Home » Hardware » Προσφορές » Open Source TV Box 3GB DDR4 Android 7.1/ Ubuntu Δωρεάν Priority

Open Source TV Box 3GB DDR4 Android 7.1/ Ubuntu Δωρεάν Priority

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αναμφίβολα τα TV Box κάνουν την τηλεόραση πιο έξυπνη και προσφέρουν μεγαλύτερο θέαμα. Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για open source TV box που κάνει το Raspberry Pi 3 να φαντάζει μικρό και λίγο. Δείτε το SBC Khadas VIM2 Max με επιλογή από τρία λειτουργικά συστήματα Android Nougat, Ubuntu Linux, και LibreELEC, 3GB DDR4, οκταπύρηνο Amlogic S912 σε καλή τιμή και με δωρεάν αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το Khadas VIM2

Το Open Source DIY Box εντυπωσιάζει με την ποιότητά του και την ιδιαίτερη διαφανή κατασκευή. Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες όπως το Android, το Ubuntu, το LibreELEC, και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα πανίσχυρο open source SBC (Single Board Computer) που θα ενθουσιάσει τους εραστές του DIY καθότι δέχεται προσθήκες περιφερειακών, και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε ότι project θέλουμε, ακόμη και στη ρομποτική.

Επιπλέον έχει ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη, και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε την μικροσκοπική συσκευή και ως PC, καθότι τρέχει απρόσκοπτα όλες τις διανομές για ARM επεξεργαστές.

Είναι ουσιαστικά ένας μικρός υπολογιστής με όλη την ισχύ του υλικού που απαιτείται για να αποκωδικοποιήσει και να παίξει ακόμα και το πιο απαιτητικό περιεχόμενο βίντεο 4k, ιδανικό για ενθουσιώδεις χρήστες του open source, που θέλουν πλήρη έλεγχο τόσο του υλικού όσο και του λογισμικού.

Ως εκ τούτου αυτές οι ισχυρές προδιαγραφές το καθιστούν και ως ένα ιδανικό TV Box για λιγότερο απαιτητικούς χρήστες, καθότι θα προβάλλει με αξιόπιστο και εύκολο τρόπο οτιδήποτε θελήσουμε να δούμε ή να παίξουμε στη συσκευή.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Khadas VIM2 Max

Το VIM2 θεωρείται ήδη ως ένα από τα ισχυρότερα και ιδιαίτερα TV Box – SBC της κινέζικης αγοράς, επιτομή του Open Source. Διακρίνεται και για τις πολύ μικρές διαστάσεις.

Το Khadas VIM2 είναι μικρότερο σε διαστάσεις και από το Rasberry Pi 3 με μεγαλύτερες ωστόσο δυνατότητες, ιδίως σε ότι αφορά τα πολυμέσα.

Έχει ισχυρή μνήμη στα 3GΒ DDR4 και τον δυνατό επεξεργαστή Amlogic S912 με ARM Mali-T820MP3 GPU, που το καθιστούν ιδανικό για τα build στο Kodi, και όχι μόνο.

Η λιλιπούτεια διαφανής συσκευή έχει Dual Boot με Ubuntu και Android Nougat 7.1.2. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τρέξουμε και το Linux αντί να έχουμε μόνο το Android στη μεγάλη οθόνη μας.

Ένα άλλο καλό είναι ότι δεν υπάρχουν περιττά apps και bloatware. Στην πρώτη μας επαφή το περιβάλλον είναι απλό και γνώριμο. Το μενού ρυθμίσεων είναι φυσιολογικό και σε αυτό μπορούν να γίνουν όλες οι βασικές ρυθμίσεις του TV Box.

Επίσης, υπάρχουν και τρία φυσικά κουμπιά για την τροφοδοσία, την λειτουργία και επαναφορά, (power, function, reset), τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα και δεν υπάρχουν στις περισσότερες συσκευές streaming.

Το καινοτόμο τσιπ έχει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα και χαρακτηρίζεται από τις υψηλές τεχνικές ενδείξεις και συνδεσμολογία. Ξεχωρίζει η ταχύτατη και ταυτόχρονη διασύνδεση του RSDB Wi-Fi (2×2 MIMO – Multiple Input Multiple Output). Επίσης και η θύρα Gigabit Ethernet και η δυνατότητα HDR.

Επιπλέον διαθέτει την απαραίτητη HDMI που υποστηρίζει 4K βίντεο στα 60fps και θύρες USB που μας επιτρέπουν να συνδέσουμε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή κάποια μονάδα USB. Η συσκευή διαθέτει επίσης και δέκτη υπερύθρων.

Πλήρες TV Box

Για την ακρίβεια δεν του λείπει τίποτε. Έχει υποδοχή εισόδου / εξόδου 40 ακίδων για σύνδεση με επιπλέον υλικό, και δυνατότητες που ξεπερνούν πολύ τις αντίστοιχες των κανονικών TV Box.

Επιπλέον το Khadas VIM2 διαθέτει και WOL με ενεργοποίηση από απόσταση μέσω Lan ή μέσω της εφαρμογής.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα βρούμε στην σελίδα του open source TV Box αλλά και στο GitHub. Επιπλέον στην ιστοσελίδα του Khadas VIM2 μπορούμε να κατεβάσουμε και όποιο άλλο Firmware μας ενδιαφέρει.

To Khadas VIM2 διατίθεται σε δύο εκδόσεις.Αμφότερες περιλαμβάνουν DDR4 και τον τελευταίο επεξεργαστή Amlogic S912 octa-core μαζί με τη GPU Mali-T820MP3. Διαφοροποιούνται ως επί το πλείστον στην RAM και την αποθηκευτική μνήμη.

Η μεγάλη έκδοση είναι η VIM2 Max με SPI Flash + 3GB DDR4 + 64GB eMMC + AP6359SA με RSDB και κόστος στα €122.67. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Η μικρότερη έκδοση είναι η VIM2 Basic με SPI Flash, 2GB DDR4 και 16GB eMMC με κόστος στα €84.83. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η εντελώς δωρεάν Priority Line. Το TV box θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Amlogic S912 1.5 GHz 64-bit ARM Cortex A53
  • GPU: ARM Mali-T820MP3 750MHz
  • HDR 10 και HLG HDR
  • RAM: 2GB / 3 GB DDR4
  • Αποθηκευτικός: 16GB / 64 GB
  • SPI Flash: 2ΜΒ
  • RSDB με πραγματική ταυτόχρονη διπλή μπάντα Wi-Fi
  • Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
  • MCU: Διαχείριση ενέργειας, EEPROM για προσαρμογή και ρύθμιση εκκίνησης (SPI flash ή eMMC)
  • Λειτουργικό σύστημα: DualOS Nougat – Ubuntu 16.04, Android 7.1.2, Ubuntu 16, LibreELEC
  • Υπέρυθρες: Ναι
  • WOL
  • Υποδοχή για MicroSD
  • USB Type-C
  • 2 x USB 2.0
  • HDMI 2.0a
  • HDMI CEC
  • LAN: 10/100/1000M
  • Bluetooth: 4.1 στην basic, 4.2 στην Pro και Max
  • Διαστάσεις: 9.20 x 6.60 x 2.20 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 70 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τροφοδοτικό, 1 x USB-C καλώδιο

Σας άρεσε το Open Source TV Box?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο ισχυρό TV Box – SBC Khadas VIM2. Μια συσκευή με απεριόριστες και πραγματικές δυνατότητες open source.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της κινέζικης εταιρείας και θέλετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps