Home » Software » TV Box SCISHION V88 4Κ €19.30 Φωτιζόμενο Air Keyboard €7.57

TV Box SCISHION V88 4Κ €19.30 Φωτιζόμενο Air Keyboard €7.57

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το μεγάλο φθινοπωρινό φεστιβάλ Bumper Harvest μπαίνει στην κύρια φάση του και το GearBest κατέβασε θεαματικά τις τιμές σε πολλές ηλεκτρονικές συσκευές. Δείτε το πιο μικρό TV Box 4Κ της κινέζικης αγοράς με πολύ καλά χαρακτηριστικά, μαζί με το ασύρματο και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με εναλλασσόμενα χρώματα LED, σε τιμές χώμα για ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή των προϊόντων, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η SCISHION

Η SCISHION ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 στην Κίνα. Αποτελεί μία καινοτόμο επιχείρηση, η οποία εστιάζει σε smartphone, tablet, TV box, σε έξυπνο εξοπλισμό, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την έρευνα.

Τα προϊόντα της SCISHION κατασκευάζονται με γνώμονα την ικανοποίηση του καταναλωτή, εξού και το μότο της, “ο πελάτης είναι η ζωή μας”. Παράλληλα η εταιρεία ενδιαφέρεται και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Γιατί να αγοράσω το V88 Mars ΙΙ

Το λιλιπούτειο TV box έχει αξιοπρεπέστατες προδιαγραφές, και είναι βέβαιο ότι χάρη στον τετραπύρηνο Cortex-A7 από την Rockchip δεν θα παρατηρήσουμε καθυστερήσεις, και όλα θα κυλούν ομαλά.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η μνήμη στα 2 GB DDR3 που είναι παραπάνω από αρκετή για τις ανάγκες της συσκευής. Σε καμία περίπτωση δεν θα βρούμε φθηνότερο TV Box που να διαθέτει 2 GB RAM σε αυτή την τιμή.

Επιπλέον το TV Box διαθέτει μια ειδική GPU, την Mali-400, που μας επιτρέπει να εγκαταστήσουμε παιχνίδια από το Play store, και να τα αναπαράγουμε στην μεγαλύτερη οθόνη της τηλεόρασης.

Το ίδιο καλό αποτέλεσμα θα έχουμε και με το Kodi. Ιδίως αν χρησιμοποιήσουμε ελαφριά build, ή το προκαθορισμένο κέλυφος του ασυναγώνιστου media center.

Αν αγοράσουμε και το εντυπωσιακό φωτιζόμενο και ασύρματο πληκτρολόγιο- ποντίκι, θα έχουμε ένα πλήρες σετ για θέαμα από τον καναπέ στο σπίτι, με κόστος κάτω από 27 ευρώ.

Μεγάλη διαφορά τιμής στην ελληνική αγορά

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Ωστόσο, υπάρχει ο μικρός του αδερφός με 1GB μνήμη που έχει υπερδιπλάσια τιμή.

Tι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Οι προσφορές στα προϊόντα SCISHION

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Schishion είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

SCISHION V88 Mars II Smart

Το V88 Mars II τρέχει το Android 6.0 Marshmallow. Όπως αναφέρουν οι χρήστες στο YouTube, δεν έρχεται με bloatware ή περιττές εφαρμογές που συνήθως συνοδεύουν τα περισσότερα TV Box.

Διαθέτει τη συνηθισμένη θύρα HDMI, η οποία είναι η κύρια θύρα για τη σύνδεση της συσκευής σε μια μεγάλη οθόνη. Επιπλέον και όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Ο επεξεργαστής είναι ο τετραπύρηνος RK3229 Cortex-A7 1,5 GHz από την Rockchip. Σε συνδυασμό με την GPU Mali-400, μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών, όπως είδαμε στη πράξη από χρήστες του YouTube.

Το κινέζικο TV Box έχει καλή μνήμη στα 2GB DDR3 και eMMC αποθηκευτικό στα 8GB επεκτάσιμο με SD κάρτα. Δέχεται USB stick και μπορεί να συνδεθεί και με άλλα περιφερειακά.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι παρότι έχουμε να κάνουμε με ένα λιλιπούτειο TV Box, υποστηρίζει 4K βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίξει ταινίες με Ultra HD ανάλυση, και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι ακόμα και μετά αρκετές ώρες παιξίματος σε υψηλή ανάλυση δεν υπάρχουν προβλήματα υπερθέρμανσης. Αυτό το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι μέσα από τις θετικές παρουσιάσεις και αναφορές χρηστών στο YouTube.

Η συσκευή υποστηρίζει ήχο 5.1 Surround. Είναι plug and play και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει.

Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και από τον καναπέ είμαστε έτοιμοι για το θέαμα στην τηλεόραση μας. Επιπλέον μπορούμε να αναπαράγουμε ασύρματα και τα πολυμέσα που έχουμε στο κινητό μας.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα €19.30. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Μόνο να προσέξουμε να επιλέξουμε την ευρωπαϊκή πρίζα.

Για να πετύχουμε την καλύτερη τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

V88MGB

TZ Q9 Mini Wireless Keyboard

To TZ Q9 είναι ένα multimedia τηλεχειριστήριο και ταυτόχρονα ένα λειτουργικό φορητό πληκτρολόγιο με touch pad. Διαθέτει πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό που του αλλάζουμε τα LED χρώματα σύροντας απλά το δάχτυλο μας.

Είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις συσκευές μας, και μπορεί να συνεργαστεί με PC, TV Box και Laptop, και πολλά άλλα. Δεν χρειάζεται drivers και συνοδεύεται στην συσκευασία από ένα USB δέκτη για την ασύρματη λειτουργία.

Μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμο με το SCISHION V88 Mars II, καθότι λειτουργεί ασύρματα στα 2.4GHz. Έτσι δεν μας νοιάζει που το TV Box δεν υποστηρίζει Bluetooth.

Το πολύ χρήσιμο και μικρό ασύρματο πληκτρολόγιο – ποντίκι είναι ιδιαίτερα οικονομικό και κοστίζει μόνο €7.57, για ελάχιστες ημέρες. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. 

Αν μας ενδιαφέρει το προϊόν πρέπει να βιαστούμε γιατί έχουν μείνει λίγα κομμάτια που αντιστοιχούν στην προσφορά του ακόλουθου κουπονιού:

TZQ9CP

Σας άρεσαν οι δυο λιλιπούτειες και οικονομικές συσκευές?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα καλό και πολύ οικονομικό κινέζικο TV Box, μαζί με το φωτιζόμενο mini πληκτρολόγιο -ποντίκι, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Αν έχετε αγοράσει TV Box και air keyboard από την κινέζικη αγορά μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps