Home » Software » Premium All Screen 5.7'' Android N 4GB/64GB, Χωρίς Τελωνείο €136,06

Premium All Screen 5.7” Android N 4GB/64GB, Χωρίς Τελωνείο €136,06

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η νέα τάση στα “Infinity Screen 18:9” κινητά της κινεζικής αγοράς ήρθε για να μείνει στις προσφορές του GearBest. Δείτε το λεπτό HOMTOM S8, με οθόνη 5,7 ιντσών, δυνατά χαρακτηριστικά και premium μεταλλική κατασκευή με Android Nougat, τρεις μεγάλες κάμερες και Selfie 13.0MP, σε μία ειδική προσφορά χωρίς τελωνείο για ελάχιστες ημέρες και περιορισμένα κομμάτια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Homtom

Η HOMTOM Technology Co είναι νέα κινέζικη εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2015 στην Silicon Valley της Κίνας, το γνωστό μας Shenzhen.

Ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και στο εξωτερικό.

Σε εκείνο που διαφέρει από τις υπόλοιπες εταιρείες της ασιατικής χώρας, είναι ότι παράγει δυνατές συσκευές που έχουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Στην Κίνα, το όνομα της εταιρείας σημαίνει “αιώνια κυριαρχία” (Heng Tong).

Γιατί να αγοράσω το phablet

Το S8 έχει μεγάλη και ιδιαίτερη οθόνη 18:9, και αναμφίβολα διακρίνεται από την ομολογουμένως ωραία εμφάνιση και premium σχεδιασμό, που συνοδεύεται από λεπτό πάχος στα 7,9 χιλιοστά.

Το 4G/LTE κινητό διαθέτει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά συγκρίσιμα με mid-range smartphone που κοστίζουν ακριβότερα, και συν τοις άλλοις δεν έχουν τέτοιο ιδιαίτερο σχεδιασμό και Infinity οθόνη.

Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 64GB αποθηκευτικού, οι δυνατές κάμερες, και ιδίως η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το HOMTOM S8

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το νέο phablet δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Πρόκειται για νεότατο προϊόν που θα έχει αυτή την φιλική τιμή έως ότου λήξει η ολιγοήμερη προσφορά του Gearbest. Κατόπιν θα έχει αρκετά ακριβότερη τιμή στο διεθνές κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Γιατί ενίοτε αλλάζουν αίφνης οι τιμές των προσφορών

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι στις ολιγοήμερες εκπτωτικές προσφορές του Gearbest, χιλιάδες χρήστες του εξωτερικού μόλις δουν μία συμφέρουσα προσφορά, σπεύδουν αμέσως να αγοράσουν το προϊόν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει ξαφνικά η τιμή του προϊόντος από τη μία ημέρα στην άλλη, μερικές φορές ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα, γιατί έχουν εξαντληθεί τα κομμάτια της συγκεκριμένης προσφοράς.

Έτσι λοιπόν αν βλέπουμε κάτι που μας αρέσει πολύ, πρέπει αμέσως να κινηθούμε.

Οι προσφορές στα κινητά της Homtom

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα της Homtom είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Homtom S8 4G

Το HOMTOM S8 διακρίνεται όπως είδαμε για τα ελάχιστα περιθώρια και την πολύ φθηνή τιμή. Έχει οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση 1440 x 720.

Η συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6750T στα 1.5GHz.

Διαθέτει στην πλάτη ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, και η καμπύλη προσφέρει ομαλό και εργονομικό σχήμα λαβής.

Έχει μνήμη στα 4GB RAM και 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM.

Το S8 τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 3400mAh και υποστηρίζει την ταχύτατη φόρτιση.

Είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα τέτοιο ιδιαίτερο phablet με δυνατές κάμερες που έχουν αισθητήρες 16.0MP + 5.0MP πίσω και 13.0MP μπροστά, σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αγοράς.

Η φθηνή τιμή του νέου κινέζικου κινητού θα διαρκέσει ελάχιστες ήμερες και ανέρχεται στα €136.06. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Υπάρχουν 212 κομμάτια και η προσφορά λήγει σύντομα.

Διατίθεται σε δυο χρώματα, μαύρο ή ασημένιο στην ίδια τιμή των €136.06. Το μπλε είναι λίγο πιο ακριβό.

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €21.56, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.7 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1440 x 720 με αναλογία 18:9
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6750T στα 1.5GHz
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM – Dual Standby)
  • 3 κάμερες: Μπροστινή κάμερα 13.0MP και πίσω 13.0MP + 5.0MP με AF και φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3400 mAh μη αποσπώμενη ιόντων λιθίου
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • GPS / A-GPS
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GSM, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz
  • Αισθητήρες: Αισθητήρας βαρύτητας, Γυροσκόπιο, Αισθητήρας προσέγγισης
  • OTG: ΝΑΙ
  • Διαστάσεις: 15.20 x 7.25 x 0.79 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,179 kg
  • Χρώμα: Μαύρο, ασημί, μπλε
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, Θήκη TPU, προστατευτικό οθόνης, καλώδιο micro usb, καλώδιο OTG, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το HOMTOM S8 4G?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο All Screen phablet της κινέζικης HOMTOM.

Η ωραία εμφάνιση και τα καλά χαρακτηριστικά του κινέζικου κινητού, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps