Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » ViralSteps » ViralSteps #1 - Τα Viral Video και Δημοσιεύσεις Της Εβδομάδας

ViralSteps #1 – Τα Viral Video και Δημοσιεύσεις Της Εβδομάδας

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Δεν γίνεται να γνωρίζεις όλα όσα συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή στον κόσμο. Δεν μπορείς να δεις όλα τα βίντεο που δημοσιεύονται κάθε μέρα. Παρ' όλα αυτά, τα virals τα γνωρίζεις, γιατί απλά είναι όλη την ώρα μέσα στα πόδια σου και τα βλέπεις παντού. Στο εβδομαδιαίο ViralSteps θα προσπαθήσουμε να δούμε και να σχολιάσουμε κάποια από τα viral video, φωτογραφίες, και δημοσιεύσεις της εβδομάδας, από την Ελλάδα και τον κόσμο, συντροφιά με το antallaktikaonline.gr.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Με το ViralSteps δεν θέλουμε να πετύχουμε τα καλύτερα virals. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε λίγο χρόνο ευχάριστης ανάγνωσης.

Η στήλη μας θα βγαίνει κάθε Δευτέρα, και θα περιέχει viral βίντεο, εικόνες, δημοσιεύσεις, και ειδήσεις κάθε τύπου.

Καταιγίδες και Πλημμύρες σε Αμερική και Ασία

Η Ελλάδα καίγεται μήνες τώρα, ένα φαινόμενο που δυστυχώς έχει γίνει σύνηθες στη χώρα μας, ειδικά το καλοκαίρι.

Στην αντίπερα όχθη όμως, η Νότια Ασία και το Τέξας έχουν πληγεί άσχημα από καταιγίδες. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δημιούργησαν πλημμύρες και κόστισαν τις ζωές αρκετών ανθρώπων.

Η πολιτεία Assam της Ινδίας παραδόθηκε στο έλεος ενός εκ των μεγαλύτερων μουσώνων που γνώρισε ποτέ η χώρα. Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσουν οι 25 από τις 32 περιφέρειες του Assam.

Πλημμυρισμένα σπίτια στην περιφέρεια Morigaon του Assam – Φωτογράφος: Anuwar Hazarika από τους Reuters

Οι νεκροί είναι εκατοντάδες, ενώ χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν βρει καταφύγιο στους χώρους φιλοξενίας πληγέντων.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, το Τέξας χτυπήθηκε από την τροπική καταιγίδα Harvey. Η καταιγίδα ξεκίνησε από το Χιούστον και, παρόλο που έχει σταματήσει, ο κίνδυνος παραμένει.

Σπίτια στο έλεος της πλημμύρας – Φωτογράφος: David J. Phillip από το AP

Η στάθμη του νερού υποχωρεί με πολύ αργούς ρυθμούς, οι νεκροί είναι δεκάδες, ενώ οι τραυματίες και οι εγκλωβισμένοι χιλιάδες.

Tο Game Of Thrones στη σημερινή εποχή

Το τελευταίο επεισόδιο της επικής σειράς προβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε. Πολλοί είναι εκείνοι που ήδη παρουσιάζουν συμπτώματα στέρησης.

Στόχος μας πρέπει να είναι η ηρεμία και η υπομονή, αλλά πώς να έχεις υπομονή όταν μαθαίνεις πως η 8η σεζόν θα προβληθεί νωρίς το 2019, ΚΑΙ ΑΝ;

Ένας από τους fan της σειράς σκέφτηκε να φέρει τον κόσμο του Westeros στο σήμερα. Έτσι δημιούργησε ένα τρέιλερ, για μία υποτιθέμενη σειρά που θα αφορούσε την ιστορία του Westeros στη σημερινή εποχή.

Λέγεται ότι ο δημιουργός του είναι ο Jan Böhmermann, μιας και ήταν ο πρώτος που το προώθησε μέσω Twitter, πριν καν γίνει viral. Μάλιστα σχολίασε: “Η παρουσία του Ed Sheeran στη σειρά ήταν μόνο η αρχή!”.

https://twitter.com/janboehm/status/902484222019031040

Αν πάλι θέλουμε κάτι πιο αληθινό, στο παρακάτω βίντεο απολαμβάνουμε το cast του Game Of Thrones να σχολιάζει το τελευταίο επεισόδιο της έβδομης σεζόν.

Επίσης, θα δούμε κάποια εκπληκτικά πλάνα για το πώς γυρίστηκαν μερικές από τις σκηνές του επεισοδίου.

Νταϊάνα: 7 Ημέρες

Στις 31 Αυγούστου του 1997 η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ένα τρομακτικό τροχαίο.

Με αφορμή αυτή την – όχι και τόσο ευχάριστη – επέτειο των είκοσι χρόνων από τον θάνατό της, το Βρετανικό δίκτυο NBC πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ μήκους μιάμισης ώρας.

https://www.youtube.com/watch?v=HlnMOyrfaTI

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι “Diana, 7 Days” και πραγματεύεται την πρώτη εβδομάδα μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας. Παρουσιάζει μάλιστα συνεντεύξεις των κοντινών της προσώπων και πώς τους επηρέασε η απώλεια της Νταϊάνα.

Συνολικά η παραγωγή είναι πολύ καλή και αξίζει να αφιερώσει κανείς τον χρόνο του για να το δει.

Κόλπα με αεροπλάνα από αφρολέξ

Όλοι κάποτε παίξαμε με αεροπλάνα φτιαγμένα από χαρτί ή αφρολέξ. Πόσοι όμως είχαμε στο μυαλό μας πως αυτές οι κατασκευές αποτελούν δείγματα αεροδυναμικής;

Οι Dude Perfect, χρησιμοποιώντας μερικά αεροπλάνα από αφρολέξ, πραγματοποιούν κάποια εντυπωσιακά κόλπα.

Παρακολουθώντας το βίντεο δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ώρα και όταν τελειώσει θες κι άλλο. Ίσως αυτό να εξηγεί το λόγο για τον οποίο έγινε viral.

Destiny 2

Το πολυ-αναμενόμενο Destiny 2 είναι σχεδόν εδώ. Ως ημερομηνία δημοσίευσης έχει οριστεί η 6η Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One, ενώ για PC είναι η 24η Οκτωβρίου.

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, είναι δυνατή η προπληρωμή του και ήδη τρέχει δοκιμαστική έκδοση για αυτούς που το έχουν πληρώσει.

Οι υπόλοιποι μπορούμε να απολαύσουμε το φοβερό τρέιλερ που κυκλοφόρησε η εταιρεία.

https://www.youtube.com/watch?v=LSxElWwWVFE

Μερικές κοτομπουκιές αλλάζουν τον κόσμο

Η φωτογραφία κάποιου που ταΐζει την κοπέλα του στο στόμα, ήταν αρκετή για να αλλάξει τα στάνταρ στις σχέσεις των ανθρώπων.

Φαίνεται ότι ο γιος μιας μανικιουρίστα αποφάσισε να γνωρίσει στη μητέρα του το άλλο του μισό. Καθώς η μητέρα του ομορφαίνει τα νύχια των πελατών της, σκέφτηκε να την πάει μέχρι εκεί.

Όπως διαπίστωσε η Lea Adame, που βρισκόταν στον χώρο για λόγους καλλωπισμού, συνέβαινε κάτι πολύ τρυφερό.

Ο νεαρός έδινε τις κοτομπουκιές που κρατούσε στην κοπέλα του, ενώ η μητέρα του της έφτιαχνε τα νύχια.

Όσοι σχολίασαν από εκεί και πέρα το συμβάν, είπαν πως θέλουν κάποιον να τους προσφέρει κάτι αντίστοιχο…

https://twitter.com/rjo4_/status/901923008637521920

”Ποιος θέλει να δοκιμάσει να με ταΐσει κοτομπουκιές ενώ φτιάχνω τα νύχια μου;;”

…ή από την άλλη δεν ήθελαν κάποιον στη ζωή τους που δεν θα έκανε κάτι παρόμοιο.

https://twitter.com/taniamariee_/status/901982080464244736

“ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΓΑΠΗΣ 👏🏽”

Δεν θα πλυθώ ποτέ ξανά

Μερικές φορές κάποιος μας προσφέρει μια υπέροχη δυσωδία, ίσως αστειευόμενοι του πούμε ότι κάνει μπάνιο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, το θέμα δεν είναι η μυρωδιά, ούτε και τα αστεία.

Ο δημιουργός του, χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ κλίμα, δείχνει πόσο σημαντική είναι η υγιεινή. Εξηγεί ξεκάθαρα πόσο καλό είναι να κάνει μπάνιο κανείς και αν το πολύ πλύσιμο βλάπτει.

Τα τρία λεπτά που αφιερώσαμε βλέποντάς το μας απέδειξαν ότι επάξια έχει εκατομμύρια προβολές σε δύο μόλις ημέρες.

Ευτυχισμένος για πάντα σε τέσσερα λεπτά

Ένας χρήστης του YouTube, ο exurb1a, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο με το οποίο δείχνει πώς μπορείς να είσαι χαρούμενος, ό,τι κι αν συμβαίνει.

Στην περιγραφή του βίντεο λέει πως ακόμη κι αν όλα δεν πάνε τέλεια, πάνε καλά μέχρι έναν βαθμό, κι αυτό δεν μπορεί να είναι κακό. Το νόημα του βίντεο είναι βαθύτερο από το οπτικό αποτέλεσμα.

Εμείς απολαύσαμε το παράδοξο περιεχόμενο και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι, γιατί θέλουμε να είστε για πάντα ευτυχισμένοι, ίσως;

Γάμος με επιδότηση ΟΓΑ

Δεν το λέμε απλά στον τίτλο, το εννοούμε. Ένα ζευγάρι από το Γριζάνο Τρικάλων αποφάσισε να πάει ως τα σκαλιά της εκκλησίας με το τρακτέρ του γαμπρού.

Πολύ καλά διαβάσατε, όχι με άμαξα, ούτε με αυτοκίνητο, πήγαν στην εκκλησία με το τρακτέρ.

Αυτό το ζευγάρι απέδειξε ότι δεν έχουν καμία σημασία τα μέσα που χρησιμοποιούμε. Η ευτυχία μπορεί να βρίσκεται παντού.

Οι ίδιοι το διασκέδασαν, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Εμείς τους ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο και σας παραδίδουμε το βίντεο των χιλιάδων προβολών.

Πώς σας φάνηκαν τα VirarSteps της εβδομάδας;

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι καταιγίδες, σε όλους θα λείψει το Game Of Thrones, και πάντα θα είναι άσχημος ένας θάνατος. Δεν έχει σημασία το “Destiny” κάποιου, αλλά από την άλλη καλό είναι ένα μπάνιο πριν πας στην εκκλησία με ένα τρακτέρ. Ή και μετά; Χμ… Ίσως.

Αρκετά παίξαμε όμως εμείς με τα virals της εβδομάδας που μας πέρασε. Πείτε μας στα σχόλια τη δική σας άποψη για όσα διαβάσατε.

Σας άρεσε η νέα μας στήλη;

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps