Home » Software » Παιχνίδια » Spider-Man 2, Diablo IV PC Με “Ανθρώπινο Αίμα”, Προβλήματα Επιδόσεων Στο Cities: Skylines 2
GamingSteps#20231027 - Spider-Man 2, Diablo IV PC Με “Ανθρώπινο Αίμα”, Προβλήματα Επιδόσεων Στο Cities: Skylines 2

Spider-Man 2, Diablo IV PC Με “Ανθρώπινο Αίμα”, Προβλήματα Επιδόσεων Στο Cities: Skylines 2

Η Paradox Interactive είχε παραδεχτεί ότι το Cities: Skylines 2 έχει προβλήματα επιδόσεων, πριν καν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Τώρα, η εταιρεία ξεκαθαρίζει τα πάντα, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε το πρώτο patch. Η Blizzard θα κληρώσει ένα προσαρμοσμένο Diablo IV PC με “ανθρώπινο αίμα” για ψυκτικό υγρό, αν οι παίκτες δωρίσουν 666 λίτρα αίματος. Η Sony ανακοίνωσε ότι το Spider-Man 2 είναι το παιχνίδι των PlayStation Studios με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το χρονικό με τα προβλήματα επιδόσεων του Cities: Skylines 2

Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του Cities: Skylines 2, η Paradox Interactive εξέδωσε μία προειδοποίηση σχετικά με τις επιδόσεις του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέφερε ότι οι επιδόσεις του παιχνιδιού μπορεί να είναι λίγο λιγότερο από ιδανικές, ειδικά σε hardware χαμηλότερων προδιαγραφών.

Την κυκλοφορία του παιχνιδιού ακολούθησαν πολλά review και εκατοντάδες κριτικές στο Steam που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες παρατηρούν τυχαίες πτώσεις στα FPS, καθυστερήσεις στην αναπαραγωγή περιεχομένου, πλήρες πάγωμα που κρατάει μερικά δευτερόλεπτα ή οδηγούσε σε κρασάρισμα, και προβλήματα στα γραφικά.

Όπως είναι λογικό, όσο μεγαλύτερη είναι μία πόλη, τόσο πιο έντομα είναι τα παραπάνω προβλήματα. Ωστόσο, η εταιρεία έχει δημοσιεύσει κάποιες οδηγίες για το πώς οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις του Cities: Skylines 2, έως ότου κυκλοφορήσει κάποιες ενημερώσεις που διορθώνουν μόνιμα αυτά τα προβλήματα. Μπορείτε να βρείτε το σχετικό κείμενο σε αυτόν τον σύνδεσμο.

GamingSteps#20231027 - Spider-Man 2, Diablo IV PC Με “Ανθρώπινο Αίμα”, Προβλήματα Επιδόσεων Στο Cities: Skylines 2

Επιπλέον, η Colossal Order δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο αναλύει τα σχέδια της για το μέλλον του παιχνιδιού. Η εταιρεία ξεκίνησε λέγοντας ότι το Cities: Skylines 2 είναι χτισμένο για το μέλλον με γνώμονα το σύγχρονο hardware. Έπειτα, δεσμεύτηκε να βελτιώσει την κατάσταση με μελλοντικές ενημερώσεις και διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι τα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν.

Η εταιρεία σημείωσε ότι τα προβλήματα δεν είναι βαθιά ριζωμένα στα θεμέλια του παιχνιδιού, οπότε είναι σε θέση να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Τόνισε ότι τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή συνδέονται με το rendering. Γι' αυτό η μείωση της ποιότητας των οπτικών εφέ, όπως το Depth of Field και το Global Illumination, μπορεί να ενισχύσει την απόδοση χωρίς να επηρεάσει την προσομοίωση.

Το στούντιο δήλωσε ότι εργάζεται εντατικά στις πρώτες ενημερώσεις, οι οποίες στοχεύουν σε συγκεκριμένες βελτιώσεις. Μάλιστα, κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο patch του Cities: Skylines 2, το οποίο διορθώνει κάποια από τα προβλήματα και βελτιώνει τις επιδόσεις του παιχνιδιού σε ορισμένα σενάρια. Τις αναλυτικές σημειώσεις του patch 1.0.11f1 μπορείτε να τις διαβάσετε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Η Colossal Order ανέφερε ότι τα επερχόμενα patches θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του παιχνιδιού, όταν αυτό τρέχει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Ωστόσο, προειδοποίησε τους οπαδούς των υψηλών framerates ότι ο στόχος της είναι και θα παραμείνουν τα 30 FPS.

Αν και δεν θα περιορίσει τις προσπάθειες βελτιστοποίησης με τα 30 FPS ως ανώτατο όριο, η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι για την ίδια και την ομάδα ανάπτυξης δεν υπάρχει πραγματικό όφελος σε ένα city builder να στοχεύει σε υψηλότερα FPS, σε αντίθεση με ένα multiplayer shooter. Σε τέτοιους είδους παιχνίδια έχει σημασία να μην υπάρχουν διακοπές στα βασικά γραφικά και κυρίως να ανταποκρίνεται το UI.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανάγκη για υψηλά FPS εξαλείφεται από τον τρόπο χειρισμού του παιχνιδιού από το σύστημα. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι σε μεγάλο βαθμό επαναλαμβανόμενα, όπως και σε κάθε άλλο city builder, με σημαντική εξαίρεση την κίνηση στους δρόμους. Η Colossal Order αναφέρει ότι μία αναπτυσσόμενη πόλη αναπόφευκτα θα γίνει CPU-bound, δηλαδή θα απαιτεί πολύ δουλειά από τον επεξεργαστή για να εκτελεί μεγάλο πλήθος υπολογισμών.

Όσο για το γιατί η Colossal Order και η Paradox Interactive επέλεξαν να κυκλοφορήσουν τελικά το Cities: Skylines 2 στην τρέχουσα επισφαλή κατάσταση του, η απάντηση είναι απλή. Οι δύο εταιρείες δήλωσαν ότι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι επιδόσεις δεν αποτελούν πρόβλημα για όλους τους παίκτες. Επίσης, πρόσθεσαν ότι για αυτές η νούμερο ένα προτεραιότητα είναι οι παίκτες να διασκεδάζουν με το παιχνίδι.

Έτσι, και εφόσον είχαν δει αρκετά σχόλια από παίκτες που ήδη απολάμβαναν το παιχνίδι, θεώρησαν ότι θα ήταν άδικο να αναβάλουν την κυκλοφορία του. Τέλος, εφόσον δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στο παιχνίδι και θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να διορθώσουν τα προβλήματα που υπάρχουν το συντομότερο δυνατό, μπορούσαν πλέον να τηρήσουν την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας που ανακοίνωσαν.

Αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα και ειλικρινής παραδοχή, την οποία μπορούμε να δεχτούμε και να σεβαστούμε. Το Cities: Skylines είχε σχεδιαστεί ως παιχνίδι δεκαετίας, δηλαδή, ως ένας τίτλος που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τίτλους που θα κυκλοφορούσαν ακόμη και μία δεκαετία μετά τη δική του κυκλοφορία. Ως εκ τούτου, για τουλάχιστον έναν χρόνο από την κυκλοφορία του, μπορούσαν να τρέξουν αυτό το παιχνίδι αξιοπρεπώς μόνο σχετικά ισχυρά συστήματα.

Μάλιστα, η σελίδα του στο Steam είχε βομβαρδιστεί με αρνητικά σχόλια σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος που είχε. Αποτελούσε κοινή παραδοχή ότι το Cities: Skylines κυκλοφόρησε νωρίτερα από ότι θα έπρεπε. Ωστόσο, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών και η Colossal Order βελτίωσε δραματικά το παιχνίδι και τις επιδόσεις του με συνεχόμενα patch.

Η Blizzard προσφέρει PC με θέμα το Diablo IV και “ανθρώπινο αίμα” για ψυκτικό υγρό

Η Blizzard δεν ήταν ιδιαιτέρως διακριτική με το μάρκετινγκ που ακολούθησε για την προώθηση του Diablo IV. Κυριολεκτικά είχε προσφέρει κλειδιά πρώιμης πρόσβασης σε όσους έκαναν τατουάζ με θέμα το γνωστό παιχνίδι. Ωστόσο, η τελευταία διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα και άξια λόγου.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας σεζόν του παιχνιδιού, Season of Blood, και τα υψηλής απόδοσης Blood Harvest event που εισήγαγε, η Blizzard ξεκίνησε μία αιμοδοσία στις ΗΠΑ. Όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν, τόσο περισσότερες ανταμοιβές θα ξεκλειδώνει η εταιρεία, για όλους τους παίκτες του παιχνιδιού.

Μόλις οι δωρεές φτάσουν συνολικά τα 666 λίτρα αίματος, οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια κλήρωση για ένα προσαρμοσμένο υγρόψυκτο PC που θα εμπλουτίζεται με πραγματικό ανθρώπινο αίμα, σύμφωνα με την εταιρεία. Βέβαια, πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, καθώς στην ουσία το PC θα έχει ψυκτικό υγρό με κόκκινο χρώμα.

Η πρώτη βαθμίδα ανταμοιβών, η οποία είναι ένα σύνολο από πέντε διακοσμητικά όπλων, θα ξεκλειδώσει μόλις οι δωρεές φτάσουν το 33% του στόχου. Στο 66%, οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο διακοσμητικό της πανοπλίας Loch Raeth Maor Barbarian. Όταν οι δωρεές φτάσουν το 100% του στόχου, δηλαδή τα 666 λίτρα αίματος, το Vermilion Eye Piebald Mount θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες. Επιπλέον, θα ανοίξει η κλήρωση για το προσαρμοσμένο PC.

Εκτός από το κόλπο με “ανθρώπινο αίμα” στο ψυκτικό υγρό, το προσαρμοσμένο PC Seasons of Blood διαθέτει τη GeForce RTX 4090 της NVIDIA, μία CPU Intel Core i9, 64GB μνήμης RAM DDR5, 3TB SSD, και το Quantum Vector GPU Waterblock. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είτε έχουν κάνει δωρεά αίματος, είτε όχι. Ωστόσο, δυστυχώς, στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι των ΗΠΑ και ηλικίας 18 ετών και άνω.

Η αιμοδοσία θα είναι ανοιχτή έως τις 20 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δώσουν αίμα στα τοπικά κέντρα αίματος. Έπειτα, πρέπει να υποβάλουν την απόδειξη της αιμοδοσίας στην ιστοσελίδα Diablo Blood Harvest. Αντίστοιχα με την κλήρωση, μετρούν μόνο δωρεές αίματος εντός των ΗΠΑ. Ελπίζουμε στο μέλλον η Blizzard να διοργανώσει και άλλες τέτοιες εκστρατείες, διότι λειτουργούν υπέρ της ανθρωπότητας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε πρόσφατα πως βρισκόμαστε εν μέσω έλλειψης αίματος, η ιδέα της Blizzard για την προώθηση του Diablo IV είναι εξαιρετική. Όσον αφορά το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η επίτευξη του στόχου των 666 λίτρων αίματος, μία τυπική αιμοδοσία είναι λίγο παραπάνω από 500ml αίματος, οπότε θα χρειαστούν λίγο παραπάνω από 1.300 δωρεές για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της αιμοδοσίας μπαίνοντας σε αυτήν την ιστοσελίδα. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποσοστό είναι ήδη στο 51%, δηλαδή, έχουν γίνει πάνω από 650 δωρεές και έχει ξεκλειδώσει ο πρώτος στόχος.

Το Spider-Man 2 έκανε ρεκόρ πωλήσεων

Η Sony ανακοίνωσε ότι το Spider-Man 2 είναι το παιχνίδι των PlayStation Studios με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας. Το παιχνίδι, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5, πούλησε 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ίδιας της Sony που κυκλοφόρησε μόνο στο PS5 και δεν θα τον δούμε στο PS4, το οποίο έχει υπερδιπλάσια βάση χρηστών. Με μόλις πάνω από 40 εκατομμύρια κονσόλες PS5 να έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής, αυτό κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την αρχική επιτυχία του παιχνιδιού, σε επίπεδο πωλήσεων.

Το πρώτο Spider-Man κυκλοφόρησε το 2018, πουλώντας 3,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις ημέρες. Αυτό ξεπέρασε οριακά το τότε ρεκόρ του God of War, το οποίο ήταν 3,1 εκατομμύρια για την αντίστοιχη περίοδο.

Πέρυσι, το God of War Ragnarok διεκδίκησε ξανά τον τίτλο του παιχνιδιού με τις ταχύτερες πωλήσεις του PlayStation Studios, με 5,1 εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα. Μένει να δούμε αν το 24ωρο ρεκόρ του Spider-Man 2 θα οδηγήσει στην επίτευξη ενός ακόμα ρεκόρ για τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας.

Η Sony στοχεύει επί του παρόντος να πουλήσει 25 εκατομμύρια PlayStation 5 κατά το τρέχον οικονομικό έτος. Αν η εταιρεία επιτύχει αυτόν τον στόχο, τότε θα καταγράψει ρεκόρ πωλήσεων νέας κονσόλας. Οπότε, αναμφίβολα χρησιμοποιεί το Spider-Man 2, ως έναν αποκλειστικό τίτλο “επόμενης γενιάς” για να προωθήσει τις πωλήσεις της νεότερης κονσόλας της.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 29 Οκτωβρίου με 4 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20231027 - Spider-Man 2, Diablo IV PC Με “Ανθρώπινο Αίμα”, Προβλήματα Επιδόσεων Στο Cities: Skylines 2

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 29 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

31 Οκτωβρίου

  • The Forest Cathedral – σε PlayStation 5
  • Headbangers Rhythm Royale – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Little Goody Two Shoes – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • You Will Die Here Tonight – σε PC

1 Νοεμβρίου

  • This Bed We Made – σε PlayStation 5 και PC

2 Νοεμβρίου

  • Achilles: Legends Untold – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • For The King 2 – σε PC
  • Gangs of Sherwood – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • My Time at Sandrock – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Phantom Galaxies – σε PC
  • PlateUp! – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • PowerWash Simulator VR – σε Meta Quest 2 και Meta Quest 3
  • RoboCop: Rogue City – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Slime 3K – σε PC
  • Star Ocean The Second Story R – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • The Talos Principle 2 – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Thirsty Suitors – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

3 Νοεμβρίου

  • Bratz: Flaunt Your Fashion – Complete Edition – στο Nintendo Switch
  • DreamWorks All-Star Kart Racing – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Fashion Dreamer – στο Nintendo Switch
  • Quantum Error – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • WarioWare: Move It! – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Fright of your Life

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Νοεμβρίου το Fright of your Life. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 184,06€, και κοστίζει μόνο 12,32€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 12,32€ και πάνω, παίρνουμε το “STASIS: Bone Totem”, το “Bendy and the Dark Revival”, το “Alan Wake Collector's Edition”, το “Hidden Deep”, το “Tormented Souls”, το “Bendy and the Ink Machine”, το “Pathologic 2”, και το “Moons of Madness”.

Laugh Til You Die: Multiplayer Mayhem

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 28 Οκτωβρίου το Laugh Til You Die: Multiplayer Mayhem. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 99,62€, και κοστίζει μόνο 9,48€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 2,84€ και πάνω, παίρνουμε το “ROUNDS” και το “Stick Fight: The Game”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 5,69€ αγοράσουμε επιπλέον το “Ultimate Chicken Horse” και το “Boomerang Fu”.

Τέλος, πληρώνοντας από 9,48€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “PlateUp!”, το “Heavenly Bodies”, και το “KeyWe”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Marvelous Mystery Bundle

Με το Marvelous Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,25 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Marvelous Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • Dead Estate & Repella Fella Double Pack
  • Nitro Kid
  • The Evil Within 2
  • Wytchwood
  • PlateUp!
  • Happy's Humble Burger Farm
  • Fallout 4
  • WizardChess
  • Not For Broadcast
  • Trailmakers
  • Arena Renovation
  • Pathologic 2
  • The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos
  • Aquarist
  • Tinykin

Build Your Own Prestige Collection Bundle

Με το Build Your Own Prestige Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής..

Στο Build Your Own Prestige Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 14,99€, τρία παιχνίδια για 21,99€, ή τέσσερα παιχνίδια στην τιμή των 28,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • DEATHLOOP
  • Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  • MechWarrior 5: Mercenaries
  • Session: Skate Sim
  • Afterimage
  • Outward Definitive Edition
  • Middle-earth™: Shadow of War™ Definitive Edition
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous Enhanced Edition
  • Strange Horticulture
  • 9 Years of Shadows
  • Wobbledogs
  • HYPERVIOLENT
  • GRIME
  • Sunday Gold
  • Death's Gambit: Afterlife
  • Bravery and Greed
  • Fobia – St. Dinfna Hotel
  • House Flipper
  • The Tenants
  • Field of Glory II: Medieval
  • Ship of Fools

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps