Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Το Bing Chat AI Δημιουργεί Πλέον Και Εικόνες Εκτός Από Κείμενο

Το Bing Chat AI Δημιουργεί Πλέον Και Εικόνες Εκτός Από Κείμενο

Η Microsoft κυκλοφόρησε το νέο AI εργαλείο δημιουργίας εικόνων με βάση την περιγραφή μας στο Bing Chat. Προς το παρόν, αυτή η δυνατότητα είναι εφικτή μέσω της έκδοσης προεπισκόπησης του Bing Image Creator. Το νέο εργαλείο τροφοδοτείται από μια προηγμένη έκδοση του μοντέλου DALL-E του OpenAI, και αν το επιθυμούμε μπορούμε ήδη να το δοκιμάσουμε για να δημιουργήσουμε εικόνες πληκτρολογώντας μόνο μια σύντομη περιγραφή του θέματος.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Bing AI μπορεί πλέον να δημιουργήσει εικόνες με βάση τις περιγραφές που θα πληκτρολογούμε στο σχετικό πεδίο συνομιλίας.

Το νέο Bing έχει κάνει πάταγο τις τελευταίες εβδομάδες, με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες να το χρησιμοποιούν πλέον στην αναζήτηση. Παρομοίως και ο Microsoft Edge, λόγω της ομολογουμένως εξαιρετικής πλαϊνής μπάρας του Bing chat που διαθέτει.

Μάλιστα, η εταιρεία επιβεβαίωσε σήμερα ότι όλοι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την online έκδοση προεπισκόπησης του Bing Image Creator / Δημιουργός εικόνας που υποστηρίζεται από το DALL-E, στην ειδική σελίδα της Microsoft από εδώ.

Αν χρησιμοποιήσουμε τον Microsoft Edge ενδέχεται να λειτουργήσει καλύτερα και με πιο φιλικό περιβάλλον. Κατόπιν, αφού συνδεθούμε στον Microsoft λογαριασμό μας, απλά πατάμε στο Συμμετοχή και δημιουργία για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο εργαλείο.

Επί του παρόντος, καθώς πρόκειται για έκδοση προεπισκόπησης, το εργαλείο υποστηρίζει μόνο τα αγγλικά. Η Microsoft λέει ότι θα προσθέτει περισσότερες γλώσσες με την πάροδο του χρόνου.

Εμείς το δοκιμάσαμε και ομολογουμένως η δημιουργία εικόνων από τη σύντομη περιγραφή που πληκτρολογήσαμε, ήταν εντυπωσιακή. Διαθέτει και κουμπί ενίσχυσης για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, του ζητήσαμε να μας δημιουργήσει μια εικόνα ενός αστροναύτη που περπατά σε ελληνικό νησί, και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μας έδωσε τις τέσσερις διαφορετικές εικόνες που παρατηρούμε στο κάτωθι στιγμιότυπο.

Η Microsoft δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή, μόνο ένας μικρός αριθμός χρηστών προεπισκόπησης του Bing Chat θα μπορούν να χρησιμοποιούν το επίσημο Image Creator στη συνομιλία του Microsoft Bing, αλλά θα κυκλοφορήσει δωρεάν σε περισσότερους χρήστες σύντομα.

Αν και είναι διαθέσιμο μόνο στη λειτουργία Δημιουργικότητα, θα υποστηρίζεται και από τις λειτουργίες Ισορροπημένο και Ακριβής, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, το καλό είναι ότι η Microsoft μας επιτρέπει ήδη να ελέγξουμε την έκδοση προεπισκόπησης του Bing Image Creator, όπως είδαμε προηγουμένως.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία αναφέρει πως εάν ο σύστημά της εντοπίσει ότι η περιγραφή αφορά τη δημιουργία μιας εικόνας με δυνητικά επιβλαβές ή απρεπές θέμα, θα την αποκλείει και θα προειδοποιεί τον χρήστη.

Τέλος, η λειτουργία Image Creator έρχεται και στον Microsoft Edge, όπως και με το Bing Chat. Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν εικόνες ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα που βλέπουν, απλά χρησιμοποιώντας την αναδυόμενη πλαϊνή μπάρα του Bing chat στον Edge.

Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο Bing Image Creator;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps