Home » Smartphones-Tablets » Νέο Premium 5,7''FHD 4GB/64GB Android N, Χωρίς Τελωνείο, €111.43

Νέο Premium 5,7”FHD 4GB/64GB Android N, Χωρίς Τελωνείο, €111.43

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα κινέζικα κινητά έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, παρέχοντας προηγμένα χαρακτηριστικά σε τιμές που αντέχει κάθε πορτοφόλι. Δείτε την προσφορά του GearBest στο νέο μεταλλικό Oukitel U11 Plus 4G με Android Nougat και 4GB μνήμη, οθόνη 5,7” FHD μαζί με δυο μεγάλες κάμερες 13.0 + 13.0MP, σε προσιτή τιμή και χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου, για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Oukitel

Η Oukitel είναι κινέζικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό έξυπνων φορητών συσκευών. To όνομα της υποδηλώνει το “U & I is OK life”, και είναι το σλόγκαν της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην εταιρεία.

Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, στην έναρξη της εποχής των smartphone το 2007. Ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιοκτήτη βιομηχανική μονάδα και εργαστήρια, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με έμφαση στο νεανικό κοινό. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Γιατί να αγοράσω το κινέζικο phablet

Το Oukitel U11 Plus έχει μεγάλη και φωτεινή FHD οθόνη 5.7 ιντσών, μεταλλική κατασκευή από ειδικό αλουμίνιο αεροσκαφών, και τρέχει το Android 7.0.

Επιπλέον η μεγάλη μνήμη και αποθηκευτικός χώρος μαζί με τις μεγάλες κάμερες, με Selfie 13.0MP, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το U11 Plus

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο LTE μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά της Oukitel

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Oukitel είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

OUKITEL U11 Plus 4G

Το U11 Plus διακρίνεται για την πολύ προσιτή τιμή και έχει μεγάλη και φωτεινή οθόνη 5,7 ιντσών, με ανάλυση στα 1920×1080 pixels.

Η LTE συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, MTK6750T στα 1.5GHz.

Έχει μνήμη RAM στα 4GB και 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM.

Το κινέζικο phablet έχει δυο κάμερες, 13.0 ΜΡ η οπίσθια με AF και 13.0 ΜΡ η μπροστινή. Η συσκευή διαθέτει διπλό φλας.

Η συσκευή διαθέτει την πρωτότυπη λειτουργία των χειρονομιών πάνω στην οθόνη, από αρχικά γράμματα, για την γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών. Έχει μπαταρία με χωρητικότητα στα 3700mAh.

Το οικονομικό phablet τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και βέβαια πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.

Το OUKITEL U11 Plus 4G θα κοστίζει €111.43 για ελάχιστες ημέρες. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Συνοδεύεται από δυο θήκες, μια σιλικόνης και άλλη μια θήκη πλάτης.

Αν μας ενδιαφέρει πρέπει να κινηθούμε άμεσα, γιατί ενδέχεται να αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά η τιμή καθότι έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια με το ακόλουθο κουπόνι:

OUKU11P

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €21.56, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.7 ίντσες AUO Display
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek, MTK6750T στα 1.5GHz
  • GPU: Mali T860
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM,Dual Standby)
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • 2 κάμερες 13.0 MP πίσω με φλας, και 13.0MP μπροστά
  • LED ειδοποίησης: Ναι
  • OTA: Ναι
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3700mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα: FDD-LTE+WCDMA+GSM
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz
  • GPS
  • Αισθητήρες: αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, αισθητήρας βαρύτητας, αισθητήρας προσέγγισης
  • Διαστάσεις: 15.71 x 7.68 x 0.98 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,210 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, θήκη σιλικόνης, θήκη πλάτης, βελόνα εξαγωγής SIM, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το phablet της Oukitel?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο δυνατό αλλά και προσιτό κινητό της κινέζικης Oukitel.

Η premium κατασκευή, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Oukitel U11 Plus 4G, θα καλύψουν τις περισσότερες από τις ανάγκες μας, χωρίς να απαιτηθεί να καταβάλουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Oukitel, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps