανομή εύρους ζώνης, και απρόσκοπτη εμπειρία στο διαδίκτυο.

H κατοχή ειδικής διεύθυνσης IP μέσω VPN μπορεί να μας φανεί χρήσιμη σε υπηρεσίες όπως τα Gmail, eBay, και PayPal. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες απαιτούν ενίοτε επανεξέταση του λογαριασμού μας, απορρίπτοντας περιστασιακά τη σύνδεση εάν χρησιμοποιούμε κοινόχρηστη IP VPN.

Επίσης, η ύπαρξη αποκλειστικής διεύθυνσης IP είναι πολύ χρήσιμη σε δίκτυα περιορισμένης πρόσβασης, και ιδίως σε ασφαλείς τραπεζικές ή εταιρικές πληροφορίες, αρχεία, και βάσεις δεδομένων.

Έτσι λοιπόν, με τη χρήση της αποκλειστικής διεύθυνσης IP του NordVPN, μειώνονται δραματικά τυχόν καθυστερήσεις στην πλοήγηση, καθώς και οι περιστασιακές διακοπές. Επιπλέον, οι Dedicated IP server της υπηρεσίας θεωρούνται ιδανικοί και για το online gaming.

Έχει πολλούς P2P server για torrent

Ένας από τους βασικότερους λόγους να προτιμήσουμε το πληρωμένο VPΝ είναι αναμφίβολα το torrenting. Στις δωρεάν υπηρεσίες είναι σχετικά αδύνατον να κατεβάσουμε torrent, καθότι δεν το επιτρέπουν.

Το NordVPN διαθέτει πληθώρα από P2P server σε πολλές χώρες και με εξαιρετικά μεγάλες ταχύτητες. Δεν διαφέρουν καθόλου από τις αντίστοιχες που θα είχαμε χωρίς VPN.

Προσφέρει Onion over VPN

Από το όνομα και μόνο του Onion, που μας παραπέμπει στο δίκτυο Tor, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και την πλήρη προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.

Το NordVPN σε αυτήν την κατηγορία προσφέρει τρεις server από Λετονία, Ολλανδία, και Σουηδία.

Όταν χρησιμοποιούμε μόνο το δίκτυο Tor, ο πάροχος γνωρίζει ότι κάνουμε χρήση αυτού του δικτύου για πρόσβαση στο ίντερνετ. Στην πραγματικότητα, το Tor θεωρείται ως η λύση που χρησιμοποιείται από τους χρήστες που θέλουν να κρύψουν κάτι.

Σε πολλές αυταρχικές χώρες, αυτή η χρήση είναι ο πρώτος στόχος των υπηρεσιών παρακολούθησης. Μάλιστα, έχουν αναπτύξει πολλούς τρόπους για να ελέγξουν αυτήν την ηλεκτρονική συμπεριφορά των χρηστών.

Έτσι λοιπόν, αν θέλουμε κανείς να μην γνωρίζει ότι χρησιμοποιούμε Tor, ή θέλουμε να αποφύγουμε την εγκατάσταση και τις χαμηλότερες ταχύτητες του Tor browser, που είδαμε σε παλαιότερο οδηγό, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνδεθούμε με Onion Over VPN, και το NordVPN θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Με τους Onion Over VPN server, η διαδικτυακή μας κίνηση θα μεταφερθεί πρώτα μέσω του NordVPN, και στη συνέχεια θα αποσταλεί στο δίκτυο Tor, καθιστώντας αδύνατο να εντοπιστεί από τρίτους αυτή η χρήση. Ωστόσο, μην περιμένουμε υψηλές ταχύτητες.

Απόλυτη ασφάλεια με Double VPN

Το NordVPN είναι από τις ελάχιστες υπηρεσίες που υποστηρίζουν την τεχνολογία Double VPN. Επιπλέον, την προσφέρει για όλους τους συνδρομητές χωρίς έξτρα χρέωση, όπως συνήθως συμβαίνει με τον ανταγωνισμό.

Η υπηρεσία σε αυτήν την κατηγορία προσφέρει 17 server από εννέα χώρες.

Η προηγμένη λειτουργία κρυπτογράφησης VPN μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη και απαραίτητη, όταν θέλουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο. Η διαδικτυακή μας κίνηση κρυπτογραφείται, όχι μία φορά, αλλά δύο φορές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όλους τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους bloggers που θέλουν να αποφύγουν τη λογοκρισία και οποιαδήποτε μορφή εποπτείας στο διαδίκτυο. Φυσικά, και για όσους θέλουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Double VPN ενδέχεται να επιβραδύνουν την ταχύτητα του ίντερνετ, λόγω των πολλαπλών επιπέδων κρυπτογράφησης.

Anti DDoS server για κακόβουλες επιθεσεις

Με αυτούς τους έξι server από Καναδά, Γερμανία, Ιταλία, και ΗΠΑ, μας παρέχεται η μέγιστη προστασία από τις επιθέσεις DDoS, που είναι συνήθεις στο ίντερνετ. Κάθε χρόνο καταγράφονται 50 εκατομμύρια σχετικά κρούσματα.

Διαθέτει υποστήριξη 24/7

Σε αντίθεση με την περσινή αναλυτική συγκριτική δοκιμή του NordVPN, η υπηρεσία φαίνεται να έχει βελτιώσει και την τεχνική υποστήριξη. Διατίθεται πλέον το live chat που έλειπε, και παραμένει το άνοιγμα ζητήματος (ticket) και η φόρμα επικοινωνίας.

Καλύπτει όλες τις διαρροές

Το NordVPN, ενσωματώνει νέα τεχνολογία διαρροής DNS για να προστατεύσει περαιτέρω την ηλεκτρονική μας δραστηριότητα και την ιδιωτική μας ζωή.

Αυτό είναι μια ιδιαίτερα σημαντική βελτίωση, καθότι πολλά VPN δεν διασφαλίζουν απόλυτα τη διαρροή των DNS. Το NordVPN όμως το κάνει, και μας καλύπτει από αυτή τη διαρροή, αλλά και από όλες ανεξαιρέτως τις υπόλοιπες.

Τρέχει ταυτόχρονα σε έξι διαφορετικές συσκευές

Το NordVPN υποστηρίζει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με τις συσκευές μας, όπως και VPN router με το ανοικτού κώδικα firmware DD-WRT και Tomato.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα, αλλά και το Raspberry Pi. Η υπηρεσία διαθέτει ειδική σελίδα με πολλές πληροφορίες για τα apps της υπηρεσίας και τα router.

Δεν καταγράφει τη δραστηριότητά μας

Το NordVPN λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία του Παναμά, όπου δεν υπάρχουν πολιτικές δεσμεύσεις και νόμοι που να απαιτούν τη διατήρηση δεδομένων.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, ρητά και κατηγορηματικά δηλώνεται στην επίσημη σελίδα της ότι δεν καταγράφει καμία από τις δραστηριότητές μας που κάνουμε online. Μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί στις ήμερες μας στο κρισιμότατο “Zero-Log”.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και στοιχεία σχετικά με την ανωνυμία και την προστασία προσωπικών δεδομένων, θα βρείτε στη σελίδα με τους όρους χρήσης.

Είναι ελκυστική η έκπτωση του NordVPN?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες με την εκπτωτική προσφορά της υπηρεσίας του NordVPN, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps