Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Μεταλλικό Laptop 15,6'' FHD, με i7-6500U/GeForce 940MX/8GB/Win 10

Μεταλλικό Laptop 15,6” FHD, με i7-6500U/GeForce 940MX/8GB/Win 10

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αρχές της εβδομάδας το Gearbest φέρνει σε προσφορά ένα πανίσχυρο και λεπτό μεταλλικό laptop. Δείτε το ultra slim VOYO i7, με οθόνη IPS 15,6” FHD και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, Intel Core i7-6500U και NVIDIA GeForce 940MX, 8GB μνήμη, 1TB HDD και Windows 10, card reader και Type-C, και εξοικονομήστε αρκετά ευρώ στην ολιγοήμερη προσφορά.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η VOYO

Η VOYO είναι μια νέα και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, που εδρεύει στο Shenzhen της Κίνας.

Πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα Brands της αχανούς ασιατικής χώρας, με ισχυρή παρουσία στην ανάπτυξη προϊόντων τεχνολογίας. Η εταιρεία εξειδικεύεται στα tablet PC και Mini PC, καθώς επίσης και σε άλλες έξυπνες συσκευές.

Η VOYO δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στους τομείς του σχεδιασμού και παραγωγής καινοτόμων συσκευών με κομψή σχεδίαση και premium ποιότητα κατασκευής, που είναι προσιτά για όλους τους χρήστες.

Η εταιρεία είναι πολύ δημοφιλής στην Κίνα και πάνω από δέκα εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τα προϊόντα της.

Γιατί να αγοράσω το VOYO i7

Είναι αλήθεια ότι δεν θα βρούμε Windows laptop με τον core i7, που είναι ο ιδανικός επεξεργαστής για laptop κάτω από τo ψυχολογικό όριο των 600 ευρώ που κοστίζει το VOYO i7.

Θα χρειαστεί να καταβάλουμε πάνω από 750 ευρώ για να έχουμε αυτή την CPU και τα υπόλοιπα ισχυρά χαρακτηριστικά του κινέζικου φορητού.

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Αγορά Laptop €409-€3.519 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 27/6-3/7

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη…

Συν τοις άλλοις, τα ακριβότερα laptop της ίδιας κατηγορίας στην ελληνική αγορά, ενδέχεται να μην έχουν φωτιζόμενα πλήκτρα, ούτε η συσκευή θα έχει premium μεταλλική κατασκευή και τόσο λεπτό σχεδιασμό, αλλά και τόσο χαμηλό βάρος και μεγάλη αυτονομία.

Με το VOYO i7 μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα, ακόμη και να παίξουμε αρκετά παιχνίδια, όπως LoL, CS:GO, Fifa 17, Overwatch, και Battlefield 1.

Πως μπορώ να αγοράσω το μεταλλικό laptop

Την ώρα που γράφουμε αυτή η προσφορά, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το VOYO i7.

Πρόκειται για νέο προϊόν που διατίθεται σε αυτή την χαμηλή τιμή μόνο για προπαραγγελία, που λήγει σύντομα, στις 8 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν θα έχει υψηλότερη τιμή και στο Gearbest.

Στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές VOYO

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα της VOYO είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

VOYO i7

Το laptop διαθέτει 15,6 ιντσών οθόνη IPS, με ανάλυση 1920 x 1080 και έχει φωτιζόμενο και πλήρες πληκτρολόγιο. H συσκευή είναι ιδιαίτερα φορητή, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας.

Φοράει τον πανίσχυρο επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i7-6500U Dual Core στα 2.5GHz. Η κάρτα γραφικών είναι η NVIDIA GeForce 940MX 2GB.

Η συσκευή διαθέτει μνήμη RAM στα 8GB που δέχεται επέκταση έως 16GB, και σκληρό δίσκο στο 1ΤΒ. Διαθέτει πολύ καλή αυτονομία, με μπαταρία στα 13000mAh, που μπορεί να φθάσει έως και τις έξη ώρες.

Το laptop έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 home και έχει μπροστινή κάμερα στα 0.3MP. Υπάρχουν αρκετές θύρες USB, και για την ακρίβεια, δυο Type-A USB2.0, δυο Type-A USB3.0 και μια Type-C USB3.0.

Ο φορητός διαθέτει εσωτερικά μονάδα εξαερισμού, προσφέροντας αποκλειστικό αγωγό θερμότητας για GPU και CPU, και έτσι αποφεύγεται η υπερθέρμανση του φορητού.

Κόστος αγοράς και χαρακτηριστικά

Η τιμή του VOYO i7 αφορά την προπαραγγελία που όπως προείπαμε λήγει σύντομα, στις 8 Σεπτεμβρίου. Ανέρχεται στα €583.66. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Οι αποστολές στην χώρα μας θα ξεκινήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

200-40

Ενώ το εκτιμώμενο κόστος των μεταφορικών μέσω Expedited Shipping είναι €3.89, είναι πολύ καλύτερα να επιλέξουμε την Priority Line στα €19.14, καθώς εξαλείφει κάθε κίνδυνο του να χρεωθούμε έξοδα τελωνείου, και το laptop θα έρθει στο σπίτι μας με Courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 15,6 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Display Ratio: 16:9
  • Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i7 6500U στα 2.5GHz
  • Caching: 4MB
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 940MX 2GB
  • RAM: 8GB DDR3L μέχρι 16GB
  • 1ΤB αποθηκευτικός
  • 1 κάμερα 0.3MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Υποδοχές: 1 × USB2.0 + 2 × USB3.0 + 1 x USB 3.0 Type-C
  • Υποδοχή Micro HDMI: Ναι
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm: Ναι
  • Τύπος μπαταρίας: 3.7V / 13000mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home
  • WLAN Card: Ναι
  • Ενσωματωμένο ηχείο διπλού καναλιού
  • Βάρος: 1.800 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 3.050 kg
  • Διαστάσεις: 37.50 x 24.50 x 1.80 εκατοστά
  • Χρώμα: Μεταλλικό ασημί
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop, το τροφοδοτικό, Αγγλικό εγχειρίδιο

Σας άρεσε το VOYO i7?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά του Gearbest στο ισχυρό laptop της VOYO. Ένας όμορφος φορητός με μεγάλη οθόνη, premium μεταλλική κατασκευή και λεπτό σχεδιασμό σε τιμή κάτω από τα 600 ευρώ.

Αν έχετε αγοράσει συσκευές της κινέζικης εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps