Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » WeeklySteps » Το Καλύτερο Εργαλείο Για Ξεκλείδωμα Κινητού Samsung - Windows/Mac
featured Το Καλύτερο Εργαλείο Για Να Ξεκλειδώσω Το Κινητό Samsung - Windows/Mac

Το Καλύτερο Εργαλείο Για Ξεκλείδωμα Κινητού Samsung – Windows/Mac

Όλα τα smartphone της Samsung διαθέτουν λειτουργίες ασφαλείας που επιτρέπουν στους χρήστες να ορίζουν κωδικούς πρόσβασης, μοτίβα, κ.λ.π. Όμως, αν ξεχάσουμε τον κωδικό, ή το fingerprint και η κάμερα παρουσιάσουν πρόβλημα, η πρόσβαση στο κινητό είναι πλέον αδύνατη. Στο άρθρο θα δούμε το ιδανικότερο εργαλείο που παρακάμπτει με ένα κλικ το κλείδωμα της Samsung και της Google.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ξεκλείδωμα κινητού Samsung με το iToolab UnlockGo (Android)

Το iToolab UnlockGo (Android) είναι ένα ισχυρό εργαλείο για το PC, το οποίο ειδικεύεται με όλους τους τύπους κλειδώματος, συμπεριλαμβανομένου του PIN, του μοτίβου, του κωδικού πρόσβασης, αναγνώρισης προσώπου, και δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Επιπλέον, το μικρό εργαλείο μπορεί να κάνει αποτελεσματική παράκαμψη FRP (κλείδωμα Google) σε συσκευές Samsung, καθώς και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ένα κλικ στα smartphone και tablet της εταιρείας.

Με το UnlockGo, δεν χρειάζεται να θυμόμαστε κανέναν κωδικό πρόσβασης. Απλά συνδέουμε τη συσκευή μας στον υπολογιστή και ακολουθούμε τις εύκολες οδηγίες που μας δίνει η εφαρμογή για το ξεκλείδωμα κινητού και την παράκαμψη FRP. Μετά από λίγο θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή μας χωρίς άλλα προβλήματα.

Το UnlockGo είναι κατάλληλο για όλες τις μεγάλες μάρκες Android, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Huawei, Xiaomi, και Motorola.

Πώς χρησιμοποιώ το εργαλείο

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορεί το iToolab UnlockGo for Android να μας κάνει το εύκολο και αποτελεσματικό ξεκλείδωμα κινητού Samsung και την παράκαμψη FRP.

Ξεκλείδωμα κινητού Samsung

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το εργαλείο εκτελείται στο PC. Έτσι, αφού εγκαταστήσουμε τη μικρή εφαρμογή, συνδέουμε το κινητό μας με τον υπολογιστή μας και εκκινούμε το iToolab UnlockGo.

Βήμα 1:

Στην πρώτη καρτέλα που θα μας ανοίξει πατάμε στο Unlock Screen Lock.

ξεκλείδωμα κινητού Samsung παράκαμψη FRP

Βήμα 2:

Πριν προχωρήσουμε στο ξεκλείδωμα, επαληθεύουμε και επιβεβαιώνουμε την επιλεγμένη μάρκα της συσκευής μας. Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο κουμπί Start.

ξεκλείδωμα κινητού Samsung παράκαμψη FRP 1α

Σε αυτή την καρτέλα θα δούμε ότι κάτω από το Start, το εργαλείο διαθέτει με ένα κλικ και το ξεκλείδωμα κινητού Samsung που τρέχει Android 12, σε περίπτωση που έχουμε αυτή την έκδοση του λειτουργικού.

Βήμα 3:

Για να ξεκλειδώσουμε τη κινητό, πρέπει να εκκινήσουμε τη συσκευή σε λειτουργία ανάκτησης (recovery mode). To iToolab UnlockGo for Android θα μας καθοδηγήσει με σχετικές οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε στα πλήκτρα.

ξεκλείδωμα κινητού Samsung παράκαμψη FRP 1αα

Βήμα 4:

Στη συνέχεια, ακολουθούμε τις επόμενες οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσουμε το ξεκλείδωμα κινητού/tablet. Κατόπιν, επανεκκινούμε τη συσκευή, και στη συνέχεια, είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε νέο κωδικό πρόσβασης ή μοτίβο.

Μπορούμε να δούμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες αλλά και πιο αναλυτικές οδηγίες και βίντεο για το ξεκλείδωμα κινητού Samsung στην ειδική σελίδα του iToolab UnlockGo for Android.

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα παραθέτουμε το σχετικό βίντεο που εστιάζει απευθείας στο ξεκλείδωμα κινητού Samsung και είναι πολύ ενημερωτικό.

Παράκαμψη FRP (κλείδωμα Google)

Εάν έχουμε ξεχάσει τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού μας Google ή αγοράσαμε μια μεταχειρισμένη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το iToolab UnlockGo for Android για να παρακάμψουμε το κλείδωμα FRP.

Έτσι, αφού εγκαταστήσουμε τη μικρή εφαρμογή, συνδέουμε το κινητό/tablet με τον υπολογιστή μας και εκκινούμε το UnlockGo for Android.

Βήμα 1:

Στην πρώτη καρτέλα που θα μας ανοίξει πατάμε στο Remove Google Lock (FRP).

UnlockGo Android_XkDHTAv4kL

Βήμα 2:

Επιλέγουμε την έκδοση λειτουργικού της συσκευής Samsung και επιβεβαιώνουμε ότι θέλουμε να αφαιρέσουμε το Google Lock κάνοντας κλικ στο κουμπί Start.

ξεκλείδωμα κινητού Samsung παράκαμψη FRP 6α

Καλό είναι να θυμόμαστε πώς πρέπει να επιλέξουμε τον σωστό αριθμό έκδοσης λειτουργικού συστήματος, διαφορετικά η κατάργηση του λογαριασμού μπορεί να αποτύχει. Επίσης, πρέπει να έχουμε ενεργό το Wi-Fi κατά τη διαδικασία.

Βήμα 3:

Σε αυτό το τελικό στάδιο το UnlockGo for Android θα στείλει μια ειδοποίηση στο κινητό μας.

ξεκλείδωμα κινητού Samsung παράκαμψη FRP 5ααα

Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία ξεκλειδώματος, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε έναν νέο λογαριασμό Google στη συσκευή μας.

Μπορούμε να δούμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες αλλά και πιο αναλυτικές οδηγίες και βίντεο για την παράκαμψη FRP στην ειδική σελίδα του iToolab UnlockGo for Android.

Παραθέτουμε το αναλυτικό βίντεο που εστιάζει αποκλειστικά στο ξεκλείδωμα του FPR.

Η εταιρεία διαθέτει αρκετές ακόμη σελίδες με αναλυτικές οδηγίες σε κείμενο αλλά και βίντεο για όλες τις μεθόδους ξεκλειδώματος. Παραθέτουμε μερικές εξ αυτών συνοπτικά.

Λήψη του iToolab UnlockGo for Android

Το UnlockGo (Android) διατίθεται για δωρεάν λήψη στα Windows και στο macOS. Για να το αξιοποιήσουμε πλήρως απαιτείται η αγορά μιας άδειας.

Το πλάνο ενός μηνός είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους για σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, υπάρχει και το πλάνο ενός έτους, αλλά και το προνομιακό Lifetime Plan.

Επίσης, η εταιρεία έχει πολλά ακόμη χρήσιμα εργαλεία, όχι μόνο για το Android, αλλά και για το iOS όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο ειδικό άρθρο.

FEATURED Το Καλύτερο Εργαλείο Για Επίλυση Προβλημάτων Στο iOS Χωρίς Απώλεια Δεδομένων iPhone iPad
Το Καλύτερο Εργαλείο Για Επίλυση Προβλημάτων Στο iOS Χωρίς Απώλεια Δεδομένων – iPhone/iPad

Όπως κάθε λειτουργικό, έτσι και το iOS μπορεί να εμφανίσει προβλήματα στο iPhone και iPad που έχουμε. Αυτά μπορεί να είναι μικρές δυσλειτουργίες με τις…

Όλα τα εργαλεία τα διαθέτει σε μια προνομιακή εορταστική προσφορά με κουπόνια και έκπτωση έως και 70%,

Ποια είναι η γνώμη σας για το UnlockGo for Android;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps