Home » Hardware » Νέα VR Μάσκα για Όλα τα Smartphones 3.5''- 6.0'', €36.17

Νέα VR Μάσκα για Όλα τα Smartphones 3.5”- 6.0”, €36.17

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα γυαλιά της εικονικής πραγματικότητας μπαίνουν αργά αλλά σταθερά στην καθημερινότητά μας. Κάποια στιγμή θα γίνουν και αυτά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Ήδη στην αγορά, κυκλοφορούν πάμπολλα δωρεάν VR παιχνίδια και εφαρμογές, που μας περιμένουν να τα απολαύσουμε. Δείτε τα VR BOBOVR Z5 3D με remote control και Hi-Fi ακουστικά σε προσιτή τιμή για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί να αποκτήσω την μάσκα VR 3D

Η εικονική πραγματικότητα αναμφίβολα μας βάζει σε ένα εξωπραγματικό τρισδιάστατο περιβάλλον, και μας βγάζει από τα τετριμμένα.

Με τις VR μάσκες, γινόμαστε πρωταγωνιστές μέσα το παιχνίδι, στην 3D ταινία, στην φύση, ζώντας ρεαλιστικά την κάθε στιγμή σαν να είμαστε εκεί.

Ακόμη και τις φωτογραφίες που τραβάμε με το κινητό με την εφαρμογή της Google θα τις βλέπουμε σαν να είμαστε μέσα στο πλάνο.

Το κόστος των καλών VR γυαλιών δεν είναι μικρό, χρειάζεται να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Απαιτείται επίσης και η αγορά ενός ακριβού smartphone που να υποστηρίζει τα στάνταρντ του VR headset. Αρκετές φορές χρειάζεται να είναι αμφότερα, από την ίδια εταιρεία.

Υπάρχουν τα χάρτινα VR (cardboard) της Google αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Το κινέζικο VR 3D της προσφοράς φαίνεται να έχει καλή κατασκευή, βέβαια δεν απαιτεί πανάκριβο κινητό, και έχει όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες λειτουργίες που χρειάζονται.

Πως μπορώ να αγοράσω το VR 3D

Δεν υπάρχουν προς το παρόν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το BOBOVR Z5. Δεν θα ήταν δυνατό άλλωστε, καθότι πρόκειται για νέο προϊόν.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Χiaozhai VR BOBOVR Z5 3D

Το BOBOVR Z5 διαθέτει πολύ καλό σχεδιασμό που μοιάζει πολύ με το VR της Google. Το υλικό στο εσωτερικό του VR είναι μαλακό για να μην προσθέτει πίεση και κουράζει στις περιστροφικές κινήσεις του κεφαλιού μας.

Οι ασφαιρικοί οπτικοί φακοί των 42mm σύμφωνα με την εταιρεία δίνουν την αίσθηση ότι καθόμαστε σε ένα αμφιθεατρικό περιβάλλον μεταφέροντας έτσι όλη την εμπειρία 3D.

Επιπλέον, το VR gadget διαθέτει ορισμένα χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως ο απαραίτητος  χώρος αν φοράμε γυαλιά οράσεως.

Είναι πολύ χρήσιμο και ιδιαίτερα σημαντικό που γίνεται χειροκίνητα η ρύθμιση του IPD (Interpupillary distance). Αφορά την κρίσιμη απόσταση μεταξύ του κέντρου των δύο ματιών. Επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε και την θέση των ακουστικών.

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του VR είναι τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ακουστικά HiFi με ήχο 3D surround. Έχει 120º FOV που είναι πολύ καλή τιμή, και μπορεί να φιλοξενήσει smartphones μεγέθους 3,5 “- 6,0”.

Επιπλέον, συνοδεύεται από ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο για καλύτερη πλοήγηση, που είναι αρκετά κομψό και βολικό. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να φορτιστεί μέσω καλωδίου USB, και ο χρόνος αναμονής του είναι 8 ώρες.

Σύμφωνα με την εταιρεία το BOBOVR Z5 συνδέεται με τα apps της πλατφόρμας Daydream της Google, που είναι η πιο εύκολη, και η πλέον οικονομικότερη λύση για την εμπειρία του VR.

Το VR BOBOVR Z5 3D κοστίζει €36.17 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Για να επιτύχουμε την καλύτερη τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

11.11GB087

Χαρακτηριστικά

  • Συμβατότητα: Όλα τα smartphone με διαγώνιο οθόνης 3.5 – 6.0 ίντσες
  • Εύρος FOV: 120 μοίρες
  • Ρύθμιση IPD: Ναι
  • Χώρος για γυαλιά: Ναι
  • Υλικό: ABS, PC
  • Εργονομικός σχεδιασμός και μαλακό υλικό
  • Διασύνδεση: USB Type-C
  • Διαστάσεις: 22.40 x 26.20 x 11.70 εκατοστά
  • Βάρος: 0.350 kg
  • Χρώμα: Γκρι και λευκο
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 VR headset, 1 τηλεχειριστήριο, 1 πανί καθαρισμού φακών, 1 αγγλικό εγχειρίδιο

Σας άρεσε το VR 3D?

Ενώ τα πλήρη συστήματα εικονικής πραγματικότητας, όπως Oculus Rift και HTC Vive, κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ, η νέα γενιά των κινέζικων VR 3D Glasses μας επιτρέπουν να ζήσουμε την εικονική πραγματικότητα από το κινητό μας, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε προσωπική εμπειρία με κάποια άλλη μάσκα εικονικής πραγματικότητας της κινέζικης αγοράς, ή παραγγείλατε την μάσκα BOBOVR Z5 3D και την παραλάβατε, γράψτε μας τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps