Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Ισχυρό Gaming PC με i5-7400, GTX1060, 8GB RAM και Windows 10

Ισχυρό Gaming PC με i5-7400, GTX1060, 8GB RAM και Windows 10

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την περίοδο το Gearbest φέρνει προσφορές στη νέα γενιά των κινέζικων ειδών τεχνολογίας, και υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες. Δείτε το “διαστημικό” κουτί με το πανίσχυρο Gaming PC GETWORTH R12 με Intel i5-7400, GTX1060 6GD5, 8GB DDR4 μνήμη, 4+2 USB 3.0 και Windows 10, σε πολύ χαμηλή τιμή και με δωρεάν αποστολή χωρίς τελωνείο, για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αγοράσω το GETWORTH R12

Στις διακοπές του Αυγούστου είναι βέβαιο ότι είχαμε κάθε λογής παιχνίδι στις παραλίες και στα μπαράκια. Το game στο PC σίγουρα θα είχε χάσει έδαφος, αλλά τώρα που έρχεται το φθινόπωρο ξανά προς τη δόξα τραβά.

Αλλά και αν δεν παίζουμε παιχνίδια στο PC, ποιος δεν θα ήθελε ένα πανίσχυρο υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο για να κάνει άνετα όλες τις εργασίες του, πληρώνοντας μάλιστα λιγότερα από 600 ευρώ.

Κόστος CPU + GPU = Όσο κοστίζει το Gaming PC

Ενδεικτικά και μόνο μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο επεξεργαστής της Intel i5-7400, και η κάρτα γραφικών GeForce® GTX1060 6GB GDDR5 που φοράει ο κινέζικος υπολογιστής, έχουν αθροιστικά την ίδια τιμή όσο και το κόστος αγοράς ολόκληρου του Gaming PC.

Είναι πράγματι αλήθεια ότι για να αποκτήσουμε ένα δυνατό PC αυτής της κατηγορίας στην ελληνική αγορά, και με τα Windows προεγκατεστημένα, θα χρειαστεί να δώσουμε περί τα 900 ευρώ, και αν θέλουμε τέτοιο ιδιαίτερο κουτί, ενδέχεται και να μη το βρούμε.

Πως μπορώ να αγοράσω το ισχυρό R12

Όπως είναι φυσικό το συγκεκριμένο gaming PC της προσφοράς του Gearbest δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Το πιο πιθανό είναι να μην εμφανισθεί ποτέ στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα νέα Gaming PC

Οι τρέχουσες προσφορές για τα έτοιμα Gaming PC, και όχι μόνο, είναι διαθέσιμες με κουπόνι στο διεθνές e-shop GearBest.

GETWORTH R12

Ο κινέζικος ισχυρός υπολογιστής διακρίνεται για το όμορφο ομολογουμένως κουτί και πάνω από όλα βέβαια για το ισχυρό hardware.

Το R12 διαθέτει τον ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i5-7400 στα 3.0GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 6MB Cache. Το κόστος της CPU όπως είδαμε ανέρχεται στα €201.90 στο E-shop.

Η μητρική είναι η GIGABYTE B250M που έχει κόστος περί τα 83-93 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα. Το PC διαθέτει την πανίσχυρη κάρτα γραφικών GeForce® GTX1060 6GB GDDR5 που κοστίζει περί τα 385 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα.

Αναμφίβολα η GTX1060 προσφέρει την μέγιστη δυνατή απόδοση και καθιστά τον υπολογιστή ως την απόλυτη παιχνιδομηχανή.

Ταυτόχρονα έχουμε εξαιρετικές επιδόσεις στα VR, με το χαμηλότερο latency και συμβατότητα plug-and-play με τα VR headsets που διαθέτουν τεχνολογία NVIDIA VRWorks.

Το R12 διαθέτει μνήμη RAM DDR4 2400 MHz στα 8GB και SSD δίσκο στα 120GΒ. Έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10.

Το gaming PC έχει τέσσερις θύρες USB 3.0 συν δυο USB 2.0, αλλά και όλες τις απαραιτητες λοιπές θύρες.

Φωτογραφίες και ανάλυση των υποσυστημάτων του PC

Κόστος και δωρεάν αποστολή με Priority Line

Η τιμή του GETWORTH R12 θα βρίσκεται σε πτώση για ελάχιστες ημέρες στα €589.48 αντί για €768.81 που είναι η κανονική τιμή του. Αν μας ενδιαφέρει πρέπει να βιαστούμε γιατί εξαντλείται η ολιγοήμερη προσφορά, και θα αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά η τιμή.

Οι φωτιζόμενοι LED ανεμιστήρες στα 22.5dB δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία. Κοστίζουν €3.71 έκαστος, και μπορούμε να τους αγοράσουμε από εδώ. Διατίθενται σε 3 χρώματα LED.

Το GETWORTH R12 μπορούμε να αγοράσουμε από εδώ. Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

R23GB

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line, που μας την προσφέρει εντελώς δωρεάν το GearBest μόνο για την συγκεκριμένη προσφορά. Το PC θα έρθει σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Κουτί: Segotep nuclear warship
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής 7ης γενιάς Intel Core i5-7400 στα 3.0GHz
  • Caching: 6MB
  • Κάρτα γραφικών: GeForce® GTX1060 6GB GDDR5
  • Συχνότητα κάρτας γραφικών: 1506MHz – 1708MHz
  • Μητρική: GIGABYTE B250M-Wind
  • RAM: 8GB DDR4 2400 MHz
  • 120GB SSD αποθηκευτικός
  • Τύπος διασύνδεσης σκληρού δίσκου: SATA
  • Υποδοχές: 4 x USB 3.0 + 2 x USB 2.0
  • Micro HDMI: Ναι
  • Υποδοχή VGA: Ναι
  • Υποδοχή RJ45: Ναι
  • Θύρες PS / 2: Δυο
  • Θύρα DVI: Ναι
  • DC Jack: Ναι
  • Υποδοχές ήχου: Τρεις
  • High speed network card: Ναι
  • Οδηγοί Οπτικών Μέσων, DVD-RW: Άγνωστο
  • Τροφοδοτικό: Segotep nuclear warship S7
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
  • Χρώμα: Λευκό – μπλε
  • Βάρος προϊόντος: 9.500 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 10.500 kg
  • Διαστάσεις: 2.70 x 20.50 x 48.50 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το gaming PC , Καλώδιο τροφοδοσίας, Κατσαβίδι, Αγγλικό Εγχειρίδιο

Σας άρεσε το GETWORTH R12?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα ισχυρό κινέζικο Gaming PC.  Δεν χωρά αμφιβολία ότι με το R12 μπορούμε να κάνουμε μια εντυπωσιακή και πλήρη αναβάθμιση στο επιτραπέζιο σύστημα μας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αν έχετε αγοράσει έτοιμους κινέζικους υπολογιστές, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps