Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Δωρεάν Κλήση Προς Όλους: Καλέστε Σε Κινητό & Σταθερό Χωρίς Χρέωση Σε Όλες Τις Χώρες
Featured Δωρεάν Κλήση Προς Όλους Καλέστε Σε Κινητό & Σταθερό Χωρίς Χρέωση Σε Όλες Τις Χώρες Α1

Δωρεάν Κλήση Προς Όλους: Καλέστε Σε Κινητό & Σταθερό Χωρίς Χρέωση Σε Όλες Τις Χώρες

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις μέρες μας, οι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας μας δίνουν δωρεάν χρόνο για κλήσεις προς κινητά και σταθερά. Όμως, πρέπει να καλέσουμε από σταθερό, συν του ότι δεν μπορούμε να καλέσουμε χωρίς χρέωση σε αριθμό εξωτερικού ή από το κινητό μας. Δείτε εν τάχει πώς κάνουμε δωρεάν κλήση σε πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σε όλους, είτε είναι στις επαφές μας, είτε όχι, από smartphone, tablet, αλλά και PC, προς όλα τα κινητά καθώς και σε σταθερά παντού στον κόσμο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς υλοποιείται η δωρεάν κλήση προς όλους

Το Globfone είναι μια δωρεάν online υπηρεσία, που επιτρέπει να καλέσουμε έναν αριθμό τηλεφώνου, όπως ακριβώς κάνουμε με τις κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνο ή το κινητό μας.

Η δωρεάν κλήση λειτουργεί με οποιονδήποτε χρήστη ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, και χωρίς την ανάγκη να είναι στις επαφές μας ή να χρησιμοποιεί την ίδια εφαρμογή.

Αυτό που κάνει το Globfone διαφορετικό σε σχέση με όλες οι γνωστές εφαρμογές instant messaging, είναι ότι μας επιτρέπει τη δωρεάν κλήση σε τοπικούς και διεθνείς πραγματικούς αριθμούς σε σταθερά και κινητά, κάτι που δεν παρέχουν δωρεάν οι εφαρμογές.

Δωρεάν Κλήση Προς Όλους Καλέστε Σε Κινητό & Σταθερό Χωρίς Χρέωση Σε Όλες Τις Χώρες

Επίσης, το Globfone δεν διαθέτει πακέτα κλήσεων με πρόσθετες χρεώσεις, ή συνδρομές. Η υπηρεσία κλήσεων είναι απολύτως δωρεάν και δεν χρειάζεται καν να εγγραφούμε.

Έτσι, δεδομένου ότι δεν είναι συνδρομητική υπηρεσία, αναπληρώνει το λειτουργικό κόστος με διαφημίσεις, που δεν είναι και τόσο ενοχλητικές.

Δωρεάν κλήση από PC προς κινητά / σταθερά

Για να ξεκινήσουμε την πρώτη μας δωρεάν κλήση από το Desktop PC ή το laptop απλά πατάμε εδώ. Στη σελίδα που μας άνοιξε, βάζουμε αρχικά ένα όνομα που θέλουμε, και πατάμε στο “Next”.

Δωρεάν Κλήση 1m

Επιλέγουμε την χώρα που επιθυμούμε να κάνουμε τη δωρεάν κλήση και απλά συμπληρώνουμε τον αριθμό. Κατόπιν πατάμε στο “Call”. Αυτό ήταν όλο.

Δωρεάν Κλήση 1mα

Μπορούμε να καλέσουμε δωρεάν οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό στην Ελλάδα, αλλά και οποιοδήποτε σταθερό στο εξωτερικό.

Το επιτρεπτό όριο είναι οι κλήσεις σε τρεις αριθμούς με ομιλία έως 14,5 λεπτά της ώρας ημερησίως (ανά 24 ώρες), και ανά IP για τα σταθερά εσωτερικού – εξωτερικού…

Δωρεάν Κλήση 1mαμ

…και σε τρεις αριθμούς κινητών με ομιλία έως 4,5 λεπτά της ώρας και ανά IP.

Δωρεάν Κλήση 1mαμα

Εν ολίγοις, με την ίδια IP μπορούμε να καλέσουμε έως και τρεις αριθμούς σταθερών ή κινητών ανά 24 ώρες.

Όμως, και στις δύο περιπτώσεις, αν χρησιμοποιήσουμε ένα καλό VPN που μας δίνει πολλές διαφορετικές IP, όπως το κορυφαίο και οικονομικό NordVPN, τότε μπορούμε να αυξήσουμε τις δωρεάν κλήσεις κατά το δοκούν. Φυσικά, μπορούμε και με δωρεάν VPN, αλλά με πολύ περιορισμένες επιλογές IP.

Απλά να θυμόμαστε πως έναν συγκεκριμένο αριθμό σταθερού ή κινητού, μπορούμε να τον καλέσουμε μόνο τρεις φορές ανά 24 ώρες, ακόμη και αν αλλάξουμε IP, ή δεν συνομιλήσουμε, ενώ αν θέλουμε να καλέσουμε πολλούς διαφορετικούς αριθμούς την ίδια ημέρα, οι αλλαγές της IP μέσω του VPN θα παρακάμψουν τους περιορισμούς.

Επίσης, από ένα σημείο και μετά, ενδέχεται η πραγματική μας IP να μπλοκάρει την κλήση ενός αριθμού που καλούμε συχνά, οπότε πρέπει να την αλλάζουμε με το VPN, έτσι ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα η δωρεάν κλήση.

Από smartphone προς κινητά / σταθερά

Η δωρεάν κλήση από το κινητό και tablet γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Απλά στον browser του κινητού πατάμε εδώ, για να μας ανοίξει η σελίδα του Globfone. Επιλέγουμε την χώρα που επιθυμούμε να κάνουμε τη δωρεάν κλήση, και συμπληρώνουμε τον αριθμό. Κατόπιν, πατάμε στο “Call”.

Δωρεάν Κλήση 2μμμ

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, μπορούμε να καλέσουμε δωρεάν οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό στην Ελλάδα, αλλά και οποιοδήποτε σταθερό στο εξωτερικό.

Εμείς από κινητό Xiaomi καλέσαμε αρκετές φορές τον αρχισυντάκτη στο σταθερό του στη Γερμανία και συνομιλήσαμε με πολύ καλή ποιότητα ήχου. Το ίδιο με άτομο στη Ρωσία, αλλά και με κατοίκους Ελλάδας στα κινητά τους.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι στο κινητό συνιστούμε τον Samsung Internet Browser γιατί αποδίδει εξαιρετικά, χωρίς απαίτηση αδειών και αστοχίες.

Είναι ιδανικός για αυτές τις δωρεάν κλήσεις, σε αντίθεση με Chrome, Firefox, και κλώνους, που ενδέχεται να εμφανίσουν σφάλματα. Επίσης, είναι καλή ιδέα να βάλουμε στα αγαπημένα τη σελίδα του Globfone για γρήγορη πρόσβαση.

Επίσης, ενδέχεται μερικές φορές να υπάρξει απόρριψη κλήσης στο PC και το κινητό. Απλά πρέπει να καλέσουμε ξανά και θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, και στο κινητό μπορούμε μέσω ενός καλού VPN να παρακάμψουμε το όριο τριών κλήσεων ανά IP σε διαφορετικούς αριθμούς.

Είναι χρήσιμη η δυνατότητα των δωρεάν κλήσεων προς όλους?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps