Home » Smartphones-Tablets » Πανίσχυρο Xiaomi Mi Note 3, 5.5'' FHD, 6GB/64GB, Χωρίς Τελωνείο

Πανίσχυρο Xiaomi Mi Note 3, 5.5” FHD, 6GB/64GB, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Xiaomi σε ειδική εκδήλωση στις 11 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε τις νέες συσκευές που ομολογουμένως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Δείτε το πανίσχυρο και πολύ λεπτό Mi Note 3 με οθόνη 5,5” FHD και οκταπύρηνο Snapdragon 2.2GHz, ισχυρή μνήμη και χαρακτηριστικά, με τρεις κάμερες και Selfie 16.0ΜΡ, μαζί με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο, και επωφεληθείτε από την ολιγοήμερη χαμηλή τιμή του GearBest.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πανίσχυρο Xiaomi Mi Note 3, 5.5” FHD, 6GB/64GB, Χωρίς Τελωνείο.

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η Xiaomi από το 2014 είναι ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Κίνα έχοντας ξεπεράσει την Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Παγκοσμίως θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone και ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Γιατί να αγοράσω το νέο Mi Note 3

Τα smartphone της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές.

Το Mi Note 3 είναι ένα ισχυρό και πλήρως μεταλλικό κινητό, με μεγάλη και πολύ φωτεινή οθόνη, αλλά και με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα συναντάμε σε πολύ ακριβότερες συσκευές.

Επιπλέον η premium κατασκευή, και η αναμενόμενη μεγάλη διαφορά τιμής στα ελληνικά καταστήματα, το καθιστούν αναμφίβολα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα πολύ δυνατό και επώνυμο κινητό με μεγάλη FHD οθόνη, σε φιλική τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, και ιδίως στα είδη της Xiaomi αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από τον μεγαλύτερο επίσημο μεταπωλητή της, το GearBest. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πως μπορώ να αγοράσω το phablet

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς όπως είναι αναμενόμενο δεν διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα.

Πρόκειται για νεότατο προϊόν που όπως είδαμε ανακοινώθηκε πρόσφατα, και θα έχει αυτή την φιλική τιμή έως ότου λήξει η προσφορά στο Gearbest. Κατόπιν θα έχει αρκετά ακριβότερη τιμή στο διεθνές κατάστημα.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Mi Note 3 4G

Το πανίσχυρο phablet της XiaoMi έχει οθόνη στις 5.5 ίντσες ανάλυσης 1920 x 1080 FHD. H πλήρως μεταλλική συσκευή φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 στα 2.2GHz, και έχει μνήμη RAM στα 6 GB.

Η χωρητικότητα του είναι στα 64GB μη επεκτάσιμη. Το πολύ λεπτό phablet της Xiaomi είναι Dual SIM – Dual Standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM.

Έχει τρεις κάμερες που οι πίσω είναι ίδιες με τις αντίστοιχες του Xiaomi Mi 6. Για την ακρίβεια οι αισθητήρες είναι 12.0MP + 12.0MP πίσω, και 16.0MP ο μπροστινός. Διαθέτει LED flash. Η συσκευή έχει μπαταρία στα 3500mAh.

Τo Mi Note 3 τρέχει το MIUI 8 της εταιρείας που θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 9 σύντομα. Η συσκευή της Xiaomi διαθέτει αυτόνομο δέκτη GPS και IR Blaster (υπέρυθρες), και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για το άμεσο ξεκλείδωμα του κινητού.

Το Xiaomi Mi Note 3 μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ μόνο για λίγες ημέρες στη τιμή των €340.25, με την χρήση του ακόλουθου κουπονιού.

NT3CJ

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €14.44, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: Capacitive 5.5 ίντσες 2.5D
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 660 στα 2.2GHz
  • RAM: 6 GB
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος μη επεκτάσιμος
  • Type-C
  • Δεν έχει υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Dual SIM – Dual Standby με δυο κάρτες nano SIM
  • 3 κάμερες 12.0MP + 12.0MP πίσω με φλας και 16.0 MP μπροστά,
  • MIUI camera app
  • Mi Store
  • Mi Remote app
  • Έκδοση Bluetooth: V5.0
  • Μπαταρία: 3500mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: MIUI 8 βασισμένο σε Android 7.1
  • Δίκτυα: CDMA, FDD-LTE, GSM,TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    CDMA: CDMA 1X/EVDO
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B2 1900MHz, WCDMA B5 850MHz, WCDMA B8 900MHz
    TD-SCDMA: TD-SCDMA B34/B39
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz
  • Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, βαρύτητας, Γυροσκόπιο, Υπέρυθρες, Αισθητήρας εγγύτητας, Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Πλοήγηση: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
  • Διαστάσεις: 15.26 x 7.39 x 0.76 εκατοστά
  • Βάρος: 0.163 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Περιεχόμενα συσκευασίας : Κινητό Τηλέφωνο, Τροφοδοτικό, 1 Καλώδιο USB, βελόνα εξαγωγής SIM, Εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το νέο κινητό της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στο νέο Mi Note 3 της Xiaomi. Το κινητό της κινέζικης εταιρείας μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε μια περιουσία.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Xiaomi μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps