Home » Smartphones-Tablets » Δοκιμάστε Πολλές Φορές Το Τατουάζ Σε Πραγματικό Χρόνο Με AR
FEATURED Βρείτε Και Δοκιμάστε Το Επόμενο Τατουάζ Σας Σε Πραγματικό Χρόνο Με AR

Δοκιμάστε Πολλές Φορές Το Τατουάζ Σε Πραγματικό Χρόνο Με AR

Οι επαγγελματίες επιτρέπουν να δοκιμάσουμε το τατουάζ πριν πέσει το μελάνι, μέσω ενός προσωρινού στένσιλ. Όμως, αυτά τα λίγα λεπτά δεν αρκούν για να δούμε με σιγουριά πώς θα είναι πραγματικά το tattoo πάνω μας. Καθώς πρόκειται για κάτι που θα το έχουμε για μια ζωή, δείτε πώς μπορούμε με την τεχνολογία AR να δοκιμάσουμε όσες φορές θέλουμε οποιοδήποτε τατουάζ, και να γνωρίζουμε με ακρίβεια, τόσο για το σχέδιο, όσο και για το σημείο που ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς δοκιμάζω οποιοδήποτε τατουάζ

Το InkHunter είναι αναμφίβολα η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή τατουάζ στο Play Store και Apple App Store. Tα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες της ξεχωρίζουν κατά πολύ από όλες τις σχετικές εφαρμογές tattoo, κάτι που τις καθιστά όλες ξεπερασμένες.

τατουάζ 1μανααακλ

Το δωρεάν app χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality-AR) η οποία μπορεί να χειριστεί πραγματικές εικόνες μέσω της κάμερας του κινητού μας.

Μας επιτρέπει να την αξιοποιήσουμε με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο στην οθόνη του smartphone, για να δοκιμάσουμε όσες φορές θέλουμε τα δικά μας σκίτσα που έχουμε επιλέξει και αποθηκεύσει, ή κάποιο από τα αμέτρητα ασπρόμαυρα ή χρωματιστά στένσιλ που διαθέτει η εφαρμογή.

τατουάζ 1μακκ

Έτσι, αφού ανεβάσουμε το tattoo που επιθυμούμε ή κάποιο από τα παρεχόμενα στένσιλ του app, απλά το προσθέτουμε στο μέρος του σώματός που το θέλουμε. Στη συνέχεια, μπορούμε να το δοκιμάσουμε σε πραγματικό χρόνο.

Ανεξάρτητα από το πού κινούμε το χέρι μας, το πόδι μας, κ.λ.π, το εικονικό τατουάζ θα παραμείνει στη θέση του, ακριβώς όπως ένα πραγματικό tattoo. Η κάτωθι εικόνα είναι από τις δοκιμές που κάναμε.

τατουάζ 1μαν

Mε αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να δοκιμάσουμε όσα τατουάζ θέλουμε και για όσο χρόνο ή όσο συχνά επιθυμούμε.

Έτσι θα έχουμε μια ασφαλή εικόνα, τόσο για το σχέδιο, όσο και για το σημείο που ταιριάζει καλύτερα το τατουάζ, και θα είμαστε απόλυτα σίγουροι για την απόφαση μας.

Τατουάζ: Μύθοι & Αλήθειες, Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζω

Από εκεί και μετά, μόλις αποφασίσουμε ότι αυτό θα είναι το tattoo μας, απλά το μεταφέρουμε στον επαγγελματία καλλιτέχνη για να χρησιμοποιήσει το στένσιλ της εφαρμογής που αποθηκεύσαμε.

Πώς χρησιμοποιώ την εφαρμογή

Το app είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αρχικά, κατεβάζουμε την εφαρμογή και ξεκινάμε την εξερεύνηση των διαθέσιμων στένσιλ. Το InkHunter έχει χιλιάδες στένσιλ διαθέσιμα για να τα δοκιμάσουμε.

Αν δεν βλέπουμε κάτι που μας αρέσει, μπορούμε να ανεβάσουμε κάποιο τατουάζ που έχουμε ήδη αποθηκευμένο στις φωτογραφίες μας. Επιπλέον, να πατήσουμε στο “Follow” για να μας ανοίξουν αμέτρητα σχέδια από τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες του app.

τατουάζ 1μαλλ

Μόλις επιλέξουμε ένα στένσιλ της εφαρμογής ή κάποιο δικό μας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα μολύβι ή μαρκαδόρο για να σχεδιάσουμε ένα τετράγωνο χαμογελαστό πρόσωπο στην επιθυμητή θέση στο δέρμα μας.

Η εφαρμογή θα μας δείξει το ακριβές σχήμα που πρέπει να κάνουμε όπως παρατηρούμε παρακάτω.

τατουάζ 1μαλλα

Κατόπιν, αφού πατήσουμε στο “I did” απλά επιλέγουμε το “TRY”.

Από εκεί και μετά, το σχήμα που κάναμε στο δέρμα μας θα επιτρέψει στην τεχνολογία AR να λειτουργήσει με εντυπωσιακό τρόπο. Αρκεί να ορίσουμε την οθόνη μας να βλέπει στο σχήμα μας.

Μόλις το κάνουμε αυτό, θα δούμε αμέσως το τατουάζ στη θέση του χαμογελαστού προσώπου που σχεδιάσαμε. Εφόσον το σημάδι παραμένει στο δέρμα μας, μπορούμε να δοκιμάσουμε το tattoo σε πραγματικό χρόνο όσες φορές θέλουμε.

Επίσης, μπορούμε να το σβήσουμε και να το δοκιμάσουμε σε άλλο μέρος του σώματος αν το θέλουμε, αλλά και να το μετακινήσουμε μέχρι να βρούμε το σωστό σημείο.

Όταν τελειώσουμε, μπορούμε να αποθηκεύσουμε το τατουάζ στα αγαπημένα μας και να το δοκιμάσουμε ξανά αργότερα.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε όσα τατουάζ επιθυμούμε. Επιπλέον, να δοκιμάσουμε μέσα από τα αποθηκευμένα μας τατουάζ (My Photos) όσα ακόμη στένσιλ θέλουμε στην ίδια θέση στο σώμα μας.

Όπως είναι φυσικό, δεν είναι όλα τα στένσιλ δωρεάν, και ανάλογα με το τι θέλουμε πρέπει να πληρώσουμε ένα μικρό ποσό, εφόσον δεν έχουμε κάποιο δικό μας.

Λήψη INKHUNTER για iOS | Android (Δωρεάν)

Μην κάνετε τατουάζ χωρίς πρώτα να το δοκιμάσετε πολλές φορές

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στο Questions.pcsteps.gr. Ειδάλλως, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps