Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Ultra-Slim Κυρτό Monitor 31.5'' FHD 5ms, Χωρίς Τελωνείο €231,31

Ultra-Slim Κυρτό Monitor 31.5” FHD 5ms, Χωρίς Τελωνείο €231,31

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μια οθόνη PC πάνω από 30 ίντσες. Ωστόσο, πρέπει να ξοδευτούμε για να την αποκτήσουμε, πόσο μάλιστα αν είναι και κυρτή. Δείτε το curved monitor Onebot V32FL 31.5 ιντσών, με πολύ λεπτό σχεδιασμό και καλό χρόνο απόκρισης 5ms για τα παιχνίδια, σε χαμηλή τιμή και χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου, για περιορισμένα μόνο κομμάτια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Onebot

Η κινέζικη εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 και είναι ένας νέος κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας που εδρεύει στο Shenzhen. Διακρίνεται για καινοτόμα προϊόντα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει αποσπάσει πολλά βραβεία ευρεσιτεχνίας.

Ανήκει σε μεγάλο κινέζικο όμιλο, τον Concepts Wit Group, που δραστηροποιείται από το 2006 στην ασιατική χώρα. Η θυγατρική Onebot είναι ήδη πολύ δημοφιλής στην Ασία για την κατασκευή e-bikes και πρωτοποριακών ενεργειακών οχημάτων.

Γιατί να αγοράσω την Onebot V32FL 31.5”

Αναμφίβολα η μεγάλη οθόνη προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία θέασης. Είναι αλήθεια ότι για να βρούμε μόνιτορ σε αυτό το μέγεθος, θα πρέπει να πληρώσουμε αρκετά παραπάνω.

Αν μάλιστα είναι οθόνη επώνυμης εταιρείας είναι βέβαιο ότι θα πάμε σίγουρα σε μεγαλύτερο κόστος. Επιπλέον ενδέχεται να μην έχει τόσο λεπτό σχεδιασμό και την ευρεία καμπυλότητα R1800.

Πως μπορώ να αποκτήσω το κυρτό monitor

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Onebot V32FL Computer Monitor

Η οθόνη οπίσθιου φωτισμού LED με αναλογία 16: 9, έχει εξαιρετικά μεγάλη ευκρίνεια που δίνει υψηλή ποιότητα εικόνας. Διαθέτει ανάλυση έως 1920 x 1080 pixel, και το monitor έχει λεπτή σχεδίαση και ζυγίζει 7.4 κιλά.

Σύμφωνα με την εταιρεία είναι από τις λίγες οθόνες με ευρεία καμπυλότητα 1800R, που παράγει αξιοσημείωτη διαφορά στην εμπειρία προβολής με μειωμένη κόπωση των ματιών, σε σύγκριση με επίπεδες οθόνες ή τα curved gaming monitor με την συνήθη καμπυλότητα.

Το gaming monitor έχει τις απαραίτητες θύρες HDMI, VGA, και διαθέτει χρόνο απόκρισης στα 5ms που θεωρείται πολύ ικανοποιητικός για gaming. Ο ρυθμός ανανέωσης στα 60Hz είναι επαρκέστατος και μειώνει τη θολότητα βελτιώνοντας και τη σαφήνεια.

Η τιμή του Onebot V32FL βρίσκεται στα €231.31. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €5.49, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest. Η οθόνη θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 31,5 ιντσών
  • Μέγιστη ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 pixel
  • Αναλογία οθόνης: 16:9
  • Τύπος οθόνης: Gaming Monitor οπίσθιου φωτισμού LED
  • Ρυθμός ανανέωσης: 60Hz
  • Αντίθεση: 5000000: 1 (DCR), 3000: 1 (στατική)
  • Χρόνος απόκρισης: 5ms
  • Καμπυλότητα : 1800R
  • Οριζόντια γωνία θέασης: 178 μοίρες
  • Κάθετη γωνία προβολής: 178 μοίρες
  • Υποδοχές: HDMI, VGA
  • Ενσωματωμένα ηχεία. Όχι
  • Βάρος: Επτά κιλά και τετρακόσια γραμμάρια
  • Βάρος συσκευασίας: 9,300 kg
  • Διαστάσεις: 73.00 x 50.50 x 17.20 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 οθόνη υπολογιστή 31,5 ιντσών, 1 τροφοδοτικό, και 1 καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το κυρτό Ultra-Slim monitor?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο πολύ λεπτό και κυρτό monitor Onebot V32FL.

Αν έχετε αγοράσει οθόνες ή άλλες συσκευές της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps