Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Η Μυστηριώδης Σημαντική Έκδοση 22H2 Των Windows 10 Προ Των Πυλών
FEATURED Η Μυστηριώδης Σημαντική Ενημέρωση 22H2 Των Windows 10 Προ Των Πυλών

Η Μυστηριώδης Σημαντική Έκδοση 22H2 Των Windows 10 Προ Των Πυλών

Η πρώτη έκδοση προεπισκόπησης 22H2 των Windows 10 επιβεβαιώθηκε από την Microsoft στις 28 Ιουλίου. Παρότι η εταιρεία είχε αναφέρει ότι θα τερματίσει την ανάπτυξη των περισσότερων χαρακτηριστικών στα Windows 10, φαίνεται ότι τα υπολογίζει ακόμη. Δείτε τα νέα για τη σημαντική ενημέρωση που ίσως φέρει μια φρέσκια έκδοση των Windows 10 με ορισμένες δυνατότητες των Windows 11.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η έκδοση 22H2 των Windows

Πολλοί από εμάς ίσως γνωρίζουμε ήδη ότι η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει επίσημα την ενημέρωση 22H2 για τα Windows 11. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη και σημαντική ενημέρωση από την άφιξη του νέου λειτουργικού της εταιρείας πέρυσι.

Ωστόσο, τον περασμένο μήνα μια διαρροή ανέδειξε ότι η Microsoft εργαζόταν και σε μια ενημέρωση των Windows 10 με το ίδιο όνομα έκδοσης (22H2), κάτι που πλέον έχει επιβεβαιωθεί μέσα από το Windows Insider.

Αυτή η μυστηριώδης έκδοση 22H2 των Windows 10 προσδιορίζεται ως Build 19045.1865 (KB5015878), και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Microsoft αναγνωρίζει επίσημα ότι τα Windows 10 θα λάβουν μια μεγάλη και σημαντική ενημέρωση φέτος.

Παρόλο που η Microsoft θεωρεί ότι αυτή η ενημέρωση είναι αρκετά σημαντική ώστε να έχει νέο όνομα κυκλοφορίας, δεν είναι ακόμη σαφές αν θα υπάρξουν νέες δυνατότητες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ενώ αρχικά η Microsoft ανέφερε πως δεν θα δούμε ουσιώδεις αλλαγές στην ενημέρωση 22H2, από τις 28 Ιουλίου και μετά, ομιλεί πλέον για την ύπαρξη νέων χαρακτηριστικών.

Η εταιρεία αναφέρει ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στην εκδήλωση Microsoft Ignite.

Διάφορα έγκυρα ξένα site αναφέρουν ήδη ότι είναι πιθανό η νέα έκδοση των Windows 10 να υποστηρίζει ορισμένες δυνατότητες των Windows 11 λόγω του ότι πολλά PC δεν μπορούν να αναβαθμιστούν.

Η πιο πρόσφατη σημαντική ενημέρωση για τα Windows 10 ήταν η ενημέρωση Νοεμβρίου 2021, γνωστή και ως 21H2. Προσέθεσε υποστήριξη GPU για το Windows Subsystem for Linux (WLS), και μερικές μικρές τροποποιήσεις.

Έκτοτε, τα Windows 10 έχουν λάβει μόνο διορθώσεις ασφαλείας και μικρές αλλαγές, και οι τρέχουσες εκδόσεις προεπισκόπησης δεν έχουν αξιοσημείωτες βελτιώσεις.

Ως εκ τούτου, καθώς τα Windows 10 θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται μέχρι τον Οκτώβριο του 2025, υπάρχει πιθανότητα να μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια φρέσκια έκδοση των Windows 10 με νέες δυνατότητες.

Φυσικά, όλα μπορούν να συμβούν με την Microsoft, και η ενημέρωση μπορεί να είναι απλά μια ατυχής κυκλοφορία, όπως εκείνη που προώθησε κατά λάθος τα Windows 11 (22H2) σε ορισμένους μη συμβατούς υπολογιστές, στις αρχές Ιουνίου 2022.

Αξίζει να παραμείνουμε στα Windows 10 έως το 2025?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps