Home » Smartphones-Tablets » Ευκαιρίες με Κουπόνια σε Νέα Smartphones και Είδη Τεχνολογίας

Ευκαιρίες με Κουπόνια σε Νέα Smartphones και Είδη Τεχνολογίας

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το φθινοπωρινό φεστιβάλ Bumper Harvest της κινέζικης αγοράς πλησιάζει στην αποκορύφωση του, και το Gearbest φέρνει μεγάλες εκπτώσεις με κουπόνια ειδικά για την Ελλάδα, στα νέα κινητά, και όχι μόνο, των κινέζικων εταιρειών. Δείτε τις πολύ καλές ευκαιρίες, όπως την πτώση του OnePlus 5 κοντά στα 300 ευρώ αλλά και σε Xiaomi, Asus και σε tablet 10.1”4G με Nougat στα 50 ευρώ, για ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ευκαιρία: OnePlus 5, 6GB/64GB, €325.14

Τα κινητά της OnePlus αναμφίβολα έχουν γίνει ο ευσεβής πόθος των περισσοτέρων από εμάς.

Πόσο μάλιστα όταν έχουμε να κάνουμε με μια νέα ναυαρχίδα που διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές, όπως τα θηριώδη 6GB μνήμης, κορυφαίο επεξεργαστή, και οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών που είναι πολύ φωτεινή και ενισχυμένη με το Gorilla Glass 5.

Επιπλέον η κινέζικη συσκευή διαθέτει premium μεταλλική κατασκευή σε όλο το σώμα της, μαζί με τρεις κάμερες. Τι παραπάνω άραγε να ζητήσει κάποιος από ένα κινητό σε αυτή την τιμή.

Το OnePlus 5 θα το βρούμε στα €325.14 για ελάχιστες ημέρες. Εκτός από δωρεάν αποστολή, υπάρχει και η Priority συν €17.02 για να αποφύγουμε το τελωνείο.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ, και με έκπτωση άλλα τρία ευρώ διαμέσου PayPal, με το ακόλουθο κουπόνι:

YOnePlus5

ASUS Pegasus 3S 4G, 3GB/64GB, Android 7.0 , €131.72

Το ASUS Pegasus διακρίνεται για το πλήρως μεταλλική κατασκευή, την οθόνη 5,2 ιντσών και την μεγάλη μπαταρία στα 5000mAh. Τρέχει Android 7.0 και έχει μεγάλες κάμερες στα 13.0Ρ και 8.0Ρ αντίστοιχα.

Το ASUS θα το βρούμε στα €131.72 για ελάχιστες ημέρες. Εκτός από δωρεάν αποστολή, υπάρχει και η Priority συν €14.26 για να αποφύγουμε το τελωνείο.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

ASUSGOLDEN

Bluboo S1 4G, 4GB/64GB, Android 7.0, €116.71

Το S1 έχει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης από την Ιαπωνική Sharp με Corning Gorilla Glass 4, και 90% Screen-to-body Ratio. Έχει ομολογουμένως πολύ όμορφη εμφάνιση και τρέχει το Android 7.0.

Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 64GB αποθηκευτικού, οι τρεις δυνατές κάμερες, καθώς επίσης o πανίσχυρος επεξεργαστής, το Type-C και η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Το Bluboo S1 θα το βρούμε στα €116.71 για ελάχιστες ημέρες. Εκτός από δωρεάν αποστολή, υπάρχει και η Priority συν €21.13 για να αποφύγουμε το τελωνείο.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GBBlubooS1

Ευκαιρία: LeEco Le S3 4G, 4GB/32MB, Android 6.0, €83,36

Το LeEco Le S3 έχει μεγάλη οθόνη IPS 5,5 ιντσών FHD και διαθέτει ισχυρές προδιαγραφές που τις συναντάμε μόνο σε ακριβότερες επώνυμες συσκευές, και σε τιμές της τάξης των 300-400 ευρώ.

Επιπλέον η πολύ ωραία μεταλλική σχεδίαση, τα λεπτά περιθώρια, το μικρό πάχος (7,6 χιλιοστά), οι μεγάλες κάμερες και η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Το Le S3 θα το βρούμε στα €83,36 για ελάχιστες ημέρες. Εκτός από δωρεάν αποστολή, υπάρχει και η Priority συν €21.13 για να αποφύγουμε το τελωνείο.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ και με έκπτωση άλλα τρία ευρώ διαμέσου PayPal, με το ακόλουθο κουπόνι:

GBLeS3

Xiaomi Redmi 4X, 2GB/16MB, MIUI 8, €88.36

Τα smartphone της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές.

Το οικονομικό και δυνατό Xiaomi Redmi 4X, έχει οθόνη στις 5.0 ίντσες και ανάλυση στα 1280 x 720 pixels.

Πρόκειται για ένα δυνατό και όμορφο μεταλλικό κινητό, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα συναντάμε σε ακριβότερες επώνυμες συσκευές.

Το Xiaomi Redmi 4X 4G θα το βρούμε στα €88.36 για ελάχιστες ημέρες. Εκτός από δωρεάν αποστολή, υπάρχει και η Priority συν €15.15 για να αποφύγουμε το τελωνείο.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GBRedmi4X216

Ευκαιρία: Tablet 4G 10.1” FHD, Android 7.0, Dual SIM-Dual Standby €50.02

Είναι αλήθεια ότι δεν θα βρούμε σε τέτοια τιμή tablet με μεγάλη Capacitive IPS οθόνη, τόσο ελαφρύ και λεπτό, που ταυτόχρονα να δέχεται και δύο κάρτες SIM και να έχει και Android Nougat.

To VOYO Q101 προσφέρει πρωτότυπες δυνατότητες tablet και smartphone. Έχει υψηλή απόδοση και premium μεταλλική κατασκευή, που το καθιστούν ιδανικό για εργασία και ψυχαγωγία.

Το VOYO Q101 4G θα το βρούμε στα €50.02 για ελάχιστες ημέρες. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

V4G60

MECOOL PRO TV Box, Android 7.1 €48.35

Το δυνατό TV Box με τηλεχειριστήριο και Android Nougat θα το βρούμε στα €48.35 για ελάχιστες ημέρες. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

M8SPROGB

Blackview A7 3G, 5.0”, 3 Κάμερες Android 7.0, €38.34

Κινητό με τρεις κάμερες, μεταλλικό φινίρισμα και Android Nougat στα 38 ευρώ, δεν θα το βρούμε πουθενά αλλού, παρά μόνο στην κινεζική αγορά.

Το Blackview A7 θα κοστίζει €38.34 για ελάχιστες ημέρες. Υπάρχει και Priority αποστολή συν €22.54 για να αποφύγουμε το τελωνείο.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

BlackviewA7

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στις προσφορές με κουπόνια του GearBest?

Στο προωθητικό άρθρο παρουσιάσαμε μία προσφορά με κουπόνια, και όπως είδαμε υπάρχουν τρεις συσκευές -πραγματική ευκαιρία, που ίσως δεν θα την ξαναβρούμε.

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το διεθνές e-shop, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps