Home » Hardware » Προσφορές » UPDF: Ισχυρό Πρόγραμμα Επεξεργασίας PDF Με AI & Προηγμένη Σχεδίαση
featured UPDF Ισχυρό Πρόγραμμα Επεξεργασίας PDF Με AI & Προηγμένη Σχεδίαση a1

UPDF: Ισχυρό Πρόγραμμα Επεξεργασίας PDF Με AI & Προηγμένη Σχεδίαση

Η μορφή αρχείου PDF έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις μορφές εγγράφων του Microsoft Word και των δωρεάν Office. Όμως, η πλήρης επεξεργασία PDF αρχείων απαιτεί ακριβά προγράμματα που κοστίζουν πολλά χρήματα. Δείτε το ισχυρό UPDF all-in-one που κάνει πολύ περισσότερα από το ακριβό Adobe Acrobat, όχι μόνο σε Windows, αλλά και σε Mac, Android, iOS.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το UPDF

Το UPDF είναι ένα δωρεάν και γρήγορο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF all-in-one που μας βοηθά να εργαζόμαστε με έγγραφα PDF στο γραφείο αλλά και εν κινήσει.

Με το UPDF, μπορούμε εύκολα να προβάλουμε, επεξεργαστούμε, σχολιάσουμε, διαχειριστούμε, εκτυπώσουμε, να μοιραστούμε αρχεία PDF, και όχι μόνο.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι ότι λειτουργεί και αποδίδει το ίδιο καλά σε όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, macOS, Android, και iOS.

Επιπλέον, με μια μόνο άδεια χρήσης που μάλιστα βρίσκεται σε ελκυστική προσφορά με έκπτωση 56% όπως περιγράφουμε στην τελευταία ενότητα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε πλήρως σε όλες τις πλατφόρμες.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του UPDF

Μετατροπή σαρωμένων PDF με OCR που υποστηρίζεται από AI

Το UPDF αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει έως και 99% ακριβή αναγνώριση κειμένου από σαρωμένα PDF και εικόνες, σε περισσότερες από 38 γλώσσες.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μετατρέψουμε τα έγγραφά μας σε PDF με δυνατότητα αναζήτησης, καθώς και να τα επεξεργαστούμε στο Word, Excel, PowerPoint, κ.α.

Επίσης, μπορούμε εύκολα να μειώσουμε το μέγεθος των μεγάλων αρχείων PDF όταν θέλουμε να τα στείλουμε γρήγορα μέσω email. Το UPDF θα συμπιέσει γρήγορα το αρχείο PDF διατηρώντας την ποιότητα ανέπαφη.

Προβολή και ανάγνωση PDF

Το UPDF μας επιτρέπει να διαβάζουμε αρχεία PDF γρήγορα και με τον τρόπο που προτιμάμε, μέσω τεσσάρων προβολών. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σκοτεινή λειτουργία, ή να αλλάξουμε το χρώμα του φόντου ενός PDF.

UPDF 2

Επιπλέον, μας επιτρέπει να προσθέσουμε σελιδοδείκτες σε αρχεία PDF, να αναζητούμε το κείμενο άμεσα, καθώς και να εμφανίζουμε το PDF ως slideshow, κάτι που είναι πολύ βολικό.

Επεξεργασία και συγχρονισμός PDF ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε

Με το UPDF μπορούμε να προσθέσουμε, επεξεργαστούμε ή να διαγράψουμε κείμενο, καθώς και να αλλάξουμε τη γραμματοσειρά, το στυλ, και το χρώμα. Φυσικά, μπορούμε και περικοπή, εξαγωγή, αντικατάσταση, και διαγραφή εικόνων.

Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε έγγραφα σε ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων ή να συνδέσουμε ιστοσελίδες σε ένα PDF. Επιπλέον, η εφαρμογή μας επιτρέπει να προσθέσουμε κείμενο και εικόνες, καθώς και την επεξεργασία υδατογραφήματος στα έγγραφά μας.

Επισήμανση PDF

Το UPDF προσφέρει αξιόλογα εργαλεία για την επισήμανση και την υπογράμμιση, έτσι ώστε να εργαστούμε σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά και να συνεργαστούμε εύκολα με άλλους χρήστες.

Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε σχήματα και πάνω από 100 αυτοκόλλητα και σφραγίδες σε αρχεία PDF, καθώς και να προσθέσουμε υπογραφές σε επίσημα έγγραφα.

Προστασία PDF

Ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους προστασίας ενός PDF είναι να χρησιμοποιήσουμε το UPDF για να ορίσουμε έναν κωδικό πρόσβασης για το PDF.

UPDF 4

Η εφαρμογή μας επιτρέπει να προσθέσουμε έναν κωδικό πρόσβασης που περιορίζει την πρόσβαση στο έγγραφο PDF, καθώς και έναν κωδικό πρόσβασης αδειών που θα περιορίζει την επεξεργασία, την αντιγραφή, και την εκτύπωση οποιουδήποτε εγγράφου PDF.

Οργάνωση PDF

Με το UPDF, μπορούμε με εύκολο και γρήγορο τρόπο να προσθέσουμε, διαγράψουμε, να περιστρέψουμε, και να αντικαταστήσουμε σελίδες PDF.

Επιπλέον, μπορούμε να χωρίσουμε ένα PDF σε πολλά PDF, να εξάγουμε τις σελίδες, καθώς και να τι; αναδιατάξουμε κατά το δοκούν επιλέγοντας και σύροντας τις μικρογραφίες.

Υπογραφές και φόρμες

Το UPDF μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια υπογραφή χρησιμοποιώντας ποντίκι, trackpad, και μολύβι για να σχεδιάσουμε ή να την πληκτρολογήσουμε με το απαιτούμενο στυλ. Επίσης, μπορούμε να ανεβάσουμε έτοιμες υπογραφές στο UPDF.

Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει με εύκολο τρόπο τη συμπλήρωση εντύπων PDF όπως τιμολόγια, φορολογικά έντυπα, παραγγελίες κ.τ.λ.

UPDF vs Adobe Acrobat: Συγκριτικός πίνακας

Τόσο το Adobe Acrobat όσο και το UPDF παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι το UPDF προσφέρει περισσότερες λειτουργίες με πολύ πιο οικονομική άδεια χρήσης σε όλες τις συσκευές μας.

Παραθέτουμε ένα συγκριτικό πίνακα για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

UPDF 1ααααμ

Η δωρεάν και η Pro έκδοση

Μπορούμε να κατεβάσουμε και να χρησιμοποιήσουμε το UPDF δωρεάν, αλλά όπως είναι φυσικό, υπάρχουν περιορισμοί στη δωρεάν έκδοση καθώς και ένα υδατογράφημα.

Όμως, αν κάνουμε αναβάθμιση στο UPDF Pro που προσφέρει πλήρως όλες τις λειτουργίες που περιγράψαμε, θα έχουμε μια αποκλειστική έκπτωση 56%, πατώντας εδώ.

Με την προσφορά, το οικονομικό πακέτο κοστίζει €29,99 ετησίως αντί €49,99 μαζί με επιπλέον πρόσβαση 3 μηνών, ενώ το επιχειρηματικό πλάνο κοστίζει €43,99 αντί €99,99.

Με την αγορά μιας άδειας χρήσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το UPDF σε τέσσερις συσκευές. Επίσης, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ποια είναι η γνώμη σας για το UPDF;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps