Home » Hardware » Gaming Πληκτρολόγιο-Ποντίκι με Πολύχρωμο Φωτισμό RGB, €24.95

Gaming Πληκτρολόγιο-Ποντίκι με Πολύχρωμο Φωτισμό RGB, €24.95

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα παιχνίδια στον υπολογιστή προσφέρουν χαρά και διασκέδαση στον ελεύθερο μας χρόνο. Το GearBest φέρνει σε προσφορά δυο περιφερειακά που θα απογειώσουν και άλλο το παιχνίδι και θα βελτιώσουν πολύ τις εργασίες. Δείτε το εργονομικό gaming πληκτρολόγιο και ποντίκι της Motospeed, με πολύχρωμο φωτισμό RGB αμφότερα, σε φιλική τιμή για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Motospeed

Η κινέζικη εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται στο Shenzhen. Ανήκει στην Mototech Technology Group Co, Ltd η οποία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πληκτρολογίων, και άλλων περιφερειακών PC στην Κίνα.

Όλα τα προϊόντα της Motospeed είναι πολύ δημοφιλή στην Ασία, και όχι μόνο. Διακρίνονται για τη μοναδική εμφάνιση, την άριστη ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση.

Γιατί να αγοράσω το Motospeed S69 Combo

Αν παίζουμε παιχνίδια στο PC, τότε δεν χωρά αμφιβολία ότι το εντυπωσιακό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο θα μας βοηθήσει στις σκοτεινές συνθήκες που απαιτούνται για να έχουμε ένα αξιοπρεπές gaming.

Επιπλέον υποστηρίζει απόλυτα τα Windows 10 και προσφέρει πολύ καλή αίσθηση στα πλήκτρα. Επίσης παρέχει καλό συνδυασμό όλων των λειτουργιών, δίνοντας μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και το παιχνίδι.

Συν τοις άλλοις όπως αναφέρεται από την εταιρεία, το πληκτρολόγιο έχει στεγανή “water resistance” κατασκευή και συνοδεύεται και από το φωτιζόμενο ποντίκι, του οποίου τα τέσσερα πλήκτρα θα μας φανούν χρήσιμα και στο παιχνίδι και στην εργασία.

Πως μπορώ να τα αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, τα δυο συγκεκριμένα περιφερειακά της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές της Motospeed

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα της Motospeed είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Motospeed S69 + Mouse

Ξεχωρίζει για την πολύ φιλική τιμή το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο Motospeed Inflictor S69 Gaming, που συνοδεύεται από ένα επίσης φωτιζόμενο ποντίκι τεσσάρων πλήκτρων με ρυθμιζόμενο DPI έως τα 1600.

Και οι δυο συσκευές είναι plug and play, και δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο για να συνδεθούν και να λειτουργήσουν.

Το πολύ εύχρηστο και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Διαθέτει πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς στον φωτισμό των πλήκτρων, έτσι ώστε ο χρήστης να τα εντοπίζει γρήγορα στον χειρισμό του παιχνιδιού.

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι τα βρίσκουμε στην πολύ καλή τιμή των €24.95. Μπορούμε να τα αγοράσουμε από εδώ.

Σας άρεσαν τα δυο φωτιζόμενα gaming περιφερειακά?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και ποντίκι της Motospeed.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της κινέζικης εταιρείας και θέλετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps