Home » Software » Παιχνίδια » Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion
GamingSteps#20240504 - Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion

Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion

Η Bethesda κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη next-gen αναβάθμιση του Fallout 4 τις πρώτες ημέρες του Μαΐου για PC, Xbox Series X/S, και PlayStation 5. Δυστυχώς, το update δημιούργησε πολλά προβλήματα στο παιχνίδι. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με την επόμενη κονσόλα της Nintendo, το Switch 2, αυξάνονται διαρκώς. Οι Funko Inc. και 10:10 Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Funko Fusion.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το next-gen update του Fallout 4 δημιούργησε πολλά προβλήματα

Η Bethesda κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη next-gen αναβάθμιση του Fallout 4 τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Αυτή η ενημέρωση είχε ως στόχο να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και ποιότητα στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PC, Xbox Series X/S, και PlayStation 5.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του update αμαυρώθηκε από ένα κύμα παραπόνων, καθώς οι περισσότεροι παίκτες αντιμετώπισαν διάφορα τεχνικά ζητήματα σε όλες τις πλατφόρμες, όπως και προβλήματα συμβατότητας με mods στην έκδοση για υπολογιστή.

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα texture, κρασαρίσματα και παγώματα, σημαντική πτώση FPS, δυσλειτουργίες σχετικές με την ανάλυση, και πολλά άλλα.

GamingSteps#20240504 - Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion

Παρά τη συμπερίληψη νέων ρυθμίσεων λειτουργίας απόδοσης και ποιότητας, οι οποίες προορίζονταν να προσφέρουν περισσότερη ευελιξία, πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι αυτές οι βελτιώσεις επισκιάστηκαν από επίμονα σφάλματα και προβλήματα απόδοσης του Fallout 4.

Επιπλέον, οι παίκτες επέκριναν την υποστήριξη ultrawide οθονών, διότι το μόνο που συμβαίνει μετά την αναβάθμιση του παιχνιδιού είναι να τεντώνει η διεπαφή χρήστη. Μάλιστα, η Bethesda δεν έχει προσθέσει ρύθμιση για το οπτικό πεδίο (FOV), ώστε να μπορούν οι χρήστες να περιορίσουν ή να διορθώσουν την παραμόρφωση της εικόνας.

Όσοι παίκτες παίζουν την έκδοση για PC και ειδικότερα εκείνοι που βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό σε mod, για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού, αντιμετώπισαν ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Η next-gen αναβάθμιση κατέστησε το Fallout 4 μη συμβατό με δημοφιλή mods, όπως το Fallout 4 Script Extender (F4SE). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά save που περιέχουν mod να μην μπορούν να ανοίξουν και οι παίκτες να μην έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτά.

Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, modder δημιούργησαν mod υποβάθμισης του παιχνιδιού, για να μπορούν οι παίκτες να επαναφέρουν το παιχνίδι στην προηγούμενη έκδοση, πριν το next-gen update.

Δύο mod τα οποία έχουν κερδίσει τους παίκτες PC και σε πολύ λίγο χρόνο έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή είναι το “Steam – Skip Next-Gen Update” του Bilago και το “Fallout 4 Downgrader” του Zerratar.

Αυτά τα mod επιτρέπουν στους χρήστες να παρακάμπτουν τη next-gen αναβάθμιση, αποτρέποντας τις αυτόματες ενημερώσεις και διατηρώντας τη συμβατότητα των παλιών mod του Fallout 4 για PC.

Αν και η Bethesda διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι κατέβαλε προσπάθειες για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων με τα mod, η απουσία συμβατότητας με σημαντικά mod, όπως το F4SE, απογοήτευσε ένα μεγάλο ποσοστό παικτών.

Στη θετική πλευρά του next-gen update, αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, είναι ότι οι παίκτες της έκδοσης του Fallout 4 για κονσόλες επηρεάστηκαν λιγότερο. Αν και το θέμα με τα mod δεν τους επηρεάζει, πολλοί χρήστες Xbox Series X/S και PS5 αναφέρουν προβλήματα με τη λειτουργία απόδοσης και ποιότητας, την οποία σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούν καν να την απενεργοποιήσουν.

Δυστυχώς, οι απαντήσεις της Bethesda σχετικά με όλα αυτά τα προβλήματα δεν ικανοποιούν τους παίκτες, οι οποίοι συμφωνούν στο ότι οι δηλώσεις της εταιρείας έρχονται σε αντίθεση με τις σημειώσεις έκδοσης του next-gen update του Fallout 4.

Όλα τα παιχνίδια Fallout έχουν δει αύξηση της δημοτικότητας τους, κυρίως λόγω της νέας σειράς της Amazon. Ελπίζουμε ότι η Bethesda θα φροντίσει να λύσει σύντομα τα προβλήματα του Fallout 4 και να κυκλοφορήσει μία ενημέρωση με τα σχετικά fix.

Το Nintendo Switch 2 θα έχει μαγνητικά Joy-Con και ανεμιστήρα χαμηλών στροφών

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με την επόμενη κονσόλα της Nintendo, το Switch 2, αυξάνονται διαρκώς. Μεταξύ άλλων, οι τελευταίες φήμες αναφέρουν σχεδιαστικές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αναφορές, η επόμενης γενιάς κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας θα έχει μαγνητικά χειριστήρια Joy-Con με μεταλλικά κουμπιά SL και SR, καθώς και ένα επιπλέον κουμπί στην εξωτερική πλευρά. Αυτές τις πληροφορίες τις επιβεβαίωσε και η Mobapad, γνωστή κατασκευάστρια αξεσουάρ για το Switch.

Επιπλέον, το Nintendo Switch 2 θα είναι συμβατό με τα υπάρχοντα Joy-Con και τους Pro Controller, καθώς και με τα φυσικά και ψηφιακά παιχνίδια της τρέχουσας κονσόλας. Ωστόσο, πιθανώς, η εταιρεία παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει κάποιο είδος προσαρμογέων για τα υπάρχοντα Joy-Con, ώστε να μετατρέπονται σε μαγνητικά.

Η Mobapad αποκάλυψε επίσης ότι το Switch 2 θα έχει θύρα USB Type-C και το dock του θα έχει ελάχιστες αισθητικές αλλαγές, σε σύγκριση με τη βάση του Switch. Το νέο dock θα υποστηρίζει 4K ανάλυση. Επιπλέον, η ανάλυση της 8 ιντσών οθόνης της επερχόμενης κονσόλας θα είναι 1080p.

Όσον αφορά τις επιδόσεις της κονσόλας, το Switch 2 θα χρησιμοποιεί το 100% των δυνατοτήτων του hardware που διαθέτει όταν είναι τοποθετημένο στη βάση του. Ωστόσο, όταν ο χρήστης το χρησιμοποιεί ως φορητή κονσόλα οι επιδόσεις του θα μειώνονται, ώστε να πετυχαίνει τη βέλτιστη αυτονομία που προσφέρει η μπαταρία.

Τέλος, η Nintendo φέρεται να έχει προσθέσει έναν ανεμιστήρα χαμηλών στροφών στο Switch 2, ο οποίος θα βοηθά στη διατήρηση χαμηλών θερμοκρασιών στο εσωτερικό της κονσόλας, ειδικά όταν αυτή είναι τοποθετημένη στο dock. Η κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το παιχνίδι δράσης Funko Fusion

Η Funko Inc. και η 10:10 Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Funko Fusion, ενός νέου παιχνιδιού δράσης με φιγούρες Funko Pop. Επιπλέον, οι εταιρείες αποκάλυψαν ότι μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι θα περιέχει φιγούρες εμπνευσμένες από τους χαρακτήρες 20 franchise.

Το Funko Fusion θα προσφέρει στους παίκτες ένα ταξίδι σε εικονικούς κόσμους με αγαπημένους χαρακτήρες. Οι μηχανισμοί gameplay, τους οποίους θα χρησιμοποιούν οι παίκτες για την εκπλήρωση αποστολών, μοιάζουν με εκείνους δημοφιλών τίτλων, όπως το Fortnite και τα Lego Star Wars.

Αν και το παιχνίδι φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αρκετοί έχουν εκφράσει ανησυχίες για την προσέγγιση των διάφορων franchise. Σε αντίθεση με παιχνίδια όπως το Fortnite και το Smash Bros, τα οποία διατηρούν τη μοναδικότητα κάθε franchise, το Funko Fusion υιοθετεί μια ομοιόμορφη αισθητική, ομογενοποιώντας τους χαρακτήρες στο χαρακτηριστικό στιλ των φιγούρων Funko Pop.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι αυτή η προσέγγιση μειώνει την ατομικότητα των αγαπημένων χαρακτήρων, υποβιβάζοντας τους σε απλά αντίγραφα με υπερμεγέθη κεφάλια και μικροσκοπικά σώματα. Ωστόσο, με το ιστορικό επιτυχίας της Funko στην αγορά συλλεκτικών ειδών, οι προσδοκίες παραμένουν υψηλές για την εμπορική απόδοση του παιχνιδιού.

Το Funko Fusion έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC. Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν εκδόσεις του παιχνιδιού για Android και iOS.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 5 με 11 Μαΐου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240504 - Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 5 και 11 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

6 Μαΐου

 • Plushie From The Sky – σε PC

7 Μαΐου

 • Nancy Drew: Mystery of the Seven Keys – σε PC
 • Seed of Life – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
 • Venture to the Vile – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

8 Μαΐου

 • V Rising – σε PlayStation 5 και PC
 • INDIKA – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC

9 Μαΐου

 • Crow Country – σε PlayStation 5 και PC
 • Gift – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Little Kitty, Big City – σε Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • The Bridge Curse 2: The Extrication – σε PC
 • Animal Well – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
 • Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Rainbow Cotton – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

FUNgeon Crawlers

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 25 Μαΐου το FUNgeon Crawlers. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 133,10€, και κοστίζει μόνο 14€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,53€ και πάνω, παίρνουμε το “Devil Spire”, το “Hellslave”, και το “Going Under”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 10,26€ αγοράσουμε επιπλέον το “Lunacid” και το “Siralim Ultimate”.

Τέλος, δίνοντας από 14€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Abalon (formerly Summoners Fate)” και το “MythForce”.

Down of the Farm

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 11 Μαΐου το Down of the Farm. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 159,16€, και κοστίζει μόνο 18,64€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 7,50€ και πάνω, παίρνουμε το “Littlewood” και το “No Place Like Home”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 13,98€ αγοράσουμε επιπλέον το “Immortal Life”, το “Cattails: Wildwood Story”, το “Ikonei Island”, και το “Everdream Valley”.

Τέλος, δίνοντας από 18,64€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “The Witch of Fern Island” και το “Cornucopia”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,39€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

 • Koa and the Five Pirates of Mara
 • DOOMBLADE
 • Endling – Extinction is Forever
 • JUSTICE SUCKS: Tactical Vacuum Action
 • Youtubers Life 2
 • Liberte
 • Circle Empires Rivals
 • The Chant
 • SPRAWL
 • Power to the People
 • A Little Golf Journey
 • Everdream Valley
 • Yooka-Laylee – Digital Deluxe
 • Tails of Iron
 • Hell Pie
 • Glitch Busters: Stuck On You
 • Buggos
 • CORPSE FACTORY
 • Aces & Adventures
 • Juno: New Origins

Build Your Own Diamond Collection

Με το Build Your Own Diamond Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Diamond Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

 • RAGE® 2 – Deluxe Edition
 • Airship: Kingdoms Adrift
 • No Straight Roads: Encore Edition
 • KeyWe
 • Metro Exodus – Gold Edition
 • The Legend of Tianding
 • Tin Hearts
 • Airborne Kingdom
 • Roguebook
 • Devilated
 • Heaven Dust 2
 • Symphony of War: The Nephilim Saga
 • Three Minutes To Eight
 • Kraken Academy!!
 • Call of the Sea

Fallout Bundle

Με το Fallout Bundle του Fanatical μπορούμε να αποκτήσουμε όλα τα Fallout παιχνίδια σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Το Fallout Bundle στοιχίζει 24,99€ και περιλαμβάνει τα “Fallout Classic Collection”, “Fallout New Vegas Ultimate”, “Fallout 3: Game of the Year Edition”, “Fallout 4: Game of the Year Edition” και “Fallout 76”. Η πραγματική αξία αυτών των τίτλων είναι 139,95€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμας του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#327 - Όριο Συσκευών Netflix, Δωρεάν Παιχνίδια Steam, IMEI Smartphone, Επεξεργασία DM Στο Instagram
QuickSteps
GamingSteps#20240518 - Assassin's Creed Shadows, Το Fallout Συναντά Το Fortnite, Το Hero Shooter Deadlock Από Τη Valve
GamingSteps